GoogieHost Review 2020 – Δωρεάν, αλλά ποιο είναι το πραγματικό κόστος;

Δωρεάν φιλοξενία – αλλά τι είναι το Catch?

Ενώ το GoogieHost δεν είναι κακό για μια δωρεάν υπηρεσία φιλοξενίας, σας συνιστούμε να μην χάνετε το χρόνο σας με δωρεάν φιλοξενία, ακόμα κι αν μόλις ξεκινήσετε. Θα πρέπει να αντιμετωπίσετε αργές ταχύτητες φόρτωσης, πολύ χρόνο διακοπής λειτουργίας και χωρίς υποστήριξη πελατών και η μετεγκατάσταση του ιστότοπού σας σε διαφορετικό κεντρικό υπολογιστή αργότερα μπορεί να είναι πραγματικός πόνος. Μπορείτε να λάβετε υψηλής ποιότητας φιλοξενία σε εκπληκτική τιμή με Διακομιστής, για παράδειγμα.


Ιδρύθηκε στην Ινδία, το GoogieHost γεννήθηκε για να καλύψει μια ανάγκη στην αγορά – για να παρέχει προσιτή φιλοξενία στον μέσο χρήστη. Το GoogieHost έχει γίνει έκτοτε ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προσφέρει τις περισσότερες από τις υπηρεσίες του δωρεάν—Ή σε χαμηλή τιμή, εάν επιλέξετε τα προγράμματα επί πληρωμή που προσφέρονται σε συνεργασία με την InterServer.

GoogieHost-επισκόπηση1

Το GoogieHost φιλοξενεί περισσότερους από 100.000 χρήστες σε όλο τον κόσμο. Τεχνικά μεταπωλητής του InterServer.net, οι διακομιστές του βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ και τη Νέα Ζηλανδία και υποστηρίζει αγγλικά, χίντι, ισπανικά, ινδονησιακά και ιταλικά.

Χωρίς διαφημίσεις, δωρεάν φιλοξενία ιστότοπων, δωρεάν επιχειρηματικό email και απεριόριστο εύρος ζώνης, η προσφορά του GoogieHost είναι σίγουρα γενναιόδωρη. Όμως, όλοι γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει “δωρεάν”. Ποιο είναι το αλίευμα (υπάρχει ένα!) Με όλη αυτή τη γενναιοδωρία, και αξίζει έναν συμβιβασμό?

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Δωρεάν Χαρακτηριστικά Galore

Τα δωρεάν πακέτα του GoogieHost περιλαμβάνουν πολλές δυνατότητες που συνήθως δεν έχετε δωρεάν, όπως ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, πρότυπα σχεδίασης και προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα, καθώς και ένα πιστοποιητικό SSL. Επιπλέον, με απεριόριστο εύρος ζώνης, έχετε την ηρεμία ότι εάν η κίνηση σας αυξηθεί, τα έξοδά σας δεν θα. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε επιπλέον λειτουργίες ασφαλείας, τότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες premium που προσφέρει ο συνεργάτης της, InterServer.

GoogieHost-χαρακτηριστικά1

Απεριόριστοι λογαριασμοί υποτομέων και FTP

Το GoogieHost είναι ένας δωρεάν κεντρικός υπολογιστής, επομένως δεν θα λάβετε ένα δωρεάν όνομα τομέα, αλλά θα έχετε απεριόριστους δωρεάν υποτομείς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς ιστότοπους σε διάφορους υποτομείς, χωρίς επιπλέον μηνιαία χρέωση.

Δωρεάν λογαριασμοί email

Το GoogieHost προσφέρει δωρεάν επαγγελματικές διευθύνσεις email. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό, ιδανικό για όσους ξεκινούν και δεν είναι έτοιμοι να πληρώσουν για επαγγελματικό email με την Google (ή παρόμοιο πάροχο) – ειδικά όταν θέλετε να μειώσετε τα έξοδά σας.

Δεν υπάρχουν διαφημίσεις στον ιστότοπό σας

Όταν επιλέγετε έναν δωρεάν πάροχο φιλοξενίας, συχνά αναγκάζεστε να τοποθετείτε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας. Δροσιστικά, Το GoogieHost δεν αναμένει ούτε προσπαθεί να τοποθετήσει διαφημίσεις στον ιστότοπό σας, που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα εμφανίζει μόνο το περιεχόμενο που έχετε τοποθετήσει σε αυτόν.

