Vultr Review 2020 – αξίζει τον κόπο;

Το Vultr καθιστά προσβάσιμο το Cloud Hosting

Η Vultr είναι ένας εξειδικευμένος πάροχος φιλοξενίας cloud που υπερηφανεύεται για τις υπηρεσίες υψηλής απόδοσης και την εύκολη επεκτασιμότητα. Προσφέρει τα πάντα, από cloud computing και block storage έως bare metal και αποκλειστικούς διακομιστές. Μπορείτε να διαλέξετε 16 διαφορετικές τοποθεσίες διακομιστή σε όλο τον κόσμο.


vultr-επισκόπηση1

Ιδρύθηκε το 2014, ο Vultr πήγε από τη δύναμη στη δύναμη τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχει αναπτυχθεί σε μια ομάδα περισσότερων από 50 μηχανικών και προγραμματιστών, με περισσότερα από 22 εκατομμύρια παρουσίες διακομιστή cloud και 100.000+ πελάτες από 150 χώρες. Όχι κακό!

Κερδίζει επίσης πόντους brownie από μένα, διότι σε αντίθεση με το DigitalOcean, το οποίο πρόσφατα εξέτασα, δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στον προγραμματιστή. Αυτό σημαίνει ότι η πλοήγηση στον ιστότοπο είναι ευκολότερη, η ορολογία είναι λιγότερο τεχνική και τα σχέδια φιλοξενίας είναι πολύ πιο γρήγορα για να ξεκινήσετε.

Αλλά ανταποκρίνεται στις υποσχέσεις του για υψηλή απόδοση και εύκολη ανάπτυξη; Και η υπηρεσία που παρέχει αξίζει την premium τιμή που χρεώνει; Περισσότερα στο θέμα, είναι ο σωστός οικοδεσπότης Ιστού για εσάς?

Ας προχωρήσουμε και ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο Vultr για να δούμε αν τα ισχυρά σχέδια φιλοξενίας και η εύχρηστη διεπαφή του καταφέρνουν να επιτύχουν τη σωστή ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και απλότητας.

Ισχυρές λύσεις Cloud

Από την άμεση καθολική ανάπτυξη έως τον πλούσιο σε χαρακτηριστικά πίνακα ελέγχου και τα ισχυρά API, το Vultr σας έχει καλύψει όσον αφορά τη λειτουργικότητα. Έχει επίσης επενδύσει σε υλικό, προσφέροντας επεξεργαστές Intel τελευταίας γενιάς και αποθήκευση SSD 100%.

Το Vultr επιτρέπει επίσης τη χρήση προσαρμοσμένων ISO, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν, να προσαρμοστούν και να αναπτυχθούν εκ νέου. Και αν θέλετε να αντιγράψετε μία από τις ρυθμίσεις του διακομιστή σας σε νέες παρουσίες στο δίκτυο Vultr, μπορείτε να το κάνετε γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία στιγμιότυπου.

Εγκατάσταση με ένα κλικ

Η Vultr προσφέρει μια σειρά προγραμμάτων εγκατάστασης με ένα κλικ για δημοφιλείς εφαρμογές ιστού και εργαλεία διαχείρισης.

Αν και αυτό δεν είναι πάντα κάτι για το σπίτι, στην περίπτωση ενός premium cloud host όπως το Vultr, είναι μια τεράστια προστιθέμενη αξία. Σίγουρα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα σενάρια και τον κώδικα για να εγκαταστήσετε εφαρμογές, αλλά αν πρόκειται για μια εύκολη ζωή, το πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση.

Το πρόγραμμα εγκατάστασης περιλαμβάνει cPanel, Drupal, Magenta, Joomla !, MediaWiki, PrestaShop και WordPress. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ για να αναπτύξετε έναν διακομιστή Minecraft εάν αυτό είναι το είδος σας.

Μεγάλη ποικιλία λειτουργικών συστημάτων

Πρέπει να διαμορφώσετε διαφορετικά λειτουργικά συστήματα για διαφορετικές παρουσίες cloud; Η Vultr διαθέτει ενσωματωμένη υποστήριξη για CentOS, CoreOS, Debian, Fedora, FreeBSD, OpenBSD, Ubuntu και Windows, αλλά μπορείτε επίσης να ανεβάσετε ένα δικό σας λειτουργικό σύστημα εάν προτιμάτε.

Αυτό σας δίνει αποτελεσματικά την ευελιξία διαφορετικών τύπων φιλοξενίας ιστοσελίδων χωρίς ανάγκη πολλαπλών παρόχων.

