Αναθεώρηση Nubehost 2020 – αξίζει τον κόπο;

nubehost-ορυχείοΕάν βιάζεστε και θέλετε απλώς την κατώτατη γραμμή: για την ίδια τιμή με το NubeHost, μπορείτε να αποκτήσετε πολύ καλύτερους διακομιστές με υποστήριξη 24/7 με Hostinger, οπότε γιατί ενοχλείς?!


Η NubeHost είναι ένας πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου με έδρα το Μεξικό που δραστηριοποιείται στον κλάδο για πάνω από μια δεκαετία. Επικεντρώνεται στην προσφορά λύσεων φιλοξενίας ιστοσελίδων, υπηρεσιών καταχώρησης ονομάτων τομέα, φιλοξενίας μεταπωλητών και φιλοξενίας CMS, μεταξύ άλλων. Διαθέτει τρία κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στο Λος Άντζελες και το Σικάγο στις ΗΠΑ και το Μοντερέι στο Μεξικό για μέγιστη αξιοπιστία των λύσεων φιλοξενίας. Ο ιστότοπος NubeHost είναι διαθέσιμος στα Ισπανικά.

Χαρακτηριστικά και ευκολία χρήσης

Μερικές από τις δυνατότητες που μπορείτε να περιμένετε να βρείτε στα πακέτα φιλοξενίας NubeHost περιλαμβάνουν:

 • Ισπανικά cPanel
 • Λειτουργικό σύστημα Linux
 • Αποθήκευση δίσκου SSD
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Υποστήριξη PHP
 • Βάσεις δεδομένων MySQL
 • Δωρεάν τομέας
 • Τομέας πρόσθετου
 • POP3, IMAP, SMTP

nubehost-χαρακτηριστικά

Οι διακομιστές NubeHost φιλοξενούνται σε αυτό τρία κέντρα δεδομένων που βρίσκονται στις ΗΠΑ και στο Μεξικό. Τα κέντρα δεδομένων του βρίσκονται υπό παρακολούθηση 24/7 και συνδέονται με πάνω από 10Gbps σύνδεση δικτύου οπτικών ινών. Αυτό εξασφαλίζει βελτιωμένη απόδοση των ιστότοπων των πελατών της και συνεχή ροή, καθώς η αποτυχία ενός δικτύου δεν επηρεάζει ολόκληρο τον ιστότοπο.

Στις λύσεις φιλοξενίας ιστού, ο πωλητής χρησιμοποιεί τεχνολογία νέας γενιάς Cloud Computing. Επιπλέον, προσφέρει ένα Ισπανικά cPanel για τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Επίσης αναπτύσσει Δίσκοι SSD που εξασφαλίζει γρήγορη φόρτωση των ιστότοπων των πελατών της και περιοδικός εφεδρικές υπηρεσίες στους πελάτες της.

Το πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων περιλαμβάνει έξι σχέδια. Το βασικό σχέδιο περιλαμβάνει δύο βάσεις δεδομένων, αποθήκευση δίσκου SSD 2 GB και απεριόριστο μηνιαίο εύρος ζώνης. Το προηγμένο πακέτο του συνοδεύεται από: απεριόριστες βάσεις δεδομένων, αποθήκευση δίσκου SSD 40 GB, απεριόριστο μηνιαίο εύρος ζώνης, πέντε επιπλέον τομείς, προεγκατεστημένες εφαρμογές, απομακρυσμένη υποστήριξη και προσαρμοσμένη υποστήριξη email.

Ο πάροχος φιλοξενίας προσφέρει στους πελάτες του υπηρεσίες φιλοξενίας μεταπωλητών. Τα πακέτα φιλοξενίας μεταπωλητών υποστηρίζονται από Λειτουργικό σύστημα Linux, και περιλαμβάνουν επίσης ένα WHM cPanel για εύκολη διαχείριση λογαριασμού.

Άλλες υπηρεσίες που προσφέρονται από το NubeHost περιλαμβάνουν Φιλοξενία CMS όπου τα πακέτα φιλοξενίας είναι βελτιστοποιημένα WordPress και Joomla. Οι πελάτες του έχουν επίσης πρόσβαση σε υπηρεσίες φιλοξενίας email που χρησιμοποιούν Πρωτόκολλα SMTP, IMAP, POP3 και IMAP που είναι συμβατά με Outlook, Mac Mail, Android και Thunderbird, μεταξύ άλλων.

Προκειμένου να προστατευθούν οι πληροφορίες και τα δεδομένα των πελατών, η NubeHost προσφέρει ένα Ας κρυπτογραφήσουμε το πιστοποιητικό SSL στα πακέτα φιλοξενίας email. Όλες οι εισερχόμενες και εξερχόμενες πληροφορίες είναι κρυπτογραφημένη έως 256bit κρυπτογράφηση.

Τιμολόγηση και υποστήριξη

Τα πακέτα φιλοξενίας της NubeHost είναι λογικά κοστολογημένο. Προσφέρει μόνο ένα άκαμπτος κύκλος χρέωσης όπου οι χρήστες πρέπει να δεσμευτούν για μια ετήσια σύμβαση, η οποία μπορεί να είναι ενοχλητική για πελάτες που δεν επιθυμούν να αναλάβουν μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις. Προσφέρει δωρεάν τομείς κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους αγοράς, ως πρόσθετος τομέας στον κύριο, και επίσης κατά την ανανέωση.

Οι κοινές λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων του NubeHost παρέχονται εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών όταν ένας χρήστης εγγραφεί για τουλάχιστον ένα χρόνο. Ο πωλητής προσφέρει στους πελάτες του εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%, επισης.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης πελατών της NubeHost μέσω αυτής ζωντανή συζήτηση, σύστημα έκδοσης εισιτηρίων και υποστήριξη μέσω email. Αυτά είναι τα μόνα μέσα επικοινωνίας που έχει προσφέρει η εταιρεία. το δεν έχει τηλεφωνική υποστήριξη. Η ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμη 24/7 να παρακολουθείτε πελάτες κάθε φορά που προκύπτει πρόβλημα.

NubeHost

Άνοιξα ένα εισιτήριο και έλαβα μια αυτοματοποιημένη απάντηση, ο προμηθευτής υποσχέθηκε να απαντήσει στο ερώτημά μου εντός 24 ωρών. Ωστόσο, δεν πήρα ποτέ απάντηση.

Το NubeHost έχει αρκετά λεπτομερή στοιχεία βάση γνώσεων.

Πώς ταιριάζει το NubeHost στον ανταγωνισμό?

Η NubeHost δημιούργησε χώρο για τον εαυτό της στο χώρο φιλοξενίας του Μεξικού, προσφέροντας λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων που υποστηρίζονται από τις τελευταίες εξελίξεις στις τεχνολογίες φιλοξενίας. Με ένα ισπανικό cPanel, οι λύσεις φιλοξενίας αυτού του προμηθευτή είναι ειδικά σχεδιασμένες για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στο Μεξικό και σε άλλες ισπανόφωνες χώρες.

Πριν λάβετε μια απόφαση, σας συνιστούμε να δείτε μερικές εναλλακτικές εταιρείες φιλοξενίας, τις οποίες συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Πλεονεκτήματα

 • Χρησιμοποιεί τεχνολογία Cloud Computing
 • 99,9% εγγύηση λειτουργίας δικτύου
 • cPanel στα Ισπανικά
 • Παρέχει υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας

Μειονεκτήματα

 • Δεν προσφέρει φιλοξενία VPS και αποκλειστικούς διακομιστές
 • Μη ανταποκρινόμενη ομάδα υποστήριξης
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map