Tier.net Review 2020 – Δείτε τα στατιστικά!

Το Tier.Net είναι μια μικρή εταιρεία φιλοξενίας που απλά δεν ταιριάζει με μεγάλες μάρκες όπως Hostinger. Οι μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν απλώς μια καλύτερη τιμή για παρόμοια διαμόρφωση.


Το Tier.Net είναι ένας προμηθευτής φιλοξενίας ιστότοπων που εδρεύει στις ΗΠΑ και ιδρύθηκε το 2013 για την παροχή λύσεων φιλοξενίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Το Tier.Net παρέχει στους χρήστες λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων που μπορούν να αντέξουν στη δοκιμασία του χρόνου. Το κέντρο υποστήριξης του πωλητή φιλοξενίας βρίσκεται στη Φλόριντα και έχει τα γραφεία του στη Νέα Υόρκη. Τα κέντρα δεδομένων βρίσκονται σε πολλές πολιτείες στις ΗΠΑ. Οι λύσεις φιλοξενίας της είναι διαθέσιμες για επιχειρήσεις όλων των σχημάτων και μεγεθών.

Tier.net

Χαρακτηριστικά και ευκολία χρήσης

Το Tier.Net χρησιμοποιεί τους πόρους του για να δημιουργήσει τις πιο προσανατολισμένες λύσεις φιλοξενίας ιστότοπων. Παρέχει λύσεις σε ανταγωνιστικές τιμές, όπως προγράμματα φιλοξενίας VPS, Dedicated, Shared, Collocation και Reseller. Τα παρακάτω είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα βρείτε ως μέρος αυτών των σχεδίων:

 • Μη μετρημένος χώρος αποθήκευσης
 • Μη μετρημένο εύρος ζώνης
 • Απεριόριστοι υποτομείς
 • Δωρεάν υποστήριξη Cloudflare
 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL 256bit
 • Απεριόριστο email
 • Λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων

Άλλες λειτουργίες που κάνουν το Tier.Net να ξεπερνά τους άλλους παρόχους φιλοξενίας στις ΗΠΑ περιλαμβάνουν:

 • Ασφάλεια δικτύου και ταχύτητα – Το Tier.Net παρέχει αξιόπιστες και γρήγορες λύσεις φιλοξενίας που τροφοδοτούνται από τα ισχυρά και ασφαλή κέντρα δεδομένων του, την υποδομή δικτύου που χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα πρωτόκολλα πλεονασμού και μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που διασφαλίζει ότι όλα λειτουργούν ομαλά κάθε λεπτό κάθε μέρα.
 • 100% χρόνος λειτουργίας SLA – Η Tier.Net έχει επενδύσει σημαντικά στην τεχνολογία αιχμής και σε πολύ εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό, ώστε να παρέχει 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • Προσαρμοσμένη κατασκευή – Το Tier.Net προσφέρει προσαρμοσμένες κατασκευές, ειδικά για εξελιγμένους ιστότοπους που απαιτούν πολύ χώρο αποθήκευσης, εύρος ζώνης και υποστήριξη υψηλής ισχύος.

Τιμολόγηση και υποστήριξη

Σε σύγκριση με άλλους προμηθευτές φιλοξενίας, το Tier.Net είναι σχετικά ακριβό. Αλλά φυσικά, εάν πληρώσετε για μακροπρόθεσμες λύσεις φιλοξενίας μέσω του Tier.Net, η τιμή θα μειωθεί. Ωστόσο, δεδομένης της μυριάδας των δυνατοτήτων που περιλαμβάνονται στα πακέτα φιλοξενίας, μπορώ να πω ότι αξίζει το τίμημα. Επιπλέον, είναι εγγύηση παγώματος τιμών διασφαλίζει ότι μπορείτε να είστε ξεκούραστοι γνωρίζοντας ότι η εταιρεία δεν θα αυξήσει αυθαίρετα τις χρεώσεις κάποια στιγμή στο μέλλον. Του Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για όποιον εξετάζει τις λύσεις φιλοξενίας του να τις δοκιμάσει πριν λάβει μια μόνιμη απόφαση.

