Aldeahost Review 2020 – Πληροί τα Πρότυπά μας;

Ιδρύθηκε το 2009, η μεξικανική εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων AldeaHost περιλαμβάνει ένα μικρή ομάδα περίπου δώδεκα υπαλλήλων που υπερηφανεύονται για την «ηρωική τεχνική υποστήριξη», τις γρήγορες ταχύτητες διακομιστή και την καινοτομία. Η γκάμα των υπηρεσιών τους περιλαμβάνει διάφορα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας και εικονικούς διακομιστές, καθώς και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως σχεδιασμό ιστοσελίδων και δημιουργία περιεχομένου. Αν και δεν κατέχουν κανένα από τα δικά τους κέντρα δεδομένων, συνεργάστηκαν με τέσσερα καθιερωμένα κέντρα δεδομένων στις Ηνωμένες Πολιτείες και τις Κάτω Χώρες για να εξυπηρετήσουν την ισχυρή πελατειακή τους βάση 2000+.


Αλνταχώστ

Χαρακτηριστικά και ευκολία χρήσης

Η AldeaHost προσφέρει σταθερά πακέτα φιλοξενίας με 99,5% χρόνο λειτουργίας υλικού και δικτύου. Με πέντε προγράμματα υπό κοινόχρηστη φιλοξενία, το AldeaHost σας δίνει επιλογές που ταιριάζουν στον προϋπολογισμό σας. Ας δούμε εν συντομία τα δημοφιλή κοινόχρηστα πακέτα τους.

 • Εξυπνος Μόνο φιλοξενία – Με χώρο στο δίσκο 350 MB και μηνιαίο εύρος ζώνης 3,5 GB κατάλληλο για τη φιλοξενία ενός μόνο ιστότοπου, αυτό το σχέδιο είναι καλό για όποιον δημιουργεί ένα προσωπικό blog ή ένα μικρό κατάστημα ηλεκτρονικού εμπορίου.
 • Solo Hosting Mini – Κατάλληλο για μικρές επιχειρήσεις, αυτό το σχέδιο διαθέτει χώρο στο δίσκο 1 GB, εύρος ζώνης 7 GB μηνιαία και απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
 • Μόνο βασική φιλοξενία – Αυτό το πακέτο είναι ιδανικό για σχεδιαστές και μπορεί να φιλοξενήσει έως και δύο ιστότοπους. Έρχεται με χώρο στο δίσκο 10 GB, απεριόριστα email και εύρος ζώνης 100 GB μηνιαίως.
 • Μόνο για φιλοξενία – Με χώρο στο δίσκο 100 GB, αυτό το σχέδιο μπορεί να φιλοξενήσει απεριόριστο αριθμό ιστότοπων που βασίζονται σε βάση δεδομένων με έως και 500 GB μηνιαία κίνηση.

Το AldeaHost έχει επίσης δύο ακόμη κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας σε αυτό το εύρος, το οποίο θα ταιριάζει σε κάποιον που διατηρεί τέσσερις ιστότοπους και έξι ιστότοπους αντίστοιχα.

Όταν εγγραφείτε για οποιοδήποτε από τα σχέδιά τους, παίρνετε ένα πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογής με ένα κλικ με περισσότερες από 200 εφαρμογές, ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και δωρεάν αυτόματο SSL. Δυστυχώς, κανένα από τα σχέδιά τους δεν περιλαμβάνει δωρεάν εγγραφή τομέα. Η AldeaHost υπόσχεται χρόνο λειτουργίας 99,5% κάθε μήνα. εάν ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας για μόλις μία ώρα σε κάθε δεδομένο μήνα, θα σας ανταμείψουν με δωρεάν φιλοξενία 2 εβδομάδων για κάθε ώρα που ο ιστότοπός σας δεν ήταν προσβάσιμος.

Προχωρώντας, μπορείτε επίσης να παραγγείλετε υψηλής απόδοσης VPS με χώρο αποθήκευσης HDD, που θα φιλοξενηθεί σε ένα αμερικανικό κέντρο δεδομένων. Αυτά είναι πλήρως διαχειριζόμενα σχέδια VPS που είναι εύκολο να αναβαθμιστούν και έρχονται με πολλές διαμορφώσεις. Μπορείτε να κλιμακώσετε το VPS σας ώστε να ταιριάζει με τις ανάγκες πόρων σας και να εγκαταστήσετε εφαρμογές χωρίς περιορισμούς. Το λειτουργικό σύστημα επιλογής τους είναι το CentOS και περιλαμβάνουν το cPanel και το WHM δωρεάν ως μέρος του πακέτου.

