ASPHostPortal Review 2020 – Hvad du har brug for at vide

asfostportal hovedHvis du har travlt og bare ønsker bundlinjen: til samme pris som ASPHostPortal kan du få meget bedre servere med 24/7 support med Hostinger, så hvorfor gider det endda?!


ASPHostPortal er en specialiseret Windows ASP.NET hosting-udbyder, der også leverer Linux-delte hosting-planer plus cloud-hosting, forhandler-hosting, e-mail-hosting og tilknyttede tjenester såsom domæneregistrering.

Dette selskab markedsfører sig selv som den “# 1 anbefalede Windows og ASP.NET Spotlight Hosting Partner i USA”, og det er vært for mere end 50.000 websteder. Det har været i forretning i over et årti, og det har 12 datacentre i hele Europa, Nordamerika, Sydamerika, Asien og Australien. Dets websted er på engelsk.

Funktioner og brugervenlighed

asfostportal 1

Det entry-level “Host Intro” Windows delt hostingplan inkluderer 1 GB diskplads, 10 GB månedlig båndbredde og hosting til et websted. Denne plan inkluderer ikke databaser eller e-mail-opbevaring. Den næste “Host One” delte Windows-plan tilbyder 5 GB SSD-lagerplads, 60 GB månedlig båndbredde, to MSSQL-databaser, tre MySQL-databaser, 500 MB e-mail-opbevaring og hosting til ubegrænset databaser.

Med hensyn til Windows sky hosting, det Niveau 1-plan inkluderer 2 GB SSD-diskplads, 20 GB månedlig båndbredde, en MSSQL-database, en MySQL-database, 200 MB e-mail-opbevaring, op til 250 MB RAM, og hosting til ubegrænsede websteder.

Der er fire delte Linux-planer. Den billigste “Intro” -plan inkluderer 5 GB SSD-opbevaring, 15 GB månedlig båndbredde, tre MySQL-databaser, ubegrænset e-mail-konti og hosting til tre websteder. De dyrere Linux-planer leveres med ekstra funktioner, inklusive turbo-speed-up på webstedet, gratis on-demand-backup, SEO og Cron-optimering.

Følgende funktioner er fælles på tværs af alle delte hostingløsninger:

 • Gratis softwareinstallation
 • SSD-opbevaring
 • 24/7 antivirus scanning
 • Natlig sikkerhedskopiering af data
 • DDoS angreb svar
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Support til gratis SSL

ASPHostPortal bruger 12 datacentre i verdensklasse beliggende i Washington D.C., Toronto, Amsterdam, London, Paris, Frankfurt, Milan, Hong Kong, Singapore, Melbourne, Chennai og Sao Paulo. Disse faciliteter har overflødige netværksforbindelser med høj hastighed og højteknologiske køle- og brandbeskyttelsessystemer. De er bemandet 24/7/365 af certificerede administratorer og netværksingeniører.

100% oppetid på webstedet garanteres af DNS failover, der overvåger kunders websteder for failover fra flere geografiske noder. Når et websted ikke indlæses, ændrer ASPHostPortal automatisk DNS-poster til at omdirigere trafik til en backup-IP-adresse eller -server. Dette er en betalt månedlig service.

Priser og support

asfostportal 2

ASPHostPortal s delt hosting er meget overkommelig sammenlignet med amerikanske og internationale konkurrenter. dens Windows “Intro” delt hostingplan koster omtrent det samme som en kop kaffe pr. måned med prishalvering, hvis der vælges en femårsperiode. Imidlertid, til support til database og e-mail, skal du mindst “Host One” -planen det er stadig meget konkurrencedygtig til prisen for et fastfoodmåltid pr. måned.

SSD-baserede Linux-planer er også konkurrencedygtige priser, og på tidspunktet for denne gennemgang giver en kuponkode dig mulighed for at få en gratis domæne med skyhosting eller forhandlerhosting.

Delte hostingplaner kan købes på kvartalsvise, årlige, treårige og femårige vilkår med rabatter på mellem 14% og 43% for længere løbetid.

24/7 kundesupport håndteres via e-mail-billettering. Jeg modtog et svar samme dag, da jeg kontaktede firmaet.

Hvor meget koster ASPHostPortal? ASPHostPortal tilbyder planer fra $ 1 til $ 11. Prisen afhænger af, hvilken type hostingplan du vælger. Du kan se den opdaterede pristabel (opdateret ugentligt) nedenfor.
Hvilken ASPHostPortal-plan skal jeg få? Min anbefaling er at starte med en billigere plan. Du kan altid opgradere senere. ASPHostPortal kan hjælpe dig med overgangen til en dyrere plan. Stigningen i besøgende mange gange tager længere tid end forventet, og du skal ikke betale en masse penge, før behovet opstår. Naturligvis kan dine behov variere, og du kan konsultere en hosting-ekspert fra ASPHostPortal her.
Hvor god er ASPHostPortals kundesupport? ASPHostPortal er ikke rangeret som en af ​​vores bedste webhosts. Men det kan også være et resultat af, at ASPHostPortal er en lille, under radaren, hostingudbyder. Der er fordele ved et lille hostingfirma – som kunde er du mere vigtig for dem. Du kan også tjekke vores sammenligning af mest populære webhostingtjenester her.

Hvordan matcher ASPHostPortal op til konkurrencen?

ASPHostPortal er en Windows ASP.NET hosting specialist med datacentre over hele verden. Dets bemærkelsesværdige funktioner inkluderer SSD-opbevaring, et gratis domæne, en 30-dages pengene-tilbage-garanti og 24/7 kundesupport via e-mail-billettering.

Før du træffer en beslutning, anbefaler vi dig, at du tjekker nogle alternative hostingfirmaer, som vi varmt kan anbefale.

Fordele

 • Gratis domæne med hosting via kuponkode
 • Hurtig SSD-opbevaring
 • Flere verdensomspændende datacentre
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 • Ingen telefon- eller live chat support
 • Ingen kundesupportoplysninger på sælgers websted
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map