TheGigabit Review 2020 – Så populær, men er det godt?

thegigabit mainHvis du har travlt og bare vil have bundlinjen: til samme pris som TheGigabit kan du få meget bedre servere med 24/7 support med Hostinger, så hvorfor gider det endda?!


Grundlagt i 2003, TheGigabit er en one-stop-shop for webhosting, dedikerede servere, VPS, domæner, SSL og sikkerhedskopierings- og opbevaringsløsninger i Malaysia. Virksomheden er en Platinum Dell Partner og driver tusinder af servere, der driver 1,2 millioner websteder fra faciliteter i verdensklasse i Singapore, Malaysia og Hong Kong.

Funktioner og brugervenlighed

TheGigabit

Med enten Linux / Windows delt hosting eller dedikerede servere får kunder rig og sikker hosting plads og et praktisk miljø til at opbygge og administrere blogs, websteder og enterprise apps. Nogle af dens vigtigste funktioner inkluderer:

 • cPanel / Plesk / WHMCS
 • 1 gratis .com-domæne pr. År
 • Ubegrænsede underdomæner & Parkerede domæner
 • Ubegrænset FTP-konti
 • Ubegrænset e-mail-adresser
 • Gratis lad os kryptere SSL
 • 1TB + dataoverførsel

TheGigabit har flere højdensitetsdatacentre med høj kvalitet SSD-servere, som er designet og betjent i et klynget miljø. Hastighed og ydeevne er indbygget i sin hostingplatform, og det er derfor, virksomheden tilbyder en 99,982% netværks oppetidsgaranti. Selv med hosting-pakker på startniveau nyder TheGigabit-kunder hurtigere responstider på webstedet og høj tilgængelighed.

Jeg ved, at mange mennesker bekymrer sig meget om DDoS-angreb, afpresning og løsepenge, hvis omfang og intensitet er steget i de senere år. Virksomheden udnytter sin GIGADEFENCE anti-DDoS og WAF værktøj til at imødegå sikkerhedstrusler ved at give netværkssikkerhedsforbedring on-demand til virksomheder som SMB’er, banker, store virksomheder og statslige agenturer, der driver store websteder med følsomme personlige data.

En af de interessante træk er Kina premium båndbredde der lader iværksættere og virksomhedsejere udvide deres tilstedeværelse til det store Sydøstasien og det kinesiske marked. Med den får du en dedikeret server med hurtig forbindelse og ubegrænset plads til at være vært for flere websteder.

Når det kommer til styring af dit webrum og dine online ressourcer, har du muligheden for at bruge Plesk-drevet hosting eller cPanel-baserede konti. Begge er brugervenlige og indlæst med funktioner, der gør det let at oprette, konfigurere og administrere websteder, databaser og e-mail-konti eksternt. For et rimeligt årligt gebyr kan du også bestille Web app Firewall, en dedikeret IP-adresse og premium SSL.

Priser og support

TheGigabit

Med over et årtiers erfaring i hosting-industrien ser TheGigabit ud til at forstå smertepunkterne for sine kunder, og det er derfor, det giver billige hosting-løsninger, men af ​​høj kvalitet. Implementering er øjeblikkelig, og der er ingen opstartsgebyrer. Dets hostingplaner er fyldt med funktioner, men de er alligevel lette at bruge. Du kan annullere og bede om refusion for delte hostingplaner inden for syv dage.

Med et flersproget supportteam, der er tilgængeligt døgnet rundt, har TheGigabit kapacitet til at løse dine hostingproblemer på kort tid. Jeg var nysgerrig efter at vide, om det giver en demo til delt SSD-hosting, så jeg sendte en e-mail, og jeg fik svar inden for en time.

Hvis du begynder, vil jeg opfordre dig til at tjekke vidensbasen, da den har en række tutorials og guider samt community-side for svar på enkle hostingproblemer, før du når ud til deres tekniske supportteam.

Hvor meget koster TheGigabit? TheGigabit tilbyder planer fra $ 4 til $ 22. Prisen afhænger af, hvilken type hostingplan du vælger. Du kan se den opdaterede pristabel (opdateret ugentligt) nedenfor.
Hvilken TheGigabit-plan skal jeg få? Min anbefaling er at starte med en billigere plan. Du kan altid opgradere senere. TheGigabit kan hjælpe dig med overgangen til en dyrere plan. Stigningen i besøgende mange gange tager længere tid end forventet, og du skal ikke betale en masse penge, før behovet opstår. Naturligvis kan dine behov variere, og du kan konsultere en hosting-ekspert fra TheGigabit her.
Hvor god er TheGigabits kundesupport? TheGigabit er ikke rangeret som en af ​​vores bedste webhosts. Men det kan også være et resultat af, at TheGigabit er en lille, under radar, hostingudbyder. Der er fordele ved et lille hostingfirma – som kunde er du mere vigtig for dem. Du kan også tjekke vores sammenligning af mest populære webhostingtjenester her.

Hvordan matcher TheGigabit op til konkurrencen?

Med servere flere steder kommer TheGigabit ud som et hostingfirma, der tilbyder overkommelige, professionelle og højtydende hostingløsninger til sine kunder.

Før du træffer en beslutning, anbefaler vi dig, at du tjekker nogle alternative hostingfirmaer, som vi varmt kan anbefale.

Fordele

 • Skybaseret og SSD-drevet delt hosting
 • Flersproget kundesupport
 • Høj ydeevne og pålidelig hosting
 • Hurtig serverdistribution

Ulemper

 • Ingen live chat support
 • Ingen refusion for VPS og dedikerede servere
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map