HostMantis Review 2020 – onko se todella paras?

hostmantis tärkeinHostMantis on pieni isäntäyritys, joka ei yksinkertaisesti sovi suurille tuotemerkeille, kuten Hostinger. Suuremmat hosting-yritykset tarjoavat yksinkertaisesti paremman hinnan samanlaisesta kokoonpanosta.


HostMantis tunnetaan aiemmin nimellä Plexihost, mutta se muutti nimensä / tuotemerkkinsä nykyiseen nimeen vuonna 2010. Tämä isännöintipalveluntarjoaja sijaitsee Livoniassa, Michiganissa, ja sen yksinkertainen tehtävä on tehdä luotettavasta isännöinnistä kohtuuhintainen joukkoille. Se tarjoaa erilaisia ​​edullisia jaettuja ja VPS-hosting-suunnitelmia sekä rahojen palautustakuita ja käyttöaikatakuita Pohjois-Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa sijaitsevista tietokeskuksista..

HostMantis ylläpitää verkkosivustoaan English.

Ominaisuudet ja helppo käyttö

hostmantis-feat

HostMantis tarjoaa kaiken mitä tarvitset menestyvälle Linux- tai Windows-isännöinnille, mukaan lukien:

 • Takuu 99,9%
 • Verkkotunnuksen rekisteröinti (ei ilmaisia ​​verkkotunnuksia)
 • Monidomaininen isäntä jopa rajoittamattomalla aliverkkotunnuksella ja lisäosa-verkkotunnuksella
 • Ilmaiset SSL-varmenteet
 • Sähköpostien ylläpito rajoittamattomilla tileillä
 • Jopa 100 Gt SSD-tallennustilaa
 • Rajoittamaton tiedonsiirto kaikilla suunnitelmilla

Vaikka HostMantis tarjoaa molemmat Linux- ja Windows-asetukset kaikille jaetuille isäntäpaketeille, Windows-hosting ei ole käytettävissä kaikissa tietokeskuksissa.  Myös Linux-palvelimet ovat optimoitu ominaisuuksilla kuten LiteSpeed, LSCache, ja CloudLinux. Mitä tulee ohjauspaneeliin, saat cPanel Linux-suunnitelmien kanssa ja Plesk Windows-suunnitelmilla.

Siitä huolimatta varmuuskopioita ei tehdä automaattisesti, kaikki suunnitelmat tulevat mukana JetBackup työkalu, jonka avulla voit ajoittaa omat varmuuskopiot helposti. Saat myös kaikki välttämättömiä menestyviä web-hosting-palveluita, mukaan lukien verkkotunnuksen rekisteröinti, verkkoposti, SSL-varmenne ja jopa premium-tietoturva ostamalla SiteLock tai SpamExperts ekstrat. Mikään suunnitelmista ei rajoita verkkotunnusten, tietokantojen tai FTP-tilien määrää.

Kaikki seitsemän tietokeskusta ympäri maailmaa hyödyntää uusinta Intel-tekniikkaa ja SSD-tallennustilaa suorituskyvyn parantamiseksi. 

Hinnoittelu ja tuki

HostMantis

HostMantis on pitänyt asiat hosting-pakettiensa ja hintojensa suhteen yksinkertainen ja edullinen kanssa neljä lähtötason jaettua hosting-suunnitelmaa ja neljä yrityksen jaettua hosting-suunnitelmaa. Jälkimmäiset suunnitelmat maksavat hieman enemmän, mutta antavat sinulle pääsyn omistettuihin CPU- ja RAM-resursseihin intensiivisempiä hosting-tarpeitasi varten. Vaikka HostMantis tarjoaa vähemmän tallennustilaa kuin useimmat muut isännät, sen rajaton kaistanleveys kaikissa paketeissa tekee hinnoistaan ​​erittäin edullisia.

HostMantis tarjoaa myös neljä jälleenmyyjäsuunnitelmaa Linux ja hieman kalliimpia Windows-vaihtoehtoja.

