Koddos Review 2020 – täyttääkö se vaatimuksemme?

Jos olet kiireessä ja haluat vain lopputuloksen: samaan hintaan kuin KoDDoS, saat paljon parempia palvelimia 24/7 tuella Hostinger, joten miksi edes vaivaudu?!


Vuonna 2009 perustettu ja Hongkongissa toimiva KoDDoS on huipputason isännöintiin erikoistunut premium-palveluntarjoaja. Ne tarjoavat keskipitkän tai korkean riskin verkkomahdollisuuksia, edistynyttä DDoS-suojausta ja offshore-jaettua, jälleenmyyjää, VPS: ää ja erillisiä palvelimen isäntäpaketteja. Heillä on Alankomaissa ja Hongkongissa sijaitsevat tietokeskukset, jotka tarjoavat asiakkailleen ylimääräisen suojaus- ja tietosuojakerroksen.

Ominaisuudet ja helppo käyttö

KoDDoS tarjoaa laajan valikoiman palveluita, kuten jaetun isännöinnin, DDoS-välityspalvelinsuojan, DDoS-suojatut yhteistoimintapalvelut, VPS-isännöinnin ja erilliset palvelimet.

KoDDoS: n ensisijainen lisäarvo on kuitenkin ylimääräistä turvallisuutta, jota he tarjoavat asiakkailleen. Heillä on saatavana erilaisia ​​valmiita, räätälöimättömiä, erittäin turvallisia isäntäpaketteja. Voit valita heidän keskitason tai suuren riskin jaetun hosting-palvelun tai offshore-hosting-paketin.

Heidän keskisuuren riskin jaetut hosting-paketit alkavat hyökkäyssuodatuksella, joka on 10 Gbps, 10 Gt: n RAID10-tallennustila ja 50 Gt korkealaatuista puhdasta kaistanleveyttä. Tämän alueen korkeimmassa päässä on hyökkäyssuodatus enintään 120 Gbps, 30 Gt: n RAID10-tallennustila ja 200 Gt korkealaatuista puhdasta kaistanleveyttä..

Kaikkien pakettien mukana rajaton määrä MySQL-tietokantoja, sähköposteja ja FTP-tilejä. Millä tahansa näistä paketeista voit valita kolme palvelinpaikkaa: Hong Kong, Alankomaat tai Yhdysvallat. Saat myös omistettu IP-osoite verkkosivustollesi. Valitaan korkean riskin jaetut hosting-paketit antavat sinulle paremman hyökkäysten suodatuksen, enemmän paketteja sekunnissa ja suuremman kaistanleveyden.

Koddos

Koska KoDDoS on spektrin ylemmässä päässä, en suosittelisi niitä aloittelijoille. He ovat paras yrityksille, jotka ovat aiemmin kokeneet DDoS-hyökkäysten hyökkäykset verkkosivuillaan – tai jotka ennakoivat tällaisia ​​hyökkäyksiä, riippuen toimialasta, jossa he ovat.

KoDDoS tukee myös useita kieliä, mukaan lukien kiina, venäjä, espanja, ranska ja italia.

Hinnoittelu ja tuki

KoDDoS on ehdottomasti kalliimpaa kuin tyypillinen lähtötason palveluntarjoaja, mutta tässä tapauksessa saat mitä maksat. Hyvän hintatason mukana tulee huippuluokan tietoturva-asiantuntijoiden ryhmä yhdessä huipputeknisen laitteiston kanssa torjumaan IT-infrastruktuuriin kohdistuvia hyökkäyksiä, mikä antaa sinulle enemmän mielenrauhaa ja antaa sinun keskittyä verkkosivustosi ulottuvuuden laajentamiseen..

He eivät tarjoa ilmaista suunnitelmaa tai rahat takaisin -takuuta – ymmärrettävästi ottaen huomioon heidän tarjoamansa palvelutaso. Heillä on 7 päivän rahat takaisin -takuu anti-DDoS-suojaussuunnitelmaansa.

KoDDoS tarjoaa Ympärivuorokautinen tuki live-chatin, puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Harvat lähettämäni tukiliput nettoutettiin keskimääräinen vasteaika 5-20 minuuttia, mikä oli hyvä merkki. Lisäksi ne eivät vain olleet nopeita, vaan myös pystyivät antamaan selkeät, hyödylliset vastaukset se ratkaisi kaikki kysymykset, jotka minulla oli.

Kuinka paljon Koddos maksaa? Koddos tarjoaa suunnitelmia 9–40 dollaria. Hinta riippuu valitsemastasi hosting-tyypistä. Voit nähdä päivitetyn hinnastotaulukon (päivitetään viikoittain) alla.
Mikä Koddos-suunnitelma minun pitäisi saada? Suositukseni on aloittaa halvemmalla suunnitelmalla. Voit aina päivittää myöhemmin. Koddos voi auttaa sinua siirtymään kalliimpaan suunnitelmaan. Vierailijoiden määrän kasvu kestää monta kertaa odotettua kauemmin, joten sinun ei pitäisi maksaa paljon rahaa ennen kuin tarve syntyy. Tarpeesi voivat tietysti vaihdella, ja voit kysyä neuvoa Koddosin hosting-asiantuntijalta tässä.
Kuinka hyvä on Koddosin asiakastuki? Koddosia ei ole luokiteltu yhdeksi suosituimmista web-palvelimista. Mutta se voi myös johtua siitä, että Koddos on pieni, tutkan alla isännöiva palveluntarjoaja. Pienellä hosting-yrityksellä on etuja – asiakkaana olet tärkeämpi heille. Voit myös tarkistaa vertailumme suosituimmat web-hosting-palvelut täällä.

Kuinka Koddos sopii kilpailuun?

Ennen päätöksen tekemistä suosittelemme tutustumaan asioihin vaihtoehtoiset hosting-yritykset, joita suosittelemme.

Plussat

 • Laaja valikoima DDoS-suojaussuunnitelmia
 • Palvelimet sijaitsevat Alankomaissa ja Hongkongissa
 • 24/7 asiantuntijatuki ja seuranta
 • Nopea asiakastuki

Haittoja

 • Ei aloittelijoille
 • Ei ilmaista suunnitelmaa tai rahat takaisin -takuuta
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map