VPS-Server Review 2020 – elääkö se maineensa?

VPS-palvelin-katsausVPS-Server on venäläinen web-hosting-yritys, jolla on 10 vuoden kokemus. Se tarjoaa verkkosivustojen ylläpitoa edulliseen maailmanlaajuiseen palvelinverkkoon, joka kattaa Yhdysvallat, Ranska, Hollanti, Saksa ja Venäjä. Tukea tarjotaan ilmeisesti vain venäjäksi, mutta VPS-Serverin verkkosivuilla voidaan vaihtaa venäjän ja englannin välillä.


Ominaisuudet ja helppo käyttö

erottuvin ominaisuus VPS-Serverin web-hosting-suunnitelmista on maantieteellinen kattavuus sen palvelimista. Web-ylläpitäjät, jotka ylläpitävät kehittyneitä verkkokauppoja, joilla on maailmanlaajuinen läsnäolo, voivat käyttää yhtä palveluntarjoajaa palvelimille pääsyyn Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Venäjällä.

Yksi web-hosting-suunnitelma sisältää SSL-varmenteen, mutta kaikille muille suunnitelmille on ostettava varmenne. Saat ei ilmaista verkkotunnusta, ja varmuuskopiot on ostettava erikseen. Tämän myyjän käyttöehtojen syvällisyys on a palvelutaso takuu 99% käyttöaikaan.

sivujen ylläpito ominaisuuksia ovat:

 • SSD
 • PHP 7.2
 • MySQL
 • FTP
 • ISPManager
 • SSH

VPS-Server-verkkosivusto osoittaa, että “on helppo luoda ja vapauttaa sivustosi suositulla CMS: llä: Drupal, Joomla, WordPress”, ja tarkoittaa myös “helppoa CMS-asennusta”, jota tarkoitan jonkinlaisena yhden napsautuksen asentaja. Samoin a verkkosivujen rakentaja on oletettu, mutta sitä ei ole määritelty yksityiskohtaisesti. “Kätevä” ohjauspaneeli tarjotaan, mutta en tiedä kumpi niistä.

VPS-palvelut ovat saatavilla edistyneille verkkovastaaville. Kaikki suunnitelmat sisältävät pääkäyttäjän pääsyn, ja VPS-ominaisuusluettelo sisältää myös:

 • SSD
 • 1 Gt / s toinen kaistanleveys
 • OpenVZ
 • RAM-muistin ja tallennustilan päivitykset

Varmuuskopioissa on FTP- ja Rsync-käyttöoikeudet, mutta se on ostettava erikseen.

Hinnoittelu ja tuki

Ei ensimmäistä kertaa, sinun on kaivattava syvällisesti käyttöehtoihin löytääksesi tämä, mutta kaikki VPS-Server-hosting-suunnitelmat toimitetaan oikeus peruuttaa suunnitelma milloin tahansa ja saa hyvityksen käyttämättömistä palveluista. Palautuksia maksetaan kuitenkin vain jäljellä olevista kokonaisista kuukausista, ja kaikissa tuotteissa on 10%: n palautusmaksu.

lähtötason jaettu hosting-suunnitelma mukana kyky isännöi viittä sivustoa, mikä tekee siitä kalliimpaa verrattuna muiden palveluntarjoajien suunnitelmiin joiden avulla voit ylläpitää yhtä sivustoa. Ellet todella halua isännöidä viittä sivustoa, tietenkin.

Jokainen suunnitelma kuuluu rajoittamaton MySQL- ja FTP-tili, ja ylimmän tason suunnitelmaan sisältyy tarpeeksi levytilaa kaikille paitsi suurimpille sivustoille. korkeamman tason suunnitelmien hinnat ovat erinomaiset verrattuna siihen, mitä voit saada muualta.

harhaanjohtavasti, suunnitelmat, joissa on enemmän levytilaa, eivät ole mukana SSL-varmenteilla, joten verkkokauppaan sinun täytyy Voit ostaa SSL-varmenteen (korkea varastointisuunnitelma) ja maksaa lisävarastoinnista (suunnitelmassa, joka sisältää SSL-varmenteen).

Siellä on useita SSD-pohjaisia ​​Linux VPS-hosting-suunnitelmia joissa kaikissa on samat ominaisuudet, mutta eri resurssijakaumat 1 tai 2 CPU-ydintä, 1–4 Gt RAM-muistia ja 30–100 Gt levytilaa. On myös joitain HDD-pohjaiset VPS-hosting-suunnitelmat kanssa korkeampi RAM- ja tallennustilavaraus mutta silti vain 1 2 CPU-ydintä. Valitettavasti tunnen sen riittävien suorittimen ytimien ja muistin puuttuminen tarjotulle tietomäärälle tekee nopeuden ylläpidosta lähes mahdotonta.

Windows VPS -suunnitelmat ovat houkuttelevampia kuin Linux suunnittelee. Ne sisältävät 2–8 CPU-ydintä, 2–8 GB RAM-muistia ja 160 GB levytilaa. Niiden liikennerajoitukset ovat kuitenkin 6–8 TB ennen lisäkapasiteetin ostamista, joten suurten sivustojen ylläpitäjien verkkovastaavien tulisi olla varmoja liikennetarpeistaan ​​ennen kirjautumista.

”VPS for Startups” -suunnitelmia vältetään parhaiten kokonaan koska (hintaan) ne tarjoavat liian vähän muistia käsittelemään levytilaa.

Tukivaihtoehdot ovat melko huonot. Lähetin sähköpostin tukipalveluun, johon ei vastattu 24 tuntia. He myös kertovat, että voit tavoittaa edustajan puhelimitse, Skypellä, Telegramilla, WhatsAppilla ja Viberillä aamusta varhaiseen iltaan., mutta yritys tavoittaa heidät Skypen kautta ei saanut vastausta kolmen päivän kuluttua:

VPS-palvelin-tuki

Tuolla on melko laaja omatoiminen tietokanta, mutta se on vain venäjän kielellä.

Kuinka VPS-Server vastaa kilpailuun?

Yhdysvalloissa, Euroopassa ja Venäjällä olevien palvelimien kanssa VPS-Server tarjoaa erinomaisen maantieteellisen kattavuuden verkkokauppiaille. VPS-isännöintisuunnitelmien arvoa heikentää kuitenkin hinnoittelujärjestelmä, joka ei tee hyvää työtä sovittamalla virta tallennuskapasiteettiin. Edistyneet verkkovastaavat voivat katsoa, ​​mutta ole varma tarpeistasi ennen kirjautumista.

Plussat

 • SSD
 • PHP 7.2
 • Ilmainen SSL-varmenne (ei kaikki suunnitelmat)
 • WordPress, Joomla, Drupal

Haittoja

 • Ei ilmaisia ​​varmuuskopioita
 • Ei 24/7 -tukea
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map