Isännöintisuunnitelmien avulla saat cPanel-lisenssi ilmaiseksi, SSL-sertifikaatti ilmaiseksi,  ja yhden vuoden DNS-hallinta ilmaiseksi, mutta sinun täytyy ostaa verkkotunnuksesi erikseen. Siellä on jotkut myyntimyynnit kassalla, kuten SpamExperts, SiteLock, ja WHMCS-lisenssit jälleenmyyjille. Hyvä uutinen on, että mikään näistä extroista ei ole valittuna oletuksena.

Voit valita kuukausittaisista tai kahden vuoden välein laskuttamisjaksoista jopa 40% alennus vuosittaiseen laskutukseen, mikä on sitoutuminen, jonka saatat olla tyytyväinen, koska kaikki paketit toimitetaan 30 päivän rahat takaisin takuu se antaa sinulle vähän aikaa muuttaa mieltäsi. 

HostMantis 24/7 tukitiimi voidaan ottaa yhteyttä vain lippujärjestelmän kautta, mikä ei tietenkään ole yhtä hyödyllistä kuin live chat tai puhelintuki. Olen kuitenkin kokeillut useita kertoja otettu vastaan vastaukset sähköposteihini alle tunnissa (jopa viikonloppuisin).

Omatukea varten löydät a melko perusteellinen tietokanta joka kattaa yli 100 aihetta, plus lisätiedot ja vaiheittaiset oppaat.

Paljonko HostMantis maksaa? HostMantis tarjoaa suunnitelmia 2–9 dollaria. Hinta riippuu valitsemastasi hosting-tyypistä. Voit nähdä päivitetyn hinnastotaulukon (päivitetään viikoittain) alla.
Mikä HostMantis-suunnitelma minun pitäisi saada? Suositukseni on aloittaa halvemmalla suunnitelmalla. Voit aina päivittää myöhemmin. HostMantis voi auttaa sinua siirtymään kalliimpaan suunnitelmaan. Vierailijoiden määrän kasvu kestää monta kertaa odotettua kauemmin, joten sinun ei pitäisi maksaa paljon rahaa ennen kuin tarve syntyy. Tietysti tarpeesi voivat vaihdella, ja voit kysyä neuvoa HostMantisin hosting-asiantuntijalta tässä.
Kuinka hyvä on HostMantisin asiakastuki? HostMantisia ei ole luokiteltu yhdeksi suosituimmista web-palvelimista. Mutta se voi myös johtua siitä, että HostMantis on pieni, tutkan alla oleva isännöintipalveluntarjoaja. Pienellä hosting-yrityksellä on etuja – asiakkaana olet tärkeämpi heille. Voit myös tarkistaa vertailumme suosituimmat web-hosting-palvelut täällä.

Kuinka HostMantis vastaa kilpailuun?

En voi ajatella monia edullisempia yhdysvaltalaisia ​​isäntiä, ja tämä ei salli alhaisten hintojen häiritä sen kykyä tarjota korkealaatuista majoitusta, jota tukevat hyvät takuut. HostMantis on kuitenkin tukipaketista jäljessä (vaikkakaan ei paljon).

Vaikka isäntäpaketit eivät ehkä ole tarpeeksi suuria vaativimmille yrityksille, niiden tulisi olla täysin riittäviä henkilökohtaiselle tai yrityksesi verkkosivustollesi.

HostMantis saattaa tarjota hyvää palvelua kohtuulliseen hintaan, mutta vastaako se palvelua Parhaat web-hosting-yritykset? Meillä on vaikea sanoa ”kyllä”.

Plussat

 • Erittäin edullinen hosting
 • 30 päivän rahat takaisin takuu
 • Takuu 99,9%
 • Seitsemän globaalia tietokeskusta

Haittoja

 • Ei erillisiä palvelimia tai pilvipalveluita
 • Ei suorakeskustelua tai puhelintukea
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map