Duda Review 2020 – Γιατί ΔΕΝ είναι η σωστή επιλογή;

duda-επισκόπηση


Το Duda είναι ένα εντυπωσιακό DIY Website Builder, ειδικά αν ψάχνετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που φαίνεται υπέροχος σε κινητά

Σήμερα, τα κινητά αντιπροσωπεύουν πάνω από το 50 τοις εκατό της παγκόσμιας κίνησης περιήγησης καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν τα smartphone και τα tablet τους για να συνδεθούν στο διαδίκτυο. Για αυτόν τον λόγο, είναι σημαντικό ο ιστότοπός σας να βελτιστοποιείται για κινητές συσκευές. Οι έξυπνες επιχειρήσεις προσφέρουν επίσης εξατομικευμένες εμπειρίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προτιμήσεις των επισκεπτών της ιστοσελίδας τους. Σε μια εποχή κινητών και συνεχώς εξελισσόμενων απαιτήσεων πελατών, η Duda είναι μια φανταστική επιλογή όχι μόνο για τη δημιουργία ιστότοπων με εντυπωσιακή λειτουργικότητα για κινητά, αλλά και για την προσαρμογή των εμπειριών των επισκεπτών με βάση το ιστορικό περιήγησης, την τοποθεσία και τη γλώσσα τους.

Αν ψάχνετε για έναν δημιουργό ιστότοπου που θα σας δώσει μια πραγματική ευκαιρία να επιλέξετε πρότυπα που ευθυγραμμίζονται με την επωνυμία σας, η Duda κάνει μια φανταστική επιλογή. Είτε επιλέγετε το δωρεάν πρόγραμμα είτε επιλέγετε να κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα premium για την αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας, η γκάμα των δυνατοτήτων και λειτουργιών που προσφέρει η Duda κάνει την οικοδόμηση μιας επαγγελματικής ιστοσελίδας ένα ολοκληρωμένο αεράκι.

Ντόντα

Επιλέξτε από πάνω από 90 όμορφα και εγγενώς ανταποκρινόμενα πρότυπα

Αποκριτικός: Τα πρότυπα Duda σάς επιτρέπουν να βλέπετε ταυτόχρονα πώς θα φαίνεται ο τελικός ιστότοπός σας σε επιτραπέζιους υπολογιστές, smartphone και tablet.

Προσαρμόσιμο: Με το Duda, μπορείτε να παίξετε με τις ρυθμίσεις θέματος, το κείμενο, τα χρώματα και την πλοήγησή σας για να δημιουργήσετε το είδος του ιστότοπου που πάντα θέλατε.

Business-First: Το Duda είναι ιδανικό για τον μικρομεσαίο επιχειρηματία. Είτε είστε οδοντίατρος είτε φωτογράφος, προσωπικός εκπαιδευτής ή εστιάτορας, όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε έναν εξαιρετικό ιστότοπο είναι στη διάθεσή σας..
χαρακτηριστικά duda

Η Duda είναι μεγάλη για την παροχή προσαρμοσμένων εμπειριών για επισκέπτες ιστότοπων

Αυτό που κάνει το Duda ιδιαίτερα δροσερό είναι ότι όλες οι δυνατότητές του υπάρχουν κυρίως για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που να ανταποκρίνεται πραγματικά στις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη σας. Το χαρακτηριστικό της γλώσσας είναι ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της Duda. Αυτό το εργαλείο φιλικό προς SEO δεν υποστηρίζει μόνο όλες τις μεγάλες γλώσσες. Σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε εύκολα άλλες λιγότερο γνωστές γλώσσες, ώστε να μπορείτε να εξυπηρετείτε τους πελάτες σας σε όλο τον κόσμο.

