Köln hosting anmeldelse 2020 – Er det værd?

Köln hosting


cologne hosting er en tysk internetudbyder. Virksomheden har specialiseret sig i at tilbyde en række forskellige webhosteløsninger såsom servertjenester, webhosting, SSL-certifikater, e-mail og registrering af domænenavn. Denne sælgers servere drives udelukkende i Tyskland under strenge tyske beskyttelseslove. Det anvender en Klima Neutral Hosting-politik på sit datacenter i et forsøg på at bevare miljøet. Webstedet for cologne-hosting er kun tilgængeligt på tysk.

Funktioner og brugervenlighed

Dette er nogle af de tilgængelige funktioner i cologne hosting-pakker:

 • SSD-diske
 • FTP-konti
 • MySQL-databaser
 • Gratis opsætning
 • Cron job
 • Domæner, underdomæner
 • Spam, virusfilter
 • SSL-certifikat
 • CMS, WordPress, Joomla
 • Gratis webstedsmigrering

cologne hosting driver alle dets servere fra Tyskland. Det overholder den tyske tyske politik for databeskyttelse at sikre og gemme klientens data. Denne politik giver klienter fuld kontrol over deres data, hvor data fjernes fuldstændigt fra alle servere og alle sikkerhedskopier inden for tre til syv dage efter, at de er blevet slettet af klienten.

Virksomheden tilbyder løsninger for webhosting for både private enheder såvel som organisationer. Det har tre delte webhostepakker. Den mest basale plan er ideel til begyndere webmastere og leveres med en domæne, 5000MB SSD, 2.500 MB e-mail-plads, fem FTP-konti, fem MySQL-databaser og 100.000 MB båndbredde.

Dens avancerede plan, der er velegnet til teknisk kyndige enkeltpersoner og sofistikerede websteder, kommer med fem domæner, 50.000 MB SSD, 20.000 MB postplads, 500 FTP-konti, 500 MySQL-databaser, 500 cron-job, 500 MB RAM og fast båndbredde.

Denne hosting-udbyder tilbyder en gratis Lad os kryptere SSL-certifikat. Kunder, der foretrækker mere avancerede certifikater, kan vælge SSL-certifikatkøbsmuligheder, der inkluderer alpha SSL og organisation SSL.

E-mail-hosting-klienter har adgang til daglige backup-tjenester i op til syv dage. Køln-hosting-webstedet er tiltalende, godt detaljeret og organiseret. Alle detaljer findes på en side, hvilket gør navigationen ekstremt nem, også for uerfarne brugere.

Priser og support

Kölns hostingløsninger er ret dyrt, selvom det tilbyder en fleksibel faktureringspolitik; klienter kan foretage månedlige betalinger. Priserne er alle opført i euro og inkluderer 19% tysk moms.

Sælgeren tilbyder branchens standard 99,9% oppetidsgaranti, sammen med en 30-dages pengene-tilbage-garanti og a 100% SLA til sine klienter. Du kan også vælge dets M og XL Hosted Exchange-tilbud, som er gratis for dig de første 90 dage. Desuden tilbyder firmaet gratis opsætning og gratis migrering af websteder for hver hostingplan.

Köln hosting forpligter sig ikke til 24/7 teknisk support men det lover at svare på klientens forespørgsler inden for den kortest mulige tid. Sælgeren har forskellige måder, hvorpå du kan komme i kontakt med dets supportteam: telefon, e-mail, live chat og sociale medier. Desværre har det intet billetsystem.

Köln hosting

Sælgers tekniske supportteam er hjælpsom og professionel, og repræsentanterne kender deres vej omkring de leverede hostingløsninger. Jeg sendte dem en support-e-mail og fik svar på mindre end en time.

Köln hosting

Det samme har hostingfirmaet endnu til fuldt ud at oprette sin kundesupportportal. Den har en forholdsvis detaljeret FAQ-sektion, men det er videnbasen er sparsom. Hvad mere?, det har ingen blogs eller video tutorials for yderligere at supplere sit tekniske supportteam.

Hvordan matcher cologne-hosting op til konkurrencen?

Köln-hosting synes at have overgået sig selv med at tilbyde avancerede hosting-løsninger til sine kunder i Tyskland og i hele Europa. Dens utrolige refusionspolitikker, herunder en pengene-tilbage-garanti med 100% SLA, gratis prøveversion og netværks oppetidsgaranti, er et klart bevis på dets tillid til kvaliteten og pålideligheden af ​​sine tjenester. Det er derfor ikke underligt, at selv med sine dyre priser vælger webmastere stadig det.

Er du stadig ikke sikker på, om dette er den rigtige webhost til dig? Tjek vores top anbefalede webhost at lære mere.

Fordele

 • Daglige sikkerhedskopier op til syv dage til e-mail-hosting
 • 99,9% netværks oppetid garanti
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti og 100% SLA
 • Datacenter med Klimaneutral hosting

Ulemper

 • Dyre hostingplaner
 • Intet billetsystem
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map