Ισχυρός πίνακας ελέγχου

Ο προσαρμοσμένος πίνακας ελέγχου της Vultr σάς επιτρέπει ξεκινήστε εύκολα νέες παρουσίες από οποιαδήποτε συσκευή. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε την απόδοση και την υγεία του διακομιστή, από το εύρος ζώνης και τη χρήση της CPU έως την εμφάνιση σε πραγματικό χρόνο για το πόσα χρήματα οφείλονται.

16 τοποθεσίες διακομιστή

Η Vultr διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο διακομιστών, απλωμένο σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά (από το Σιάτλ και το Τορόντο έως την Ατλάντα και το Μαϊάμι), καθώς και επιπλέον διακομιστές στο Λονδίνο, το Άμστερνταμ, τη Φρανκφούρτη, το Παρίσι, τη Σιγκαπούρη, το Τόκιο και το Σίδνεϊ.

Αυτό σας επιτρέπει να μειώσετε την καθυστέρηση επιλέγοντας διακομιστές που είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο κοινό-στόχο σας.

χαρακτηριστικά vultr1

Κατάλληλο για προγραμματιστές – και για αρχάριους, εκπληκτικά

Οι διακομιστές cloud τείνουν να είναι λίγο πιο δύσκολοι από τους κανονικούς διακομιστές, επειδή συχνά βρίσκεστε σε άγνωστη περιοχή. Επιπλέον, με τακτική κοινή χρήση, VPS ή αποκλειστική φιλοξενία, ο οικοδεσπότης Ιστού θα τα ρυθμίσει όλα για εσάς. Με τον Vultr, θα πρέπει να διαμορφώσετε και να αναπτύξετε μόνοι σας τις παρουσίες. Λόγω του προγράμματος εγκατάστασης με ένα κλικ και της καθαρής εμπειρίας χρήστη, αυτό δεν είναι τόσο τρομακτικό (για αρχάριους) όσο μπορεί να ακούγεται.

Δημιουργία λογαριασμού

Η δημιουργία λογαριασμού είναι εύκολη και μπορείτε να επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, Bitcoin, PayPal, Alipay ή WeChat Pay. Το δοκίμασα και μου πήρε λιγότερο από πέντε λεπτά συνολικά και είμαι σίγουρος για αυτό παρόλο που είναι πιο κατάλληλο για προγραμματιστές, ακόμη και αρχάριοι κάτοχοι ιστότοπων θα μπορούσαν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό με ευκολία. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα για την εμπειρία μου.

Σύνδεση τομέα και εγκατάσταση WordPress

Δοκίμασα επίσης τη διαδικασία σύνδεσης ενός τομέα και εγκατάστασης του WordPress, επειδή εάν το WordPress είναι αγαπημένο στους προγραμματιστές ή όχι, εξακολουθεί να είναι μακράν το πιο δημοφιλές CMS. Θα πρέπει να επιλέξετε μια θέση διακομιστή και έναν τύπο διακομιστή, ο τελευταίος από τους οποίους θα σας επιτρέψει να επιλέξετε το WordPress.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε ένα πακέτο τιμολόγησης και τυχόν πρόσθετες λειτουργίες που σας ενδιαφέρουν, όπως τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας και η προστασία DDoS. Διαβάστε περισσότερα για την εύκολη διαδικασία με στιγμιότυπα οθόνης για κάθε βήμα.

Εύκολη στη χρήση διεπαφή

Ενώ με ορισμένες εταιρείες, μπορεί να είναι δύσκολο να ξεκινήσετε με ένα πρόγραμμα VPS (συνήθως πρέπει να διαμορφώσετε μόνοι σας τον διακομιστή), σας δίνει επίσης μεγαλύτερο έλεγχο των προδιαγραφών και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις σας.

Τα καλά νέα είναι ότι με το Vultr, η διεπαφή είναι καθαρότερη και πιο φιλική προς το χρήστη από εκείνη πολλών ανταγωνιστών.

Απλοποιημένοι διακομιστές Bare Metal

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσφορές της Vultr είναι η απλοποιημένη ρύθμιση γυμνού μετάλλου που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες όλη την απόδοση ενός διακομιστή γυμνού μετάλλου, αλλά χωρίς την παρενόχληση.

Θα χρειαστεί να πληρώσετε μόνο για αυτό που χρησιμοποιείτε πραγματικά και όλες οι ρυθμίσεις γυμνών μετάλλων περιλαμβάνουν βασικές λειτουργίες cloud όπως λειτουργικά συστήματα μετοχών, προγράμματα εγκατάστασης 1 κλικ, σενάρια εκκίνησης και προφόρτιση SSH.

