Σχέδια τιμολόγησης WooCommerce και κρυφό κόστος το 2018

Εάν πουλάτε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, ίσως η πιο σημαντική πτυχή του ιστότοπού σας είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορείτε να έχετε το πιο αυθεντικό, σχετικό μήνυμα επωνυμίας και τα πιο εντυπωσιακά γραφικά, αλλά κανένα από αυτά δεν έχει σημασία αν δεν μπορείτε να μετατρέψετε έναν θαυμαστή σε πελάτη. Όλοι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων χρειάζονται μια αξιόπιστη λύση ηλεκτρονικού εμπορίου για να τους βοηθήσουν να προσελκύσουν και να διατηρήσουν μια πελατειακή βάση.


WooCommerce είναι το WordPress πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι μια αξιόπιστη, αξιόπιστη λύση που είναι δωρεάν για εγκατάσταση. Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι υπάρχουν κόστη για την κατασκευή ενός επιτυχημένου διαδικτυακού καταστήματος. Ορισμένες πτυχές της υπηρεσίας είναι δωρεάν, αλλά εάν σκοπεύετε να ξεκινήσετε έναν νέο ιστότοπο, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το κόστος για να λειτουργήσει η επιχείρησή σας, ειδικά αν θέλετε να ανταγωνιστείτε με τα μεγάλα αγόρια.

Τι είναι δωρεάν για το WooCommerce?

Το WooCommerce είναι λογισμικό ανοιχτού κώδικα που είναι συμβατό με το WordPress, οπότε διαθέτει τόνους δυνατοτήτων που δεν είναι μόνο δωρεάν, αλλά και προσαρμόσιμες.

Εάν αλλάζετε απλώς τον κεντρικό υπολογιστή του καταστήματός σας στο διαδίκτυο, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φιλοξενία ιστότοπων και τις χρεώσεις ονόματος τομέα. Θα πρέπει να είστε ήδη σε ένα επιχειρηματικό πρόγραμμα WordPress που είναι συμβατό με προσθήκες, επομένως δεν υπάρχουν άλλα κόστη για την εκκίνηση.

Όπως το WordPress, Το WooCommerce έχει δωρεάν θέματα. Το κύριο θέμα είναι Βιτρίνα, το οποίο είναι δωρεάν για εγκατάσταση. Έρχεται με τα βασικά στοιχεία που απαιτούνται για τη λειτουργία ενός διαδικτυακού καταστήματος, όπως πίνακες τιμών, προσαρμόσιμες επιλογές προβολής και ενσωματωμένη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO). Είναι επίσης εξοπλισμένο με δυνατότητες προσβασιμότητας για να κάνει τις αγορές σας με την εταιρεία σας μια άνετη εμπειρία για όλους τους πελάτες.  

Βιτρίνα επίσης επιτρέπει στους χρήστες να κωδικοποιούν τις δικές τους προσθήκες και επεκτάσεις, οπότε αν εσείς ή κάποιος στην ομάδα σας μπορείτε να κωδικοποιήσετε, αυτός είναι πιθανώς ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα.

βιτρίνα woocommerce

Το επίσημο κατάστημα επέκτασης WooCommerce διαθέτει 200+ επεκτάσεις για να διαλέξετε και πολλές από αυτές είναι δωρεάν για χρήση. Υπάρχουν δωρεάν επεκτάσεις για μετεγκατάσταση δεδομένων, επιλογές πληρωμής, προσαρμογή διάταξης, κουπόνια, ενοποίηση κριτικών, ενοποίηση PayPal και πολλά άλλα.

Είναι αδύνατο να σας πούμε όλα όσα μπορείτε να κάνετε στο WooCommerce δωρεάν, καθώς είναι ανοιχτού κώδικα. Αλλά αν γνωρίζετε τι χρειάζεστε και χρειάζεστε λίγο χρόνο για αναζήτηση, θα βρείτε επεκτάσεις που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα αξιόπιστο ηλεκτρονικό κατάστημα και να λειτουργεί.

Βασικές επεκτάσεις WooCommerce

Υπάρχουν πολλά περισσότερα για ένα διαδικτυακό κατάστημα παρά μόνο για τον ιστότοπο και τα προϊόντα. Πολλές δυνατότητες – όπως επιλογές προσαρμογής προϊόντος, αυτόματη ανάκτηση καλαθιού, ενσωμάτωση αποστολών και πύλες πληρωμής – μπορούν είτε να ενσωματωθούν είτε να χρησιμεύσουν ως επεκτάσεις στην πλατφόρμα. Ενώ σίγουρα δεν χρειάζεστε όλες τις επεκτάσεις WooCommerce για να εκτελέσετε ένα επιτυχημένο κατάστημα, υπάρχουν μερικά βασικά στοιχεία που απλά δεν μπορείτε να πάτε χωρίς.

