Renderforest Review 2020 – miksi käyttäjät rakastavat sitä

renderforest-overview1Armenialainen renderforest tarjoaa erilaisia ​​verkkotyökaluja kaiken tuotemerkin luomiseen, mukaan lukien mainosvideot, selittäjävideot, animaatiot, diaesitykset, yritys- ja koulutusesitykset ja jopa musiikin visualisoinnit.


Yrityksen verkkosivuston mukaan verkkosivustojen ja aloitussivujen rakentajien tulisi olla käytettävissä lähitulevaisuudessa. Jos kyseessä on jotain Renderforestin muita työkaluja, voimme odottaa sen olevan yksinkertainen, helppokäyttöinen ja hauska käyttää.

Tällä välin päätin testata tätä arviota varten yhdestä Renderforestin tunnetuimmasta työkalusta: Online Logo Maker.

ominaisuudet

 Renderforestin Online Logo Maker tarjoaa seuraavat ominaisuudet logon suunnittelussa muutamassa minuutissa:

 • Koneoppimisalgoritmi. Prosessin ensimmäisessä vaiheessa kuvailet yritystäsi, alaasi ja sitä, mitä haluaisit nähdä logossasi. Kun olet valinnut haluamasi kirjasintyylin, Renderforestin AI tarjoaa sinulle erilaisia ​​malleja.
 • Kätevä räätälöinti. Voit muuttaa logon typografiaa, värejä, kuvaketta ja sijaintia.
 • Vektoritiedostot. Kun olet päättänyt logosta, voit ladata tiedoston ilmaiseksi PNG-muodossa (vain ei-kaupalliseen käyttöön) tai vektorimuodossa, jos tilaat jonkin maksetusta suunnitelmasta. Vektoritiedosto tarjoaa erittäin terävän, pikselitön kuvan.

Renderforest tarjoaa myös seuraavat standout-ominaisuudet:

Yksinoikeudella taidetta

Kun lähetät lyhyen esityksen, voit selata 20 000 taidotiedostoa, jotka on luonut Renderforest-suunnittelutiimi. Suurin osa tästä teoksesta on yksinoikeudella alustalle, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tulevaisuuden mahdollisista rikkomustapauksista.

Tallenna useita malleja

Jos yrität valita yhden logon suunnitteluprosessin aikana, voit tallentaa useita malleja kojelautaan ja palata myöhemmin muokata ja tarkentaa asetuksia.

Logo-animaatio

Jos päivität maksulliseen suunnitelmaan, voit animoida logosi, jotta brändisi erottuu nykypäivän kilpailevassa digitaalimaastossa.

Helppokäyttöisyys

Renderforestin suunnitteluprosessi on niin yksinkertainen kuin he tulevat. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on lisätä yrityksesi nimi, kuvata vaatimuksesi, luoda ja mukauttaa logosi ja ladata se sitten.

Esimerkiksi kirjoitin nimeni ja lauseeni ”muotikirjoittaminen”. Esiin tuli lukuisia logovaihtoehtoja, joita voin mukauttaa kuvakkeen, typografian, värivalikoiman ja sijainnin suhteen.

renderforest-overview2

Logon mukauttaminen oli melko helppoa, mutta tämän logonvalmistajan haittapuoli on, että sen AI-algoritmi ei välttämättä aina tee hyvää työtä tarjoamalla sinulle kuvasi, joka sopii suunnitteluosi.

Esimerkiksi vain algoritmin testaamiseksi kirjoitin toiseen suunnitteluosaan lauseen ”lintuihin erikoistunut lemmikkieläinliiketoiminta”. Yllättäen minulle näytettiin koiran kuvake linnun sijasta.

Jotta voitaisiin parantaa Renderforestin AI: n mahdollisuuksia ehdottaa yrityksellesi sopivia kuvakkeita, on tärkeää pitää lyhyt ja yksinkertainen lyhyen ajan. Mainitse vain tavalliset, päivittäiset tavarat.

Toinen haittapuoli on se, että kumoa-vaihtoehtoa ei ole, kun muokkaat logoa. Jos teet useita muutoksia, joista lopulta pidät, et voi palata nopeasti alkuperäiseen logoon – sen sijaan sinun on selattava vaiheiden läpi manuaalisesti tehdäksesi se uudelleen, mikä on vähän aikaa vievää.