Απλή προστασία DDoS

Είτε έχετε ήδη πέσει θύματα επιθέσεων διανομής άρνησης υπηρεσίας (DDoS) είτε όχι, η Vultr σας έχει καλύψει. Μπορείτε εύκολα να προσθέσετε επιπλέον επίπεδα προστασίας για να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας διαδικτυακό ακόμη και όταν είστε θύμα μιας συνεχιζόμενης επίθεσης.

Περιστασιακές διακοπές

Μέχρι τώρα, πιθανότατα πιστεύετε ότι όλα αυτά ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Λοιπόν, ίσως είναι. Σε τελική ανάλυση, ενώ το Vultr υπόσχεται 100% χρόνο λειτουργίας, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν διακοπές λειτουργίας, προβλήματα κόμβων και άλλα ζητήματα.

Μερικοί είχαν ακόμη τερματίσει τους λογαριασμούς τους χωρίς καμία ειδοποίηση, με έναν αναθεωρητή να εξηγεί: «Χάσαμε βάσεις δεδομένων και παραγγελίες και το έντυπο υλικό μας έγινε αμέσως άχρηστο»

vultr-perfomance1

Σκέφτηκα ότι θα ρίξω μια πιο προσεκτική ματιά και θα δω αν μπορούσα να βρω προβλήματα απόδοσης εκτελώντας μια δοκιμή φόρτωσης σελίδας Sucuri. Ας ρίξουμε μια ματιά στα αποτελέσματα.

vultr-perfomance2

Όπως μπορείτε να δείτε, το βρήκα Οι χρόνοι φόρτωσης του Vultr ήταν αρκετά καλοί. Αυτό συμβαίνει επειδή η Vultr μπορεί να διανείμει το φορτίο σε όλο το δίκτυο των διακομιστών της και να κατευθύνει αυτόματα τους επισκέπτες στον πλησιέστερο διακομιστή για την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Συνολικά, σύμφωνα με ορισμένες διαδικτυακές κριτικές πελατών, η Vultr μπορεί να έχει ελαττώματα όσον αφορά τον χρόνο λειτουργίας, αλλά είναι δύσκολο να κερδίσεις ταχύτητα.

Μέσος όρος στο Best

Όταν το λέω αυτό Η υποστήριξη του Vultr είναι μέτρια, αυτό συμβαίνει επειδή τα σχέδιά του δεν είναι φθηνά και ελπίζετε να λάβετε αυτό που πληρώνετε.

Οι οικοδεσπότες ιστού είναι σχεδόν διαβόητοι για την υποστήριξη κακής ποιότητας, αλλά σύμφωνα με τις κριτικές των χρηστών, το Vultr είναι ιδιαίτερα κακό, με αργούς χρόνους απόκρισης, αναποτελεσματικές επιδιορθώσεις και αυτή την ενοχλητική συνήθεια που έχει για τη διαγραφή λογαριασμών ατόμων.

Μεγάλο μέρος της υποστήριξης προέρχεται από τους διαδικτυακούς πόρους της Vultr, συμπεριλαμβανομένου του Συχνές ερωτήσεις, έγγραφα βοήθειας, σημεία αναφοράς και μια ολοκληρωμένη βάση γνώσεων. Εάν δεν είστε πελάτης, περιορίζετε πολύ τη συμπλήρωση της φόρμας στον ιστότοπο, αλλά οι πελάτες μπορούν επίσης να ανοίξουν εισιτήρια υποστήριξης εάν δυσκολεύονται.

υποστήριξη vultr1

Αλλά όπως πάντα, ήθελα να δω πράγματα για τον εαυτό μου, γι ‘αυτό αποφάσισα να κάνω μερικές δοκιμές. Υπέβαλα εισιτήριο στις 11:00 π.μ. τη Δευτέρα το πρωί και έλαβα απάντηση εντός δέκα λεπτών. Είχα μια παρόμοια εμπειρία μετά τη συμπλήρωση της φόρμας διαδικτυακών πωλήσεων και ρώτησα για το SLA uptime. Πάλι, απάντησαν εντός δέκα λεπτών.

υποστήριξη vultr2

Ίσως ήμουν απλά τυχερός, ή ίσως μερικές από αυτές τις αρνητικές κριτικές για την εξυπηρέτηση πελατών δημοσιεύτηκαν από ανταγωνιστές για να τις δυσφημίσουν. Ίσως δεν θα ξέρω ποτέ τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αλλά μετά την εκτέλεση των δικών μου δοκιμών, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν υπάρχουν παράπονα στο τέλος μου.

