Penumos Review 2020 – Hvorfor du har brug for det

Hvis du har travlt, og bare vil have bundlinjen: til samme pris som Penum kan du få meget bedre servere med 24/7 support med Hostinger, så hvorfor gider det endda?!


Grundlagt i 2006, Penum Limited er et webhostingfirma med kontorer i Nairobi, Kenya. Sælgers mission er at levere fremragende internettjenester til kunder i Kenya og ud over det. Sælgeren tilbyder delt webhosting, forhandlerhosting, VPS og dedikerede serverservices til overkommelige priser. Ud over hostingløsninger tilbyder Penum Limited domæneregistrering, webdesign og udvikling, SSL-certifikater og SiteLock-tjenester.

penumos

Funktioner og brugervenlighed

Penum Limited delt webhosting, VPS og dedikerede serverløsninger inkluderer følgende standardfunktioner:

 • cPanel-kontrolpanel
 • R1soft backups
 • Gratis domæneforhandlerkonto
 • Softaculous installation med et enkelt klik
 • Gratis webstedsoverførsel
 • PHP 5.4 til 7.2
 • MySQL 5
 • Ubegrænset e-mail-konti
 • Microsoft .NET

Penum Limited har to datacentre, hvorfra de tilbyder sine webhotelløsninger: det ene i USA og det andet i Europa. dens servere bruger de nyeste quad core Intel CPU’er og leveres med et minimum RAM på 8 GB. Hvad mere er, servere inkluderer også 100 Mbit / s-forbindelse og fire RAID 10-drev. RAID 10-konfigurationen kombinerer diskspejling og diskstriping til beskyttelse af data.

Penum Limited’s delt hosting-pakke leveres med fire hovedplaner. På indgangsniveauet er STANDARD-planen egnet til at oprette en blog eller et lille websted. Denne plan leveres med en diskplads på 2,5 GB og 25 GB månedlig båndbredde.

Penums mest avancerede delte hostingplan er ECOMMERCE, ideel til mellemstore virksomheder. Det inkluderer ubegrænset diskplads og ubegrænset båndbredde. Du får også ubegrænset e-mail-konti i alle delte hostingpakker fra denne leverandør.

Penum Limited tilbyder sikkerhedskopiering og gendannelse. Det sælger udfører daglige sikkerhedskopier af dine webstedsdata og gendanner dem gratis efter anmodning. Hostingudbyderen hævder dog, at det ikke er ansvarligt, hvis disse sikkerhedskopier ikke gendanner dine websteds data fuldt ud, eller hvis gendannelsesprocessen medfører problemer.

Ud over at levere løsninger til webstedshosting er denne leverandør tilbyder professionel webdesign og udviklingstjenester. For kunder med behov for avancerede sikkerhedspakker, hostingfirmaet har SSL-certifikater og SiteLock-pakker. Disse ekstra sikkerhedsløsninger leveres med en række funktioner til beskyttelse af dit websted mod hackere, malware og vira.

Priser og support

Mens Penum vært planerne er ret billige, de er kun ideelle til virksomheder, der ikke har noget imod de bemærkelsesværdige funktionsbegrænsninger. Sælgeren viser priserne på disse planer i Kenya-shilling og amerikanske dollars.

Hostingplanerne leveres med fleksible faktureringscyklusser og klienter kan foretage månedlige og årlige betalinger. Penum tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti for dets delte hosting løsninger, men har ingen refusionspolitik for dedikerede og VPS-servere. Imidlertid opretholder hostingfirmaet en netværks oppetidsgaranti på 99,9% med en kompensationsplan, hvis din server oplever en nedetid.

penumos

Du kan kontakte Penums tekniske supportteam via telefon, e-mail, live chat eller billetsystem. Kundesupportteamet er let tilgængeligt 24/7 og reagerer temmelig hurtigt på forespørgsler: Jeg sendte dem en e-mail og fik svar på mindre end to timer.

penumos

Derudover har sælgeren en temmelig detaljeret vidensbase.

Hvordan matcher Penum op til konkurrencen?

Penum Limited hostingfirma er en ideel hosting-leverandør til både små og store virksomheder. Alligevel kommer hostingplanerne med bemærkelsesværdige begrænsninger, hvilket gør dem uegnede til virksomheder, der kræver ubegrænsede hostingløsninger. Med datacentre i USA og Europa har Penum Limited kapacitet til at være vært for virksomheder fra praktisk talt alle regioner i verden.

Før du træffer en beslutning, anbefaler vi dig, at du tjekker nogle alternative hostingfirmaer, som vi varmt kan anbefale.

Fordele

 • Daglige sikkerhedskopier med gratis restaurering
 • 99% netværkstidsgaranti med en kompensationsplan
 • Billig hostingplaner med fleksible faktureringscyklusser
 • Meget lydhør kundesupport tilgængelig 24/7

Ulemper

 • Ingen refusion for dedikerede og VPS-servere
 • Planer har bemærkelsesværdige funktionsbegrænsninger
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map