Απεριόριστη φιλοξενία αρχείων ιστοτόπου

Η GoogieHost ισχυρίζεται ότι μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστα αρχεία ιστότοπου, αλλά έχετε όριο στα 1000 MB αποθηκευτικού χώρου SSD. Ναι, είναι λίγο παραπλανητικό, αλλά τα 1000 MB είναι περισσότερο από αρκετά για τους περισσότερους ιστότοπους και το SSD σημαίνει ότι πρέπει να λειτουργεί έως και δέκα φορές πιο γρήγορα από τον παραδοσιακό σκληρό δίσκο.

Χαρακτηριστικά για αρχάριους

Καθώς η αγορά στόχου της GoogieHost είναι νέοι κάτοχοι ιστότοπων, όπως θα περίμενε κανείς, οι περισσότερες λειτουργίες είναι απλές στη χρήση. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο αποδεδειγμένο σύνθετο του cPanel και της Softaculous, παρά σε κάτι πρωτοποριακό που παρέχεται από το GoogieHost.

cPanel

Το cPanel, εάν δεν το γνωρίζετε, είναι ένας ηλεκτρονικός πίνακας ελέγχου για τη διαχείριση του ιστότοπού σας. Το πλαίσιο έχει σχεδιαστεί για να βοηθά και να υποστηρίζει την εμπειρία των χρηστών σας και είναι ευρέως αξιόπιστο στον κλάδο φιλοξενίας. Εκεί θα δημιουργήσετε νέους λογαριασμούς email και δευτερεύοντες τομείς, θα εγκαταστήσετε σενάρια και ούτω καθεξής. Βασικά, θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη, μόλις καταλάβετε τη διεπαφή.

Δωρεάν Δημιουργία Ιστοσελίδων

Το GoogieHost διαθέτει μια εξαιρετική δυνατότητα δημιουργίας ιστότοπων που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας επαγγελματικά – δεν χρειάζεται να προσλάβετε έναν προγραμματιστή ή να μάθετε να κωδικοποιείτε. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε περίπου 100 πρότυπα ιστού, καθιστώντας δυνατή τη δημιουργία ιστότοπου σε λίγα λεπτά.

Δημιουργία λογαριασμού

Προκειμένου να δοκιμάσω τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού, προσπάθησα να εγγραφώ για δωρεάν λογαριασμό στο GoogieHost. Δυστυχώς, κάθε φορά που περνούσα τη διαδικασία, έπαιρνα ένα μήνυμα σφάλματος που δηλώνει ότι επιτρέπεται μόνο ένας δωρεάν λογαριασμός ανά πελάτη.

GoogieHost-ευκολία χρήσης1

Δεν είχα υπάρχοντα λογαριασμό στο GoogieHost, οπότε ήταν πολύ περίεργο. Προσπάθησα με πολλές διευθύνσεις email, χρησιμοποιώντας ένα VPN και σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης – και έλαβα το ίδιο μήνυμα σφάλματος κάθε φορά.

Ό, τι έκανα, δεν μπόρεσα να εγγραφώ για τον δωρεάν λογαριασμό. Φυσικά, αυτό ήταν απογοητευτικό και σήμαινε ότι δεν μπόρεσα να δημιουργήσω έναν δοκιμαστικό ιστότοπο WordPress, να δοκιμάσω την ταχύτητα ή να κάνω οποιαδήποτε από τις συνήθεις δοκιμές που θα έκανα κανονικά.

Λίγες καταγγελίες από χρήστες

Αν ήμουν κυνικός, Νομίζω ότι η εγγύηση 99,9% uptime ήταν κάτι περισσότερο από ένα πλεονέκτημα μάρκετινγκ από μια καλή συμφωνία σε επίπεδο υπηρεσιών (SLA). Εννοώ, εάν το πρόγραμμά σας είναι δωρεάν, δεν πρόκειται να λάβετε αποζημίωση σε περίπτωση υπερβολικού χρόνου διακοπής, είστε εσείς?

Ωστόσο, θεωρώντας ότι είναι δωρεάν οικοδεσπότης, είναι υπέροχο να βλέπουμε εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% και εκτός από την προγραμματισμένη διακοπή λειτουργίας, η αξιοπιστία της GoogieHosts είναι καλή και αυτό φαίνεται να είναι η συναίνεση από τους περισσότερους χρήστες.

Χρήσιμη υποστήριξη με κυμαινόμενους χρόνους απόκρισης

Ο τύπος υποστήριξης που έχετε στη διάθεσή σας από το GoogieHost εξαρτάται από την υπηρεσία που έχετε επιλέξει. Εάν έχετε τη δωρεάν υπηρεσία, έχετε περιορισμένες επιλογές. Μπορείτε να μεταβείτε στο φόρουμ της GoogieHost για να βρείτε βοήθεια ή συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα επικοινωνίας.