Tästä huolimatta on olemassa kuvakehakutoiminto, jonka avulla voit löytää osuvan kuvan, jos liität oikean avainsanan. Voit löytää sinulle parhaan mahdollisen kokeilu- ja erehdystavan. Valitettavasti tämä on melko vaikeaa, koska monet algoritmin keksimät mallit ovat melko perustasoja.

Tuki

Voit ottaa yhteyttä Renderforest’iin Armeniaan perustuvan puhelinnumeron, sähköpostin tai online-lomakkeen kautta. Lisäksi yrityksen verkkosivusto tarjoaa seuraavat vaihtoehdot:

 • FAQ: Voit löytää vastauksia tilisi peruskysymyksiin, teknisiin ongelmiin ja työskentelyyn eri työkalujen kanssa.
 • Pika lippujärjestelmä: Jos et löydä vastausta tiettyyn kysymykseen tai tarvitset tarkempia neuvoja, voit napsauttaa UKK-osiossa Lisää uusi lippu. Testasin tätä ja sain vastauksen tunnin sisällä.
 • Blogi: Jos olet suunnittelijan aloittelija, Renderforestin blogi tarjoaa oppaita ja vinkkejä aloittamiseen.

Vaikka nykyiset ohje- ja tukivaihtoehdot ovat riittävät, live-chat-ominaisuus yhden Renderforest-suunnittelijan kanssa olisi uskomattoman hyödyllistä, kun rakennat logosi. Joitakin henkilökohtaisia ​​neuvoja siitä, mikä on ammattilaisen mielestä visuaalisesti vaikuttavaa, vakuuttaisi teille, että suunnittelu on todella kunnollinen ja alan standardien mukainen..

hinnoittelu

Logonvalmistajalla on sekä ilmainen että maksullinen vaihtoehto. Ilmaisen vaihtoehdon avulla voit ladata logosi vain PNG-muodossa, mikä on laadun kannalta rajoittavaa. Voit myös käyttää sitä vain ei-kaupallisiin tarkoituksiin.

Voit ladata logosi korkealaatuisessa vektorimuodossa kaupalliseen käyttöön Pay-Per-Product -vaihtoehdolla.

Jos tarvitset videoita yrityksellesi, kannattaa ehkä harkita yhtä Renderforestin tilaussuunnitelmista. Nämä tarjoavat sinulle yhden tai useamman korkealaatuisen logon latauksen Pro-suunnitelmasta ylöspäin.

On olemassa neljä premium-kerrospakettia, joista voit maksaa joko kuukausittain tai vuosittain automaattisen uusimisen yhteydessä. Jotkin suunnitelmat antavat sinun luoda rajoittamattomia logoja, mikä olisi erittäin kätevää, jos sinulla on useita yrityksiä. Edistyneet suunnitelmat tarjoavat lisääntyneitä videominuuteja, tallennustilaa ja videoihin upotettavien kappaleiden määrää.

Valitsetko ilmaisen logon vai maksatko siitä yhden tuotteen Pay-Per-Product- tai tilaussuunnitelman kautta, voit muokata logoa niin paljon kuin haluat ennen kuin lataat sen. Muista, että maksuja ei palauteta.

Kuinka Renderforest sopii kilpailuun?

Renderforestin kyky auttaa suunnittelemaan logo, animoimaan sitä ja luomaan videoita ja verkkosivustoja tekee siitä tehokkaan all-in-one-brändialustan..

Vaikka sen logovalmistaja onkin riittävän kunnollinen suunnittelijoille, joku, jolla on enemmän suunnittelukokemusta, saattaa löytää tämän työkalun melko paljain luustoineen.

Plussat

 • Käyttöliittymä on sujuva ja hauska käyttää
 • Voit mukauttaa logon suunnittelun erilaisia ​​elementtejä
 • Voit ladata logosi ilmaiseksi (ei-kaupalliseen käyttöön)
 • Voit tehdä rajoittamattomia teksti- ja asettelutiedostoja maksulliseen logoon

Haittoja

 • Renderforestin AI-ohjelmisto ei aina ehdota sopivia kuvakkeita
 • Runsasrakenteet ovat yksinkertaisia ​​ja melko selkeitä
 • Kumoa-vaihtoehtoa ei ole, joten logon muokkaaminen voi viedä lisäaikaa
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map