Αφού δημιουργήσετε τα πιο θεμελιώδη στοιχεία του διαδικτυακού σας καταστήματος, σκεφτείτε βασικές επεκτάσεις που θα αυξήσουν την εμπειρία των πελατών σας. Φυσικά, ποια θα επιλέξετε θα εξαρτηθεί από τον προϋπολογισμό σας, αλλά εδώ είναι μερικές επεκτάσεις που πιστεύω ότι είναι απαραίτητες.

Επεκτάσεις WooCommerce

Δωρεάν επεκτάσεις

 • Σταθμός πλοίου: Συμπληρώστε και στείλτε παραγγελίες εύκολα (δωρεάν δοκιμή 30 ημερών)
 • Εύκολη αποστολή: Εκτυπώστε εύκολα τις ετικέτες και παρέχετε μειωμένες τιμές αποστολής (προσφέρεται το premium πρόγραμμα)
 • PayPal: Δώστε στους πελάτες την επιλογή του τρόπου πληρωμής
 • Ταινία: Αφήστε το κατάστημά σας να αποδεχτεί μια ποικιλία τρόπων πληρωμής
 • Mailchimp: Δημιουργήστε ένα σχέδιο μάρκετινγκ με αυτήν τη δημοφιλή επέκταση αυτοματισμού μάρκετινγκ (προσφέρεται πρόγραμμα premium)
 • Jetpack: Προστατέψτε το κατάστημά σας από χάκερ (προσφέρεται premium πρόγραμμα)
 • Google Analytics: Παρακολουθήστε τα δεδομένα του καταστήματός σας με αναφορές αναλυτικών στοιχείων

Premium επεκτάσεις

Για να ενισχύσετε τη λειτουργικότητα του διαδικτυακού σας καταστήματος και να βελτιώσετε τη συνολική εμπειρία αγορών των πελατών σας, σκεφτείτε να επενδύσετε σε premium επεκτάσεις. Παρακάτω είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς και η εκκίνησή τους είναι επί του παρόντος κάτω από 100 $:

 • Παρακολούθηση: Κρατήστε το κατάστημά σας στο μυαλό των ανθρώπων επικοινωνώντας αυτόματα μαζί τους μετά τις αγορές
 • Κοινωνική σύνδεση WooCommerce: Κάντε το τακτοποιημένο ταμείο για τους πελάτες επιτρέποντάς τους να συνδεθούν με τους κοινωνικούς λογαριασμούς τους
 • Αναζήτηση προϊόντων WooCommerce: Επιτρέψτε στους πελάτες να βρίσκουν εύκολα αυτό που ψάχνουν
 • Πρόσθετα καλαθιού: Ενθαρρύνετε τις παρορμητικές αγορές και αυξήστε την κατώτατη γραμμή σας
 • Έξυπνα κουπόνια: Δημιουργήστε κουπόνια καταστήματος, πιστοποιητικά δώρων, ευκαιρίες πιστωτικών καταστημάτων και άλλα
 • Πρόσθετα WooCommerce CheckOut: Επισημάνετε τις δυνατότητες και τα προϊόντα στο ταμείο για να προσελκύσετε πελάτες
 • Μάρκες WooCommerce: Δημιουργήστε λίστες για προϊόντα ανά επωνυμία και άλλα

Υπάρχουν επίσης μερικές επεκτάσεις premium για συγκεκριμένα είδη καταστημάτων που κοστίζουν λίγο περισσότερο από τις περισσότερες από τις premium επεκτάσεις παραπάνω:

 • Συνδρομές WooCommerce: Ρυθμίστε προϊόντα με επαναλαμβανόμενες πληρωμές
 • Συνδρομές WooCommerce: Περιορίστε τα προϊόντα σε ορισμένα μέλη
 • Κρατήσεις WooCommerce: Επιτρέψτε στους πελάτες να κάνουν ραντεβού ή κρατήσεις
 • Εισιτήρια WooCommerce: Πουλήστε εισιτήρια για πραγματικές ή ψηφιακές εκδηλώσεις

Δημιουργία προϋπολογισμού για ηλεκτρονικά καταστήματα

Τελικά, μόνο εσείς μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο ηλεκτρονικό κατάστημα για την εταιρεία σας. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε για έναν προϋπολογισμό και να επιλέξετε τις βασικές σας επεκτάσεις και τα πρόσθετα στοιχεία στα οποία θέλετε να επενδύσετε για να ανεβάσετε το κατάστημά σας στο επόμενο επίπεδο.

Για να λάβετε έξυπνες αποφάσεις σχετικά με το κατάστημά σας, χρειάζεστε έναν προϋπολογισμό. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για τη δημιουργία μιας:

 • Μάθετε για όλες τις επεκτάσεις που σας ενδιαφέρουν πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση.
 • Διαλέξτε έναν αριθμό. Εξετάστε όλα τα έξοδά σας και αποφασίστε για ένα συνολικό ποσό που θα ξοδέψετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα.
 • Αναλύστε όλες τις επεκτάσεις που θέλετε σε κατηγορίες και ταξινομήστε κάθε κατηγορία και επέκταση κατά σημασία.
 • Κρατήστε την κατώτατη γραμμή σας. Εάν αφήσετε τον εαυτό σας να ξεπεράσει τον προϋπολογισμό ακόμη και λίγο, μπορείτε να συνεχίσετε να βρίσκετε λόγους για να ξοδέψετε ξανά και ξανά. Λάβετε υπόψη ότι ένα κατάστημα με πάρα πολλές δυνατότητες θα κατακλύσει τους πελάτες.

