Ucraft Review 2020 – Pas på disse skjulte omkostninger!

Ucraft-oversigt


Ucraft tilbyder gennemtænkte funktioner, der vil opbygge dig et stærkt websted, men mod et ekstra gebyr.

Ucraft er en anstændig webstedsbygger, men det giver dig ikke det fulde sæt funktioner, som du får med de bedste webstedsbyggere som Wix.

Ucraft er lidt af en ukonventionel webstedsbygger, idet sider er bygget ved lodret at placere indholdsblokke den ene oven på den anden. Hver blok repræsenterer en side og udgør individuelle elementer, der kan tilpasses fuldstændigt, en kvalitet, som de fleste blokbaserede webstedsbyggere mangler.

Der er et stort antal moderne skabeloner at vælge imellem, som alle er mobilvenlige. Hvis du søger at opbygge et hurtigt websted ved hjælp af en af ​​disse skabeloner, er Ucraft sandsynligvis ikke for dig. For at få mest muligt ud af denne bygmester skulle du bygge dine egne blokke i stedet for at stole på de begrænsede foruddesignede blokke, der følger med skabelonen.

Ucraft tilbyder nogle ret solide funktioner, herunder en integreret e-handelsfunktion og en temmelig robust app-butik, som begge tilføjer en hel masse funktionalitet til dit websted.

Selvom der er nogle kinks at håndtere her og der, er webstededitoren generelt nem at bruge, og man kræver ikke nogen avanceret viden for at navigere i brugergrænsefladen.

Samlet set har Ucraft et stærkt tilbud og er ideelt til websteder med én side, destinationssider og personlige websteder.

Ucraft-skabelonerLav et professionelt websted med et personligt touch.

Små forretningsvenlige temaer: Helt ærligt er der intet fremragende ved skabelonerne her. De forudindrettede temaer har ikke næsten nok sektionsblokke. Derfor skal du bogstaveligt talt slette de fleste, hvis ikke alle, af de blokke på den skabelon, du vælger, og derefter opbygge dine egne blokke fra bunden for at undgå en cookie-cutter-webside. Heldigvis gør webstedsbyggeren det nemt at opbygge blokke, og de tilgængelige skabeloner passer til en lang række forretningswebtyper.

Lydhør: Alle skabeloner optimeres automatisk til mobil og vil se godt ud på enhver enhed.

Tilpasning: Det gode ved Ucraft-skabeloner er, at du kan bytte dem når som helst under webstedsopbygningsprocessen uden at miste indhold, men du bliver nødt til at ændre farver, skrifttyper og overskrifter, hver gang du udskifter skabeloner.

Der er nogle gode tilpasningsmuligheder her, men du kan kun tilpasse skabeloner, hvis du betaler for designværktøjerne, som er en rigtig svig. Med sættet af Designværktøjer kan du dog foretage alle mulige ændringer til dine temaer – inklusive ændring af sidebredde, navigationsformater og afstanden mellem elementer. Du kan også installere tilpassede skrifttyper og konfigurere knapformater blandt andre ændringer.

De 2,99 dollar / måned, du betaler for designværktøjerne, er ikke så meget sammenlignet med de tilpasningsmuligheder, den låser op, så måske er det værd med hensyn til værdi for pengene.

Ucraft-funktionerKraftige funktioner, som du kan starte din online forretning med.

Blog: Ucraft leveres med indbygget blogfunktionalitet. Blogredaktøren er skarp og giver dig mulighed for at udføre en bred vifte af opgaver, herunder gemme indlæg, der skal offentliggøres i fremtiden, gemme kladder, kategorisere eller tagge poster, og tilføje en kommentarafsnit ved at integrere med Disqus. Ud over at tilføje knapper på sociale medier er en virkelig cool ting, som Ucraft lader dig gøre, at medtage et ledsagende socialt mediebillede, der vises, når artiklen deles på Twitter eller Facebook.

eCommerce: Ucraft har ikke sin egen e-handelsfunktionalitet, men bruger i stedet den tredjeparts indkøbskurv, Ecwid. Heldigvis er integration med Ecwid sømløs, og appen giver dig mulighed for at opbygge en fuldt funktionel eCommerce-platform, hvor du kan sælge både digitale og fysiske produkter, integrere forsendelsesmetoder og indstille SKU’er, vægt, forsendelse og afgifter. Selvom Ecwid får jobbet gjort, har det små iboende integrationsproblemer – hvoraf nogle kan komplicere check-out processen.

App butik: Få bygherrer tilbyder en robust app-butik, men Ucraft gør det. Langs instrumentbrættet er en samling af flerbrukswidgets, der hjælper dig med at oprette en meget funktionel destinationsside eller forretningswebsted. Fra Google Analytics, MailChimp, YouTube, PayPal, SoundCloud, Eventbrite og andre har du tilgængelig en fremragende række kraftfulde integrationer, der tilbyder stor værdi.
Ucraft-userfriendly1

Bare træk og slip for at opbygge dit drømme-websted!

Ved første øjekast er Ucraft’s interface generelt velorganiseret, og de fleste af de værktøjer, du har brug for for at starte bygningen af ​​dit websted, er let tilgængelige.