Εργαλείο εξατομίκευσης ιστότοπου

Το εργαλείο εξατομίκευσης ιστότοπου, το οποίο διατίθεται και στο δωρεάν πρόγραμμα, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προσαρμοσμένων ενεργειών με τρόπο που άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων δεν μπορούν να παρέχουν. Αυτό το εργαλείο σάς επιτρέπει να δημιουργείτε λειτουργίες που ενεργοποιούνται από συγκεκριμένες συνθήκες, για παράδειγμα, αναδυόμενα μηνύματα για επισκέπτες που κάνουν πρώτη φορά, ενεργοποιημένα βίντεο για επαναλαμβανόμενους πελάτες, ειδικές προσφορές για επισκέπτες από μια συγκεκριμένη πόλη κ.λπ..
duda-ευκολία χρήσης-2

Δημιουργήστε και βελτιώστε τον ιστότοπό σας χωρίς καμία ταλαιπωρία

Η καθαρή και μινιμαλιστική διεπαφή στο Duda σάς επιτρέπει να αποθηκεύσετε την εργασία σας, να αναιρέσετε και να επαναλάβετε τις αλλαγές, καθώς και να επεξεργαστείτε και να δημοσιεύσετε τον ιστότοπό σας με λίγα μόνο κλικ.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας σάς ανοίγει σε ένα εκπληκτικό σύνολο επιλογών προσαρμογής, συμπεριλαμβανομένων παλετών χρωμάτων, κάθε πιθανής γραμματοσειράς και στυλ πλοήγησης για διαφορετικές φορητές συσκευές και για επιτραπέζιους υπολογιστές. Εάν αισθάνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί, μπορείτε να φτάσετε μέχρι να ορίσετε διαφορετικό χρώμα και εικόνα φόντου για κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές.

Η προσθήκη στοιχείων στον ιστότοπό σας για πρόσθετη λειτουργικότητα είναι επίσης ένα πλήρες αεράκι – απλώς κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη στοιχείου στη στήλη του προγράμματος επεξεργασίας σχεδιασμού για να ανοίξετε ένα κουτί με πανέμορφα στοιχεία της Πανδώρας που πρέπει μόνο να σύρονται και να πέφτουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Ελέγξτε την εμφάνιση και την αίσθηση του ιστότοπού σας

Κάθε στοιχείο στο Duda συνοδεύεται από μια καρτέλα Ρυθμίσεις που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε διαστήματα χρησιμοποιώντας τον κώδικα CSS και τον κώδικα HTML για το συγκεκριμένο στοιχείο. Το Duda σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο τραβώντας περιεχόμενο από άλλον ιστότοπο για να συμπληρώσετε τον ιστότοπό σας. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να αντιγράψετε οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες που δημιουργείτε για να χρησιμοποιήσετε τη σχεδίαση σε άλλο μέρος του ιστότοπού σας. Μιλήστε για την άρση της φασαρία από την κατασκευή ενός καταπληκτικού ιστότοπου!

Duda-υποστήριξη

Η Duda σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα του δρόμου!

Όλα τα σχέδια της Duda έρχονται με υποστήριξη μέσω email. Τα σχέδια ομάδας και πρακτορείου έρχονται επίσης με συνομιλία και τηλεφωνική υποστήριξη. Οι πελάτες της εταιρείας αναβαθμίζουν επίσης από κανονικό email σε “email προτεραιότητας”. Οι προσαρμοσμένοι πελάτες λαμβάνουν ειδική υποστήριξη μέσω ενός εκχωρημένου διαχειριστή λογαριασμού.

Εκτός από αυτό, η Duda προσφέρει μια σειρά από ισχυρές δυνατότητες για να προσφέρει στους χρήστες πρόσθετη βοήθεια, όπως ένα FAQ, κέντρο πόρων και διαδικτυακά σεμινάρια.

Ποιο είναι το κόστος μιας ιστοσελίδας DIY?

