Ενισχύστε την τεχνητή νοημοσύνη σας με Ninjas Marketing Automation- Συνέντευξη με την Kenda McDonald

Διευθύνων Σύμβουλος Kenda Macdonald είναι ένας αυτοματισμός Ninja. Με ιστορικό στην Ιατροδικαστική Ψυχολογία και συγγένεια για στατιστικά στοιχεία και συμπεριφορική έξυπνη αυτοματοποίηση – δεν είναι ο μέσος ειδικός σας. Ζει και αναπνέει το Infusionsoft από το 2011 και έχει περάσει πάνω από 14 500 ώρες μαθαίνοντας νέους τρόπους για να αυτοματοποιήσει αυτό που οι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι αδύνατο. Με την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «Hack the Buyer Brain», η Kenda ήταν αρκετά ευγενική για να αποκαλύψει κάποιες πολύτιμες γνώσεις από την εκκίνηση της Automation Marketing, Νίντζα ​​αυτοματισμού.


Περιγράψτε το ιστορικό, το όραμα και τις τιμές πίσω από τους αυτοματισμούς Ninjas.

Το ιστορικό μου είναι στην ιατροδικαστική ψυχολογία. Όταν ξεκίνησα με τον αυτοματισμό μάρκετινγκ πριν από περίπου επτά χρόνια, παρατήρησα στην εταιρεία που δούλευα για αυτό το μάρκετινγκ δεν λαμβάνει πραγματικά υπόψη τη συμπεριφορά και δεν λαμβάνει υπόψη την ψυχολογία. Συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα και αποφάσισα να ενώσουμε τον αυτοματισμό και τη συμπεριφορά μάρκετινγκ για να βοηθήσουμε τις επιχειρήσεις να είναι ξεκάθαρες για το πώς θέλουν να βοηθήσουν τους πελάτες τους και τελικά να επιτύχουν καλό μάρκετινγκ.

Στη διαδικασία, καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια δροσερή μεθοδολογία. Η ενδιαφερόμενη πελατειακή μας βάση μάς βοήθησε να δημιουργήσουμε μια μέθοδο που επικεντρώνεται στο ταξίδι των πελατών, από την πρώτη τους επίσκεψη, μέσω των μαρτυριών τους και της επαναλαμβανόμενης αγοράς ξανά και ξανά.

Δεν πρόκειται μόνο για τα εργαλεία, αλλά για τις στρατηγικές πίσω από αυτά.

Εστιάζουμε στην αξία ζωής. Όταν φέρνετε έναν πελάτη, βελτιστοποιείτε την πλατφόρμα σας, ώστε να τους ενδιαφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να έχετε καλή απόδοση επένδυσης (ROI) στον αυτοματισμό.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι πολλές επιχειρήσεις δεν λαμβάνουν υπόψη το ταξίδι του πελάτη. Δεν σκέφτονται την αξία του κύκλου ζωής του πελάτη και καταλήγουν να καταβάλουν πάρα πολύ προσπάθεια για να πάρουν νέους δυνητικούς πελάτες παρά να διατηρήσουν τους υπάρχοντες.

Ξεκινήσαμε λοιπόν με βασικές τεχνολογικές εφαρμογές και εξελίχσαμε γρήγορα στον στρατηγικό σχεδιασμό της αυτοματοποίησης μάρκετινγκ.

Αυτές τις μέρες, το Automation Ninjas είναι ένα βραβευμένο πρακτορείο, χάρη στην προσέγγισή μας στον αυτοματισμό μάρκετινγκ.

Τι είναι μοναδικό για τους αυτοματισμούς Ninjas?

Εστιάζουμε στην αξία ζωής των πελατών. Δεν αφορά μόνο τη λήψη περισσότερων δυνητικών πελατών ή πωλήσεων, αλλά τη λήψη αυτής της πιο μακροπρόθεσμης απόδοσης επένδυσης από πελάτες που θα παραμείνουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, βοηθώντας τις επιχειρήσεις να αποκομίσουν περισσότερα κέρδη.

Για να το κάνουμε αυτό, παρακολουθούμε τι κάνουν οι άνθρωποι και χτίζουμε μια στρατηγική γύρω από τη συμπεριφορά τους για να αυξήσουμε την αξία των πελατών μας.

Τι είναι αυτοματοποίηση μάρκετινγκ?

Μου αρέσει να χωρίζω αυτόν τον όρο σε 2 λέξεις. Το μάρκετινγκ δεν αφορά μόνο τη λήψη δυνητικών πελατών, αλλά τώρα είναι ό, τι κάνετε για να αποκτήσετε και να διατηρήσετε έναν πελάτη. Ο αυτοματισμός, επομένως, γίνεται όλα τα πράγματα που πρέπει να κάνετε και όλα τα εργαλεία που πρέπει να αξιοποιήσετε για να διατηρήσετε τον πελάτη, επειδή δεν είναι δυνατόν να τα κάνετε όλα χειροκίνητα.

