Host.AG Review 2020 – Er det undervurderet?

Hvis du har travlt og bare vil have bundlinjen: til samme pris som Host.ag kan du få meget bedre servere med 24/7 support med Hostinger, så hvorfor gider det endda?!


Baseret i Bulgarien leverer Host.ag en af ​​de bedste dedikerede hostingløsninger i Europa. Virksomheden driver Tier III-datacentre, der betjener over 23.000 kunder over hele verden.

Funktioner og brugervenlighed

Host.ag er fyldt med funktioner, der vil berige din hostingoplevelse. Her er, hvad du får, når du tilmelder dig deres dedikerede hostingplaner.

 • cPanel-adgang
 • 24/7 Teknisk support
 • 99,9% netværkstid
 • IPv6 aktiveret hosting
 • Gratis migrationsservice
 • 3 dage pengene tilbage garanti
 • Gratis DDoS-beskyttelse
 • Konkurrencedygtig prisfastsættelse

Når du leder efter dedikerede hostingløsninger, du altid ønsker at få det bedste fra en udbyder. Salgsrepræsentanterne hos Host.ag vil vurdere dine behov og anbefale en hostingløsning, der imødekommer dine ydelser og sikkerhedskrav. Når du tilmelder dig, opretter det tekniske team din virksomhedsløsning gratis. Det tager maksimalt 24 timer at levere din ordre.

Host.AG

Jeg har ingen betænkeligheder med hensyn til kvaliteten af ​​hardware. De bruger Dell, som er mit yndlingsmærke og et af de bedste på markedet. Under hardware er flere Tier I-netværk fra Seabone, Telefonica, NTT og Cogent blandt andre udbydere. Det netværksinfrastruktur er overflødig takket være fiberoptiske forbindelser med forskellige fysiske stier. Med en lavfejlfrekvens og ingen nedetid kan deres servere tage sig af alle missionskritiske projekter. Kundernes vidnesbyrd vidner.

Er du bekymret for serverydelse? Host.ag vil ikke svige dig. Kunder nyder serverovervågning døgnet rundt og systemgendannelse. De har sensorer til sundheds- og indbrudsmonitorering, der registrerer og løser tekniske problemer, der kan forstyrre ydeevnen på dine dedikerede maskiner. Her er prikken over i’et. Det får du gratis DDoS-beskyttelse der mindsker DDOS-trusler, der er målrettet mod dit websted eller din onlinetjeneste, så kun legitim trafik kan strømme til dine servere.

Hvis du er interesseret i at skifte eller migrerer til Host.ag, vil du være glad for at vide, at virksomheden tilbyder gratis og hurtig migrering af webhosting til løsninger på Plesk, DirectAdmin og cPanel. Deres hostingeksperter hjælper dig med at overføre hostingkonti, databaser og filer fra din gamle vært til din nye konto drevet af Dell-servere med Intel Xeon-processorer med 1,9-3,5 GHz.

Priser og support

Host.ag tilbyder sine kunder fire tilpasselige planer, der starter med trinvise funktioner. Mini Plan, som er startpakken, leveres med 8 GB RAM, 2 diskdrev og 1 Gbs uopmålt båndbredde ud over hardware RAID og iDRAC konsol.

Plus V6-plan giver dig 8-6 GB RAM med 3,70GH, 8 tråde og 4x diskdrev ud over de andre funktioner i grundplanen. Kunder, der vælger Ekstra plan få 8-192 GB RAM med 1,90 GHz og 8x diskdrev og 24 tråde. Den ultimative pakke, Superplan, giver dig 16-128 GB RAM 32 tråde og 4x diskdrev. Du får også uovervåget båndbredde.

Alle deres servere kører på Dell og drives af Intel Xeon-processorer, der leveres med gratis 500 Gbps DDos-beskyttelse. Hvis du ønsker mere lagerplads eller behandlingsstyrke, kan du bestille et server rack med det operativsystem, du vælger og licenseret software såsom cPanel. Fra tid til anden tilbyder Host.ag begrænset tidstilbud til deres dedikerede hostingplaner. Så vær på udkig.

Når det kommer til hosting, er der ingen erstatning for dedikeret support. Host.ag har et kundesupportteam, der er døgnet rundt, med en imponerende rekord med servicelevering. Med en bred teknisk erfaring i CentOs, Linux Mint, Ubuntu, VMware og Windows Server tilbyder dette team rettidig support på stedet via live chat, telefon og billet support system. Jeg er overbevist om, at de kommer igennem for dig, når du har brug for deres hjælp. Levering kan variere fra tre timer til 24 timer.

Host.ag holder tingene enkle. På hjemmesiden er der en dejlig sammenligningstabel over prisplaner. Så du får se funktionerne på dedikerede servere under hver plan. Når du tilmelder dig, får du adgang til cPanel – verdens bedste webadministrationspanel – der giver dig mulighed for at administrere forskellige aspekter af din konto fra et centralt sted. Billetstøttesystemet er brugervenligt og tilgængeligt døgnet rundt.

Hvor meget koster Host.AG? Host.AG tilbyder flere planer, der er højest til lavest prissat. Prisen afhænger af, hvilken type hostingplan du vælger. Du kan se den opdaterede pristabel (opdateret ugentligt) nedenfor.
Hvilken Host.AG-plan skal jeg få? Min anbefaling er at starte med en billigere plan. Du kan altid opgradere senere. Host.AG kan hjælpe dig med overgangen til en dyrere plan. Stigningen i besøgende mange gange tager længere tid end forventet, og du skal ikke betale en masse penge, før behovet opstår. Naturligvis kan dine behov variere, og du kan konsultere en hosting-ekspert fra Host.AG her.
Hvor god er Host.AGs kundesupport? Host.AG er ikke rangeret som en af ​​vores bedste webhosts. Men det kan også være et resultat af, at Host.AG er en lille, under radar, hostingudbyder. Der er fordele ved et lille hostingfirma – som kunde er du mere vigtig for dem. Du kan også tjekke vores sammenligning af mest populære webhostingtjenester her.

Hvordan matcher Host.AG sig op til konkurrencen?

Host.ag leverer dedikerede hostingløsninger i verdensklasse med de mange gratis funktioner og muligheden for at tilpasse dine servere, alt sammen styret af et 24/7 supportteam.

Før du træffer en beslutning, anbefaler vi dig, at du tjekker nogle alternative hostingfirmaer, som vi varmt kan anbefale.

Fordele

 • Konkurrencedygtig prisfastsættelse
 • Gratis DDoS-beskyttelse
 • 3 dage pengene tilbage garanti
 • 99,9% netværkstid

Ulemper

 • Ingen dedikerede IP’er
 • Ingen gratis prøveperiode
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map