Η κατώτατη γραμμή του WooCommerce δεν είναι σίγουρα 0,00 $

Ένας από τους κύριους τρόπους με τους οποίους θα καταλήξετε να πληρώνετε για το κατάστημά σας στο WooCommerce είναι όταν το επεκτείνετε με premium λειτουργίες. Ευτυχώς, το WooCommerce παρέχει πολλές δωρεάν επεκτάσεις για να σας βοηθήσει να πάρετε το πόδι σας στην πόρτα. Ωστόσο, εάν λάβετε σοβαρά υπόψη την επιχείρησή σας ηλεκτρονικού εμπορίου, αναπόφευκτα θα ξοδέψετε χρήματα για την κατασκευή του διαδικτυακού σας καταστήματος WooCommerce. Δεν υπάρχει τρόπος για αυτό.

Καθώς το WooCommerce είναι ένα πρόσθετο για το WordPress, πολλά από τα επιπλέον έξοδά σας θα εξαρτηθούν Τιμές του WordPress.com και οι προειδοποιήσεις του. Μη διστάσετε να μάθετε περισσότερα για το WordPress διαβάζοντας την κριτική του ειδικού στο WordPress ή μεταβαίνοντας στη σελίδα τιμολόγησης.

Πρώτα, θα χρειαστείτε ένα Επιχειρηματικό σχέδιο WordPress για να εγκαταστήσετε το WooCommerce plugin. Αυτό σας βάζει ήδη στο ίδιο εύρος τιμών με τα προγράμματα ηλεκτρονικού εμπορίου άλλων κατασκευαστών ιστότοπων, όπως το πρόγραμμα VIP της Wix και το επιχειρηματικό σχέδιο της Weebly. Και, είναι πιο ακριβό από μερικά από τα σχέδια ηλεκτρονικού εμπορίου του Site123 .

Δεύτερον, πιθανότατα θα θέλετε εγκαταστήστε ένα premium θέμα για να κάνετε το κατάστημά σας πιο μοναδικό και να του δώσετε αυτόν τον παράγοντα «wow». Για άλλη μια φορά, πληρώνετε για αυτό που παίρνετε – οι πιθανότητες είναι, όσο πιο ακριβό είναι το θέμα, τόσο πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό θα είναι. Ακόμα και ανάμεσα στα premium πρότυπα WordPress.com, υπάρχουν ελάχιστες επιλογές που ταιριάζουν στο λογαριασμό.

Αυτό σημαίνει ότι πιθανότατα θα θέλετε είτε να αγοράσετε πρότυπα τρίτων είτε πρότυπα WooCommerce Storefront. Τα μόνα δύο δωρεάν πρότυπα Storefront δεν είναι ενθαρρυντικά. Αυτό σημαίνει είτε θα πρέπει να πληρώσετε περίπου 40 $ για ένα premium θέμα Storefront ή να πληρώσετε οπουδήποτε μεταξύ 50 και 200 ​​$ για ένα premium θέμα τρίτου μέρους όπως το Divi που είναι συμβατό με την προσθήκη WooCommerce.

Τρίτον, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας επεκτάσεις. Έχω ήδη επισημάνει τις πιο σημαντικές επεκτάσεις WooCommerce και οι οποίες είναι δωρεάν ή premium. Για να είστε ακόμη κοντά στα πλήρως καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου που φιλοξενούνται σε πλατφόρμες όπως το Shopify και το BigCommerce, θα πρέπει να επενδύσετε σε σχεδόν όλες τις επεκτάσεις που αναφέρονται στο “premium”. Σχεδόν όλες οι τιμές είναι μόνο για ένα έτος. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε ενδεχομένως να πληρώνετε μεταξύ 400 και 500 $ ετησίως μόνο για επεκτάσεις (και θα μπορούσε να είναι πολύ περισσότερο αν χρειάζεστε άδειες για πολλούς ιστότοπους).

Και αν χρειάζεστε μία από τις εξειδικευμένες επεκτάσεις καταστήματος, τότε ετοιμαστείτε να προσθέσετε άλλα 100 $ έως 200 $…

Παρόλο που δεν είναι αρκετά, αυτό σχεδόν σας βάζει σε εύρος τιμών από το Shopify ή το BigCommerce. Ωστόσο, αυτές οι πλατφόρμες είναι δύο γίγαντες του κλάδου και εάν έχετε αγοράσει αρκετές επεκτάσεις για να τις ανταγωνιστείτε, τότε αξίζει μάλλον την τιμή.

Για να μάθετε περισσότερα για το WooCommerce, διαβάστε την κριτική των ειδικών μας ή επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους .

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map