GoogieHost-υποστήριξη1

Το φόρουμ της κοινότητας ήταν λίγο αποτυχημένο στην εμπειρία μου – υπέβαλα μια ερώτηση, αλλά παρά την αναμονή 48 ωρών για την έγκριση και τη δημοσίευση του συντονιστή, από όσο γνωρίζω, δεν ήταν ποτέ.

Εάν αγοράσετε την premium υπηρεσία από το InterServer.net, υπάρχουν μερικές ακόμη διαθέσιμες επιλογές. Έχετε πρόσβαση σε ζωντανή συνομιλία, email ή στο φόρουμ για βοήθεια.
Το GoogieHost δεν χρεώνει για την υπηρεσία του – αυτό είναι μέρος της αποστολής του. Όπως θα περίμενε κανείς από έναν κεντρικό υπολογιστή που εστιάζει στο κόστος, όλες οι τιμές του πρόσθετου είναι λογικές και Η GoogieHost προσφέρει ακόμη και έκπτωση 99% στις τιμές του InterServer ως εισαγωγική προσφορά.

Εάν είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε μια αγορά (όπως αναβαθμίσεις πιστοποιητικών SSL ή ονόματα τομέα), το GoogieHost δέχεται μόνο PayPal, εκτός εάν είστε εγκατεστημένοι στην Ινδία.

Ακυρώσεις & Επιστροφές χρημάτων

Καθώς δεν μπόρεσα να εγγραφώ στο GoogieHost, δεν μπορώ να σχολιάσω τη διαδικασία ακύρωσης. Ωστόσο, η ακύρωση του λογαριασμού σας με το GoogieHost και το InterServer μπορεί να γίνει εξ ολοκλήρου από τον πίνακα ελέγχου.

Φυσικά, το GoogieHost είναι δωρεάν, αλλά αν επιλέξετε να δοκιμάσετε τις premium υπηρεσίες φιλοξενίας της InterServer, έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Πόσο κοστίζει το GoogieHost; Το GoogieHost προσφέρει σχέδια από 0 $ έως 5 $. Η τιμή εξαρτάται από τον τύπο φιλοξενίας που επιλέγετε. Μπορείτε να δείτε τον ενημερωμένο πίνακα τιμών (ενημερώνεται κάθε εβδομάδα) παρακάτω.
Ποιο πρόγραμμα GoogieHost πρέπει να λάβω; Η πρότασή μου είναι να ξεκινήσω με ένα φθηνότερο πρόγραμμα. Μπορείτε πάντα να κάνετε αναβάθμιση αργότερα. Το GoogieHost μπορεί να σας βοηθήσει με τη μετάβαση σε ένα πιο ακριβό πρόγραμμα. Η αύξηση των επισκεπτών πολλές φορές διαρκεί περισσότερο από το αναμενόμενο και δεν πρέπει να πληρώνετε πολλά χρήματα μέχρι να προκύψει η ανάγκη. Φυσικά, οι ανάγκες σας μπορεί να διαφέρουν και μπορείτε να συμβουλευτείτε έναν ειδικό φιλοξενίας από το GoogieHost εδώ.
Πόσο καλή είναι η υποστήριξη πελατών της GoogieHost; Το GoogieHost δεν κατατάσσεται ως ένας από τους κορυφαίους οικοδεσπότες ιστού μας. Αλλά αυτό μπορεί επίσης να είναι αποτέλεσμα του GoogieHost να είναι ένας μικρός, κάτω από το ραντάρ, πάροχος φιλοξενίας. Υπάρχουν πλεονεκτήματα για μια μικρή εταιρεία φιλοξενίας – ως πελάτης, είστε πιο σημαντικοί για αυτούς. Μπορείτε επίσης να δείτε τη σύγκριση μας για το οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων εδώ.

Πώς ταιριάζει το GoogieHost στον ανταγωνισμό?

Το GoogieHost φαίνεται να εργάζεται σκληρά για να σας προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες δωρεάν ή με πολύ χαμηλό κόστος εάν χρησιμοποιείτε την premium υπηρεσία. Είναι κρίμα που δεν μπόρεσα να δημιουργήσω έναν δωρεάν λογαριασμό γιατί, σε χαρτί, μοιάζει με μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας. Το GoogieHost διαθέτει έναν εντυπωσιακό αριθμό διαθέσιμων δυνατοτήτων στα δωρεάν προγράμματα που δεν είναι πάντα διαθέσιμα δωρεάν από άλλους παρόχους φιλοξενίας.

Πριν λάβετε μια απόφαση, σας συνιστούμε να δείτε μερικές εναλλακτικές εταιρείες φιλοξενίας, τις οποίες συνιστούμε ανεπιφύλακτα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map