Fra webstededitoren kan du nemt identificere preview-knappen, der giver dig mulighed for at se, hvordan dit websted vil se ud på forskellige enheder.

Fra menuen Sider kan du hurtigt tilføje og administrere websteder og få adgang til de designværktøjer, der er nødvendige for at tilpasse elementer på dine sider.

Blokkeikonet på webstededitoren giver dig mulighed for at stable blokke oven på den anden ved blot at trække og slippe de ønskede indholdsblokke, så du hurtigt kan opbygge dit websted. Tilføjelse af apps er på samme måde sømløs – bare træk og slip integrationerne hvor som helst på webstedet.

Indbygget fleksibilitet og præcision.

Når du bruger webstededitoren, bliver det tydeligt, at udviklerne bag Ucraft gik den ekstra mile for at opbygge en kraftfuld brugergrænseflade, der stadig imødekommer begyndernes behov uden kodningskendskab.

Builder er markant brugervenlig og sigter mod at hjælpe dig med at opbygge dine indholdsblokke så nøjagtigt som muligt uden en læringskurve.

Et problem, jeg dog stødte på med hensyn til brugervenlighed, er manglen på fortryd / gentag knapper, hvilket gør det umuligt at gå tilbage til tidligere versioner af dit websted uden at miste alt dit indhold.

Ucraft-userfriendly2
Ucraft-støtteVenlig hjælp er kun et klik væk!

Det er en god ting at se, at Ucraft har live chat tilgængelig 24/7, hvilket ikke er så almindeligt blandt webstedsbyggerne i disse dage. Fra personlig erfaring får du hjælp i realtid via chat.

Ucraft bruger Intercom, som letter et kraftfuldt CRM-system, der giver brugerne mulighed for hurtigt at modtage hjælp fra supportagenterne.

Du kan også e-maile supportteamet, og de vil typisk vende tilbage til dig om et par timer. Som de fleste webstedsbyggere tilbyder Ucraft ikke telefonstøtte.

For at lære mere om forskellige aspekter af webstedsbyggeren kan du læse videnbasen eller bruge søgefeltet til at finde svar på dine problemer. Desværre er vidensbasen ikke omfattende og giver måske ikke meget hjælp til begyndere.

Fantastiske funktioner til en ekstra pris.

Ucraft’s prisplaner er baseret på den type websted, du vil opbygge, hvad enten det er en destinationsside, et personligt websted eller et e-handelswebsted.

Landingssideplanen er gratis og giver dig mulighed for at oprette en enkelt side, tilpasse dit indhold, forbinde et brugerdefineret domæne og invitere dine teammedlemmer til at bidrage til processen med at opbygge destinationssiden. Der er også adgang til en SEO-app, hosting og kundesupport, men der er ingen undslip af Ucraft-branding, som vises som et vandmærke på din destinationsside.

Med den personlige webstedsplan kan du opbygge et flersproget websted med ubegrænsede sider, få adgang til den intuitive træk og slip-builder, redigere dit indhold, tilføje et brugerdefineret domæne, offentliggøre ubegrænsede artikler, invitere teammedlemmer og få adgang til SEO-appen. Andre pæne funktioner under denne plan inkluderer gratis hosting, en række integrationer, 24/7 support og ingen Ucraft-branding.

ECommerce-planen er ideel, hvis du vil oprette en digital butiksfront. Du har standard e-handelsplanen, proplanen og den ubegrænsede plan. Med standardplanen kan du sælge op til 50 produkter, acceptere over 70 betalingsmetoder, understøtte flere valutaer og optimere dine produkter med SEO-værktøjer. Du vil ikke pådrage dig transaktionsgebyrer, og du vil nemt kunne administrere betalinger og ordrer, spore lager i realtid og nyde ubegrænset lagerplads.

Pro eCommerce-planen giver dig alt, der tilbydes på standardplanen, plus kapacitet til at sælge op til 1000 produkter. Som navnet antyder, begrænser den ubegrænsede e-handelsplan ikke antallet af produkter, du kan sælge i din webshop.

Mod et ekstra gebyr kan du få adgang til Designerværktøjer, som giver dig mulighed for at ændre stilen og designet på dit websted. Det er lidt mærkeligt, at du skal betale et ekstra gebyr for at kunne foretage tilpasninger til dit websted.

Hvordan matcher Ucraft op til konkurrencen?

Menneskerne bag Ucraft har åbenlyst lagt en stor indsats i at tilbyde en solid webstedsbygger til at oprette en digital butik eller en personlig webside. Mens skabelonerne er begrænsede, vil enhver med grundlæggende computerfærdigheder kunne oprette professionelle sider. Det er ganske uheldig, at du skal betale et ekstra gebyr hver måned for at kunne tilpasse dit websted, som andre webstedsbyggere tilbyder gratis. Selv da tilbyder Ucraft nogle virkelig pæne integrationer, der vil gå langt med at hjælpe dig med at opbygge et attraktivt og funktionelt websted.

Før du træffer en beslutning, skal du læse min kollega sammenligning af de bedste webstedsbyggere for at sikre dig, at du ikke går glip af bedre alternativer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map