Kanadan pilvipalvelukatsaus 2020 – onko se todella paras?

cacloud mainLiiketoiminnassa vuodesta 1998 lähtien Canadian Cloud Hosting tarjoaa pilvipalveluita yrityksille ja yrityksille. Heillä on kolme datakeskusta, jotka sijaitsevat Vancouverissa ja yksi Torontossa. Heidän verkkosivustonsa ja tuki ovat englanniksi.


Ominaisuudet ja helppo käyttö

cacloud 1

Kanadan pilvipalvelun palveluihin kuuluvat pilvipalvelu, isännöity sähköposti, hallitut pilvipalvelimet, yksityinen pilvi ja jaettu pilvi. Heidän suositut tuotteet – SSD Cloud Server, Joustava pilvi, ja Yksityinen pilvi – niissä on seuraavat perusominaisuudet:

 • 99,9% tai 99,95% käyttöaikainen palvelutasosopimus
 • Automaattiset varmuuskopiot
 • Pika-asennus
 • Valmiit käyttöjärjestelmän mallit
 • 100% Kanadan infrastruktuuri

He tarjoavat viittä SSD Cloud Server suunnitelmat, joita kaikki käyttävät RAID 10 SSD -levyt luotettavuutta ja nopeampaa levyn lukemisaikaa, Tason 1 kaistanleveys – vähintään 1 TB kuukausittaisilla tiedoilla, ja – KVM-virtualisointi suorituskykyä ja turvallisuutta varten. Resurssit vaihtelevat 512 Mt – 8 Gt RAM-muistia ja alkaen 20–80 Gt: n levymuisti, valitsemastasi tasosta riippuen. Nämä esivalmistelut – joissa on myös ominaisuus välitön asennus – voi olla täysin mukautettu kassalla datakeskuksen sijainnin, käyttöjärjestelmän, RAM: n, RAID-ohjaimen, tietokantatyypin, ohjauspaneelin tyypin, IP-osoitteiden lukumäärän, palvelimen sijainnin ja varmuuskopiointitaajuuden suhteen.

Yksityinen pilvi Tuotteella, joka on suunnattu yrityksille eikä yksityishenkilöille, on neljä makua 32–96 Gt RAM-muistia ja 2 x 2 TB SATA RAID1 – 2 x 256 Gt SSD RAID1 varastointi. Kaikki suunnitelmat tulevat täysin hallittu parannetuilla turvaominaisuuksilla ja voidaan skaalata helposti lisäämällä solmuja tai resursseja käyttöönoton jälkeen. Toisin kuin Cloud Server -suunnitelmat, Yksityisiä pilvipaketteja ei voida muokata verkkosivuston kautta.

Canadian Cloud Hosting antaa sinulle mahdollisuuden harvoin tällaisiin huippuluokan palveluihin valitse suunnitelma ja maksa 100% verkossa. Useimpiin (mutta ei kaikkiin) paketteihin he sitoutuvat välitön aktivointi.

Hinnoittelu ja tuki

Kanadan pilvipalvelun budjettiSSD Cloud Server‘Ja’Joustava pilviTuotteet ovat erittäin hyvä vastine rahalle ja ovat erittäin edullisia verrattuna paikallisiin ja kansainvälisiin yrityksiin, jotka tarjoavat samanlaista palvelua. Vain tietoinen siitä mukautukset kassalla maksavat ylimääräisiä, ja siellä on ei alennuksia pidempiin ehtoihin sitoutumisesta.

Hintaspektrin toisessa päässä onYksityinen pilviTuotteet ovat absoluuttisesti erittäin kalliita (vaikka niitä ei verrata muihin myyjiin).

24/7 tuki tarjotaan puhelimitse, lipulla, sähköpostitse ja live-chatin kautta. Heillä on myös Ohje osio heidän verkkosivuillaan; ja a vain asiakas-alue joka saattaa sisältää yksityiskohtaisemman tietopohjan kaikille tiedilleni. Olen ottanut yhteyttä tähän yritykseen live-chatin välityksellä eri vuorokauden aikoina, ja he ovat aina olleet erittäin avulias ja kohtelias. Yleensä ottaen, Olen vaikuttunut heidän asiakaspalvelunsa tasosta.

Paljonko Kanadan pilvipalvelu maksaa? Kanadalainen pilvipalvelu tarjoaa useita suunnitelmia, jotka on hinnoiteltu korkeimmasta alimpaan. Hinta riippuu valitsemastasi hosting-tyypistä. Voit nähdä päivitetyn hinnastotaulukon (päivitetään viikoittain) alla.
Minkä Kanadan pilvipalvelusuunnitelman minun pitäisi saada? Suositukseni on aloittaa halvemmalla suunnitelmalla. Voit aina päivittää myöhemmin. Kanadan pilvipalvelu voi auttaa sinua siirtymään kalliimpaan suunnitelmaan. Vierailijoiden määrän kasvu kestää monta kertaa odotettua kauemmin, joten sinun ei pitäisi maksaa paljon rahaa ennen kuin tarve syntyy. Tietysti tarpeesi voivat vaihdella, ja voit kysyä Kanadan pilvipalvelun hosting-asiantuntijalta tässä.
Kuinka hyvä on Kanadan pilvipalvelun asiakastuki? Kanadan pilvipalvelua ei ole luokiteltu yhdeksi parhaimmista web-palvelimistamme. Mutta se voi myös johtua siitä, että Kanadan pilvipalvelu on pieni, tutkan alla oleva isännöintipalveluntarjoaja. Pienellä hosting-yrityksellä on etuja – asiakkaana olet tärkeämpi heille. Voit myös tarkistaa vertailumme suosituimmat web-hosting-palvelut täällä.

Kuinka Kanadan pilvipalvelu vastaa kilpailuun?

Kanadan pilvimajoitus on tietotekniikkateollisuuden veteraani. He ovat toimineet vuodesta 1998, heillä on kaksi datakeskusta Kanadassa, ja palvelutasosopimus tukee erinomaista käyttöaikaa..

Plussat

 • Saatavana edullisia suunnitelmia
 • Kuukausisuunnitelmat
 • Hyvä palvelutasosopimus
 • Live chat heidän verkkosivuillaan

Haittoja

 • Yksityiset pilvet ovat erittäin kalliita
 • Vain Kanadan palvelimet

Tutustu Kanadan pilvipalvelun verkkopalveluvaihtoehtoihin tänään!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map