Το Tier.Net έχει μια απόκριση διαθέσιμη ομάδα υποστήριξης 24/7 όλο το χρόνο. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον από αυτήν την ομάδα υποστήριξης μέσω κοινωνικά μέσα, email, ζωντανή συνομιλία, τηλέφωνο ή μέσω του συστήματος έκδοσης εισιτηρίων. Η Tier.Net ισχυρίζεται ότι διαθέτει κορυφαίες υπηρεσίες υποστήριξης πελατών που βοηθούν τους χρήστες να πλοηγηθούν σε οποιαδήποτε πρόκληση φιλοξενίας αποτελεσματικά και γρήγορα. Τούτου λεχθέντος, η απουσία γνώσης στον ιστότοπό της μπορεί να είναι απογοητευτική για τους χρήστες που προτιμούν να το κάνουν μόνοι τους. Δεν μπορούσα επίσης να βρω την ενότητα Συχνές ερωτήσεις Tier.Net στον ιστότοπό της. Ήμουν ικανοποιημένος με τη συνομιλία που είχα με την ομάδα υποστήριξης της εταιρείας μέσω της ζωντανής συνομιλίας του ιστότοπου. Το άτομο με το οποίο μίλησα ήταν υπομονετικό, ευγενικό και συνάντησε εξαιρετικά ικανό.

Πόσο κοστίζει το Tier.net; Το Tier.net προσφέρει σχέδια από 3,49 έως 7,78 $. Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο φιλοξενίας που επιλέγετε. Μπορείτε να δείτε τον ενημερωμένο πίνακα τιμών (ενημερώνεται κάθε εβδομάδα) παρακάτω.
Ποιο πρόγραμμα Tier.net πρέπει να λάβω; Η πρότασή μου είναι να ξεκινήσω με ένα φθηνότερο πρόγραμμα. Μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση αργότερα. Το Tier.net μπορεί να σας βοηθήσει με τη μετάβαση σε ένα πιο ακριβό πρόγραμμα. Η αύξηση των επισκεπτών πολλές φορές διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο και δεν πρέπει να πληρώνετε πολλά χρήματα μέχρι να προκύψει η ανάγκη. Φυσικά, οι ανάγκες σας μπορεί να διαφέρουν και μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό φιλοξενίας από το Tier.net εδώ.
Πόσο καλή είναι η υποστήριξη πελατών του Tier.net; Το Tier.net δεν κατατάσσεται ως ένας από τους κορυφαίους οικοδεσπότες ιστού μας. Αλλά αυτό μπορεί επίσης να είναι αποτέλεσμα του Tier.net να είναι ένα μικρό, κάτω από το ραντάρ, πάροχο φιλοξενίας. Υπάρχουν πλεονεκτήματα για μια μικρή εταιρεία φιλοξενίας – ως πελάτης, είστε πιο σημαντικοί για αυτούς. Μπορείτε επίσης να δείτε τη σύγκριση μας για το οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων εδώ.

Πώς ταιριάζει το Tier.net με τον διαγωνισμό?

Η Tier.Net διαθέτει όλα τα κέντρα δεδομένων της, έτσι μπορεί με μεγάλη εμπιστοσύνη να δώσει στους πελάτες της στις Η.Π.Α., το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ινδία, την Κίνα και πέρα ​​από την εγγύηση υψηλής διαθεσιμότητας. Χρησιμοποιεί σύγχρονο πρωτόκολλο υλικού και υπερσύγχρονων απολύσεων για την παροχή διαρκών λύσεων φιλοξενίας σε επιχειρήσεις όλων των μεγεθών.

Πριν λάβετε μια απόφαση, σας συνιστούμε να δείτε μερικές εναλλακτικές εταιρείες φιλοξενίας, τις οποίες συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Πλεονεκτήματα

 • Όλα τα πακέτα φιλοξενίας περιλαμβάνουν αποθήκευση και εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις
 • Η ομάδα υποστήριξης ανταποκρίνεται στη διάθεσή σας όλο το 24ωρο όλο το χρόνο
 • Χρησιμοποιεί τεχνολογία αιχμής για να παρέχει 100% χρόνο λειτουργίας
 • Πάγωμα τιμών και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

Μειονεκτήματα

 • Τα μηνιαία προγράμματα φιλοξενίας είναι αρκετά ακριβά
 • Δεν υπάρχει διαθέσιμη βάση γνώσεων
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map