Η Duda είναι ένας από τους πιο ακριβούς κατασκευαστές ιστότοπων που διατίθενται στην αγορά. Υπάρχουν τρεις επιλογές σχεδίων – Basic, Team και Agency. (Υπάρχει επίσης ένα προσαρμοσμένο σχέδιο που συνοδεύει όλες τις δυνατότητες του σχεδίου υψηλότερης βαθμίδας συν τις προηγμένες δυνατότητες, και συνιστάται μόνο σε όσους αναμένουν υψηλό όγκο επισκεψιμότητας.) Όπως αναφέρεται στο όνομα, το βασικό σχέδιο προσφέρει βασικές δυνατότητες, αλλά Περιλαμβάνει πολυγλωσσική επιλογή ιστότοπου και πρόσβαση στη βιβλιοθήκη περιεχομένου της Duda. Καθώς ανεβαίνετε, ξεκλειδώνουν περισσότερες λειτουργίες. Τα σχέδια της Ομάδας και της Εταιρείας προσφέρουν δυνατότητες ομαδικής συνεργασίας και διαχείρισης πελατών. Η εταιρεία προχωρά λίγο περισσότερο, προσφέροντας επίσης υπηρεσίες υποδομής, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης API για να βοηθήσει στη δημιουργία άμεσων ιστότοπων και την εξαγωγή ιστότοπων.

Όταν δημιουργείτε τον λογαριασμό σας Duda, θα λάβετε αυτόματα μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών. Για άτομα που εγγράφονται στο βασικό πρόγραμμα, για αυτές τις 30 ημέρες, θα έχουν πρόσβαση σε λειτουργίες σε επίπεδο ομάδας. Στο τέλος των 30 ημερών, όσοι συμμετέχουν στο βασικό πρόγραμμα μπορούν να επιλέξουν την αναβάθμιση (το Duda το κάνει εύκολο) ή να επιστρέψουν στο βασικό πρόγραμμα και να χάσουν μια σειρά από δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένης της αναβάθμισης σε premium κατάστημα ή της δημοσίευσης ιστότοπου μόνο για κινητά.

Εάν σας ενδιαφέρει να ανοίξετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, πρέπει να αγοράσετε το πρόγραμμα ηλεκτρονικού εμπορίου της Duda ξεχωριστά. Τα πρώτα 10 προϊόντα είναι δωρεάν, αλλά θα πρέπει να πληρώνετε μηνιαία είτε για 100 προϊόντα είτε έως 2.500. Επίσης, με τη δωρεάν επιλογή, έχετε μόνο δύο κατηγορίες. Το πρόγραμμα επί πληρωμή επιτρέπει απεριόριστες κατηγορίες. Όλα τα σχέδια έρχονται με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Οι επιλογές επί πληρωμή συνοδεύονται επίσης από πολλές άλλες δυνατότητες, όπως διαχείριση καταλόγου, προωθήσεις, διαχείριση παραγγελιών και δεδομένων, παρακολούθηση και αναφορά και επιλογές πληρωμής.

Πώς ταιριάζει η Duda στον ανταγωνισμό?

Χωρίς αμφιβολία, τα λίγα αρνητικά για το Duda δεν θα σας εμποδίσουν με κανέναν τρόπο να δημιουργήσετε εύκολα όμορφους, σύγχρονους ιστότοπους. Εάν η λειτουργικότητα των κινητών είναι σημαντική για εσάς ως μικρός ή μεσαίου μεγέθους επιχειρηματίας, η Duda δεν θα απογοητεύσει. Τα διαθέσιμα γραφικά στοιχεία ιστότοπου είναι περισσότερο από ικανά να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε έναν αποκριτικό ιστότοπο που μπορεί να πλοηγηθεί σε κινητές συσκευές και επιτραπέζιους υπολογιστές. Εκτός από το ότι σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν πολυγλωσσικό ιστότοπο, η Duda καθιστά επίσης δυνατή τη δημιουργία κανόνων εξατομίκευσης για την παροχή εξατομικευμένων εμπειριών για όσους επισκέπτονται τον ιστότοπό σας. Κάθε σχέδιο συνοδεύεται από τη δική του λίστα χαρακτηριστικών και επιλογών υποστήριξης. Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map