Εμπορική φιλοξενία είναι επίσης διαθέσιμο σε πελάτες που θέλουν να δημιουργήσουν ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου με ενσωματωμένα καλάθια αγορών. Εναλλακτικά, εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε το WordPress για τον ιστότοπό σας, έχουν επίσης ειδικά βελτιστοποιημένους διακομιστές για τον ίδιο σκοπό. Μπορείτε να επιλέξετε από τρία σχέδια – WordPress Smart, WordPress Mini και Basic WordPress – όλα αυτά περιλαμβάνουν αποθήκευση SSD, καλή μνήμη RAM και ισχυρούς επεξεργαστές που μπορούν να αυξήσουν την ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Τιμολόγηση και υποστήριξη

Το AldeaHost σας δίνει έναν αριθμό σε προσιτές τιμές πακέτα φιλοξενίας καθώς και προσαρμόσιμους εικονικούς διακομιστές. Βρήκα τους κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας με πολύ καλή τιμή, αλλά τους Τα πακέτα VPS ήταν στην πιο ακριβή πλευρά; Επιπλέον, οι όροι χρέωσής τους τείνουν να διαφέρουν από τον προγραμματισμό (η κοινή φιλοξενία χρεώνεται είτε ετησίως είτε μηνιαίως, ενώ η φιλοξενία VPS χρεώνεται ανά τρίμηνο).

Κατά το check out, έχετε μια σειρά από επιλογές πληρωμής όπως PayPal, τραπεζική μεταφορά και κάρτα MercadoPago. Ο λογαριασμός φιλοξενίας σας θα ενεργοποιηθεί τη στιγμή που εγκρίνετε την πληρωμή. Από εκεί, οι κοινόχρηστοι πελάτες φιλοξενίας έχουν 30 ημέρες για την αξιολόγηση της υπηρεσίας – εάν δεν είναι ικανοποιημένοι για οποιονδήποτε λόγο, μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων σύμφωνα με το AldeaHost’s εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Πίσω από την εξαιρετικά γρήγορη και άψογη υπηρεσία φιλοξενίας τους είναι μια φιλική ομάδα τεχνικής υποστήριξης που φροντίζει τα παξιμάδια των διακομιστών επί τόπου, έτσι ώστε ο ιστότοπος και οι εφαρμογές σας να μπορούν να λειτουργούν ομαλά 24 ώρες την ημέρα. Δυστυχώς, πέρα ​​από αυτό, δεν βρήκα την υποστήριξη πελατών τους τόσο ηρωική όσο ισχυρίζονται ότι είναι: τους η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη μόνο κατά τις εργάσιμες ώρες του Μεξικού, όπως και οι τηλεφωνητές και το σύστημα υποστήριξης εισιτηρίων. Επιπλέον, η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη μόνο στα Ισπανικά σε αυτό το σημείο, επομένως οι αλλοδαποί πελάτες ενδέχεται να βρουν την υπηρεσία απρόσιτη. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις συχνές ερωτήσεις και τη βάση γνώσεων για απαντήσεις, αλλά αυτές είναι εξ ολοκλήρου στα ισπανικά.

Πώς ταιριάζει η Aldeahost στον ανταγωνισμό?

Το AldeaHost με έδρα το Μεξικό έχει σίγουρα προσιτότητα και ταχύτητες διακομιστή στο πλάι τους. Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό ότι για να επεκταθούν πολύ περισσότερο από αυτό, θα πρέπει να αυξήσουν την υποστήριξη πελατών τους και να αυξήσουν την οικονομική προσιτότητα των πιο εταιρικών τους σχεδίων.

Πλεονεκτήματα

 • Εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,5%
 • Γρήγοροι διακομιστές
 • Φιλική ισπανόφωνη υποστήριξη
 • Σχέδια φιλοξενίας σε ανταγωνιστικές τιμές

Μειονεκτήματα

 • Η 24ωρη υποστήριξη δεν είναι διαθέσιμη
 • Ο ιστότοπος είναι μόνο στα Ισπανικά
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map