Απλές, απλές επιλογές τιμολόγησης

Ενώ ορισμένοι πάροχοι φιλοξενίας cloud φαίνεται να προσπαθούν σκόπιμα να συγχέουν πιθανούς πελάτες όταν πρόκειται για τις επιλογές τιμολόγησης, το Vultr κάνει τα πράγματα σχετικά εύκολα. Μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας πακέτα ή να χρησιμοποιήσετε τα υπάρχοντα πακέτα, με τόσο ωριαία όσο και μηνιαία τιμολόγηση. Όλα αυτά σημαίνει ότι πληρώνετε μόνο για ό, τι θέλετε όταν το θέλετε.

Βεβαίως, η τιμολόγηση είναι προς το υψηλότερο άκρο της αγοράς, αλλά αντισταθμίζεται από την ευελιξία και τον τρόπο που σας επιτρέπει να αναπτύξετε περιπτώσεις που έχουν μόνο τους πόρους που χρειάζεστε πραγματικά. Δέχεται κάθε είδους διαφορετικούς τρόπους πληρωμής, από πιστωτικές κάρτες και PayPal έως Bitcoin, Alipay και WeChat Pay.

Ακυρώσεις & Επιστροφές χρημάτων

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε με το Vultr είναι ότι έχει αυστηρή πολιτική επιστροφών. Εάν αποφασίσετε να αποχωρήσετε, θα πρέπει να καταστρέψετε τυχόν ενεργές παρουσίες και να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο υποστήριξης.

Αυτό καθιστά τα σχέδια σχετικά απλά για ακύρωση, αλλά βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας δεν έχει κατατεθεί μεγάλο ποσό σε αυτόν, επειδή δεν θα μπορείτε να το λάβετε ως επιστροφή χρημάτων. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εμπειρία μου από την ακύρωση λογαριασμού με το Vultr.

Πώς ταιριάζει το Vultr με τον ανταγωνισμό?

Συνολικά, το Vultr είναι αρκετά καλό. Αν ψάχνετε ένας ευέλικτος και προσαρμόσιμος πάροχος φιλοξενίας cloud, θα μπορούσες να κάνεις χειρότερα. Απλώς θυμηθείτε ότι η υποστήριξη πελατών μπορεί να είναι ανεπαρκής σε ορισμένες περιπτώσεις, αν και ήμουν ευχαριστημένος με κάθε αλληλεπίδραση εξυπηρέτησης πελατών που είχα μαζί τους όταν έγραφα αυτό το άρθρο.

Συγκεκριμένα, θα θελήσετε να εξετάσετε το Vultr εάν εξυπηρετείτε πελάτες από όλο τον κόσμο και πρέπει να διασφαλίσετε γρήγορους χρόνους φόρτωσης. Είναι ιδανικό για εταιρείες ηλεκτρονικού εμπορίου και οι υπηρεσίες cloud που προσφέρει μπορούν να κλιμακωθούν για να αναπτυχθούν με την εταιρεία. Και ενώ μπορεί να μην είναι αρκετά A +, είναι αρκετά συμπαγές B.

Πώς μπορώ να ακυρώσω τον λογαριασμό μου Vultr; Εάν θέλετε να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας Vultr, πρέπει να καταστρέψετε τις παρουσίες σας (διακομιστές) στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας και να δημιουργήσετε ένα εισιτήριο υποστήριξης. Ωστόσο, υπάρχει πολιτική μη επιστροφής χρημάτων με τη Vultr, επομένως δεν θα λάβετε χρήματα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τον οδηγό μας πώς να ακυρώσετε τον λογαριασμό σας Vultr πριν ξεκινήσεις.
Προσφέρει η Vultr Dedicated Cloud Servers; Ναι, η Vultr διαθέτει αποκλειστικούς διακομιστές cloud. Αυτά προσφέρουν τη δυνατότητα ενοικίασης μερικού αποκλειστικού διακομιστή cloud, με επιλογή 25%, 50%, 75% και 100% χώρου / ισχύος.
Το Vultr έχει μηνιαίο όριο εύρους ζώνης; Ναι, αυτό θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Ωστόσο, τα καπάκια είναι αρκετά υψηλά (τουλάχιστον 500 GB ανά μήνα).
Τι είδους αποθήκευση προσφέρει το Vultr; Η Vultr προσφέρει γρήγορο χώρο αποθήκευσης SSD.
Ποιες είναι οι κορυφαίες εναλλακτικές λύσεις για το Vultr; Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για το Vultr είναι οι Hostinger, InterServer και Liquid Web. Μπορείτε να βρείτε τις συστάσεις μας στη λίστα με το καλύτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων αυτήν τη στιγμή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map