Αυτοματοποίηση μάρκετινγκ ως όρος που χρησιμοποιείται για να αναφέρεται στον αυτοματισμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μετά το σημείο της συμμετοχής.

Αυτό άλλαξε τώρα, επειδή εμπλέκονται πολύ περισσότερα στη διαδικασία. Αυτά είναι τα πράγματα που συμβαίνουν εάν κοιτάξετε ολόκληρο το ταξίδι του πελάτη από την αρχή, από την πρώτη επιλογή, μέσω της λήψης του περιεχομένου σας, στη μετατροπή και τη μετατροπή σε δια βίου πελάτη, όλα αυτά γίνονται πολύ πιο εύκολα χάρη στο αυτοματισμός μάρκετινγκ.

Πώς άλλαξε ο αυτοματισμός μάρκετινγκ τον τρόπο με τον οποίο δραστηριοποιούμαστε?

Το μεγαλύτερο πράγμα που έχει κάνει η αυτοματοποίηση μάρκετινγκ είναι να επιτρέπει στον καταναλωτή να έχει τον έλεγχο της διαδικασίας. Στο παρελθόν, οι επιχειρήσεις διέθεταν όλη τη δύναμη και τις πληροφορίες και είχαν ελέγξει πόσες πληροφορίες είχε πρόσβαση ο καταναλωτής.

Σήμερα, ο καταναλωτής μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο και να ελέγξει τη σχέση που έχει με την επιχείρηση. Νομίζω ότι η αυτοματοποίηση μάρκετινγκ ενδυναμώνει τους καταναλωτές, αλλά μας επέτρεψε επίσης να έχουμε μια καλύτερη ιδέα για το πώς εξελίσσεται η διαδικασία και να παρακολουθούμε το ταξίδι και τις συμπεριφορές των πελατών. Πριν από την αυτοματοποίηση μάρκετινγκ, δεν μπορέσαμε να το κάνουμε αυτό.

Ποιοι είναι οι ψυχολογικοί παράγοντες που τείνουν να χάνουν οι έμποροι και ποιες είναι οι συμβουλές σας για να τους συμπεριλάβετε σε μια στρατηγική μάρκετινγκ?

Η μεγαλύτερη απώλεια δεν είναι η χρήση ψυχογραφικών για να προβάλετε το ιδανικό κοινό σας. Αυτά είναι πράγματα όπως Ενδιαφέροντα, Στάσεις / Δραστηριότητες και Γνώμες. Αυτές είναι μεταβλητές IAO και θα σας βοηθήσουν να κατανοήσετε ποιες πληροφορίες θέλει να δει το κοινό σας, πού θέλει να τις δει και το είδος των πληροφοριών που θα ανταποκρίνονταν καλύτερα. Σας βοηθά να γνωρίσετε το κοινό σας σε ανθρώπινο επίπεδο.

Στη συνέχεια, υπάρχουν προκαταλήψεις που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε τη μετατροπή του περιεχομένου μας. Πράγματα όπως το εφέ αγκύρωσης, οπότε χρησιμοποιώντας το πρώτο κομμάτι των πληροφοριών που βλέπετε για σύγκριση ή αντίθεση των υπόλοιπων πληροφοριών. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάτε βαθύτερα με τη συνεκτική αυθαιρεσία και τη γνωστική ζήτηση, σε ομάδες και ομάδες. Η ψυχολογική προκατάληψη είναι ισχυρή στο μάρκετινγκ.

Το επόμενο είναι το επίπεδο ευαισθητοποίησης του κοινού. Ως έμποροι, καταφέρνουμε να δημιουργούμε περιεχόμενο και είναι εύκολο να ξεχνάμε ότι το περιεχόμενο είναι στο σωστό επίπεδο για το κοινό.

Από την εμπειρία σας, ποιες είναι μερικές βέλτιστες πρακτικές για την επιτυχή χρήση του αυτοματισμού μάρκετινγκ?

Επειδή υπάρχουν χιλιάδες εργαλεία εκεί έξω, το πρώτο πράγμα που θα πρότεινα είναι να είμαι πολύ ξεκάθαρος για το τι θέλετε να επιτύχετε. Έτσι, η χαρτογράφηση του κοινού σας και ο σχεδιασμός της στρατηγικής σας πρέπει να είναι το πρώτο βήμα, για να σας βοηθήσουν να βρείτε τα εργαλεία που ταιριάζουν καλύτερα στους στόχους μάρκετινγκ.

Δεύτερον, εστιάστε στο να διατηρήσετε το κοινό σας αφοσιωμένο. Μην πουλάτε απλώς, αλλά δώστε τους πολύτιμο περιεχόμενο που θα καταναλώσουν. Σας συνιστούμε να πάρετε όλο το περιεχόμενο που έχετε ήδη και να το διανείμετε στο υπάρχον κοινό. Χρησιμοποιήστε αυτό το περιεχόμενο και βεβαιωθείτε ότι προσθέτετε αξία.

Τρίτον, εάν στέλνετε επικοινωνία όλη την ώρα βεβαιωθείτε ότι παρακολουθείτε τη συμπεριφορά. Ανοίγουν τα email σας; Κάνουν κλικ στους συνδέσμους σας; Ξοδεύουν πολύ χρόνο σε συγκεκριμένα μέρη του ιστότοπού σας?

Αυτές οι πληροφορίες σας ενημερώνουν για το τι ενδιαφέρουν οι χρήστες, ώστε να μπορείτε να τα τμηματοποιήσετε συμπεριφορικά. Από την άλλη πλευρά, εάν οι άνθρωποι δεν κάνουν αυτά τα πράγματα, σας λέει τι δεν τους ενδιαφέρει και τι πρέπει να κάνετε νωρίτερα για να δημιουργήσετε καλύτερη αφοσίωση.

εξήγησε ο αυτοματισμός μάρκετινγκ

Πώς βλέπετε το μέλλον της αυτοματοποίησης μάρκετινγκ?

Πρόσφατα πήγα σε μια μεγάλη συνάντηση AI και πραγματικά ενθουσιάστηκε από το πόσο γρήγορα κινείται η AI. Έχει εφαρμογές πολύ πέρα ​​από αυτό που αρχικά πιστεύαμε ότι θα ήταν.

Τώρα βλέπω το μέλλον ως αλληλεπιδράσεις με την τεχνητή νοημοσύνη, οι οποίες θα γίνουν επεκτάσεις της προσωπικότητας της επιχείρησης.

Θα μπορούσαμε να έχουμε τεχνητές νοημοσύνες που γίνονται το κέντρο μιας επιχείρησης χωρίς να χρειάζεται να αλληλεπιδράμε απευθείας με τους πελάτες. Με την τεχνητή νοημοσύνη να είναι τόσο σημαντικό μέρος του μέλλοντός μας, πολλές επιχειρήσεις με προοπτική σκέψης επικεντρώνονται τώρα στη δημιουργία μιας εξαιρετικής εμπειρίας που τους βοηθά να εξοικονομήσουν χρόνο σε συνομιλίες 1 προς 1. Διασφαλίζοντας ότι το περιεχόμενό σας εμφανίζει πραγματικά την επωνυμία σας, το περιεχόμενό σας γίνεται επέκταση του ποιοι είστε.

Το να βεβαιωθείτε ότι όλη η αυτοματοποίηση μάρκετινγκ είναι αναλώσιμη με δομημένο τρόπο σας δίνει περισσότερο έλεγχο στον κύκλο ζωής των πελατών.

Πιστεύω ότι στο μέλλον, όλα αυτά τα πράγματα θα κατασκευαστούν με AI και όχι μόνο με τον ιστότοπό σας.

Προς το παρόν, το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι σχεδιάζετε ένα δομημένο ταξίδι πελατών. Υπάρχουν 3 μέρη σε αυτό.

 1. Πάντα σιγουρευτείτε ότι έχετε μια δομή στη θέση της. Αυτό που χρησιμοποιούμε είναι μάρκετινγκ κύκλου ζωής.
 2. Μέσω αυτής της δομής, έχετε μια καλή ραχοκοκαλιά του περιεχομένου, που καλύπτει κάθε ένα από αυτά τα βήματα
 3. Επικάλυψη όλων αυτών των πραγμάτων, πρέπει να έχετε καλή παρακολούθηση, ώστε να μπορείτε να εξατομικεύσετε το ταξίδι για κάθε πελάτη.
 4. Η παρακολούθηση συμπεριφοράς και τα αναλυτικά στοιχεία αποτελούν μια κερδοφόρα στρατηγική για αυτοματοποίηση μάρκετινγκ.

Μόλις κυκλοφόρησα ένα βιβλίο με τίτλο “Χαράξτε τον εγκέφαλο του αγοραστή”. Παίρνει το υπόβαθρο μου στην ιατροδικαστική ψυχολογία και αυτοματοποίηση μάρκετινγκ και συνδυάζει τα δύο μαζί.

Όλες οι μελέτες περιπτώσεων που αναφέρονται στο βιβλίο έχουν χρησιμοποιήσει το εργαλείο που χρησιμοποιούμε, το Infusionsoft και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τις επιχειρήσεις να δουν πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον αυτοματισμό μάρκετινγκ στην πραγματική ζωή. Περιγράφει επίσης τη συμπεριφορά και την επιστήμη πίσω από αυτήν την αρχή και βοηθά στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ όλων των εξελίξεων στην ψυχολογία τα τελευταία 10 χρόνια και της ταχείας εξέλιξης του αυτοματισμού AI.

χακαρίστε τον εγκέφαλο του αγοραστή Kenda Mcdonald

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map