Upwork Review 2020 – Onko se päättynyt?

ODesk-katsaus


Upwork ei ole enää mitä se oli ennen

Upwork on yksi suurimmista freelance-verkkosivustoista tänään, mutta isompi ei aina tarkoita parempaa. Itse asiassa siksi sitä on alennettu. Jos tarvitset freelanceria, suosittelemme, että siirryt Fiverrille – voit palkata freelanceria vain 5 dollaria.

Koon lisäksi Upwork tarjoaa useita muita etuja. Tarkennetun hakusuodattimen avulla löydät etsimäsi helposti. Voit tarkastella freelancereiden aiempaa työhistoriaa ja palautetta saadaksesi kuvan heidän ammattitaidostaan. Viestijärjestelmän avulla on helppo kommunikoida potentiaalisten ehdokkaiden kanssa. Siellä on myös kätevä mobiilisovellus ja työpöydän aika-seuranta.

Se sanoi, Upwork ei ehkä ole mitä näyttää. Viime vuosina, työn laatu on heikentynyt. Monessa tapauksessa, freelancereiden profiileista lukema positiivinen palaute ei ole totta – Aiemmat asiakkaat jättävät korkeat arvosanat ja hehkuva arvostelu vain siksi, että he pelkäävät kostoa.

Olen edes törmännyt melko moniin freelancer-profiileihin, jotka ovat vääriä. Palkkaat jonkun työhön ajatellen heidän olevan Lontoossa tai Los Angelesissa, kuten heidän profiilissaan todetaan, vasta myöhemmin löytääksesi, että he ovat muualta maailmasta ja tuskin päteviä käsillä olevaan työhön. Tämä voi olla uskomattoman turhauttavaa puhumattakaan ajan ja rahan tuhlauksesta.

Uuden hinnoittelun avulla Upwork ei enää sovellu sinulle, jos et ole iso yritys, joka haluaa palkata kymmeniä ihmisiä. Ne rajoittavat sinua jopa 15 ihmisen kutsuilla, ja jos haluat kutsua lisää (ja tietysti teetkin, koska monet eivät hyväksy kutsua ja haluat saada muutaman tarjouksen projektiisi), sinun on maksettava 500 dollaria. kuukaudessa kallista suunnitelmaa varten tai huijata Upwork ja avata useita samanlaisia ​​projekteja, mikä on ärsyttävää. Fiverr on paljon parempi vaihtoehto aloittelijoille.
ODesk-malleja

Seuraamme nopeasti kehittyviä markkinoita

Upwork ei ole uusi kohtaus. Ne kasvavat kuitenkin kiihtyvällä vauhdilla lähinnä tarjolla olevien keikkojen moninaisuuden, esiteltyjen freelancereiden laadun ja käyttäjäystävällisyyden vuoksi.

Yksi kysymys, josta kaikki freelance-sivustot kohtaavat, on roskapostittajia ja vaikka Upwork tekee erinomaista työtä torjuakseen ne, sen suosio altistaa Upworkin roskapostitekniikoille, jotka ovat vioittaneet muita sivustoja..

Huolimatta siitä, että freelancereiden on todella sovellettava itseään ennen kuin he saavat korkeimman varmennustason Upworkissa, monet pysyvät ammattitaidottomat aloittelijat kolmannen maailman maista tulvat tällä sivustolla. Toivottavasti Upwork selvittää ammattitaidottoman työvoiman ongelman ja pysyy taitojen kunnioittamisen turvasatamana, ei halpoina tarjouksina. Neuvomme on palkata vain freelancereita, joilla on täydelliset todennetut profiilit, positiivinen palaute ja ainakin jotkut Upwork-testimerkit. Jos olet halukas kokeilemaan aloittelevaa freelanceria, suosittelemme, että tarjoat hänelle aluksi testimäärityksen ja jos olet tyytyväinen laatuun, siirry sitten siihen.

Upwork-työn laatu on heterogeenistä. Yleiset tilastot kannattavat kuitenkin kohtuuhintaisia ​​hienotöitä. Tämä ei ole sivusto, jolla A-listan freelance-ammattilaiset ansaitsevat rahaa puolella. Mutta jotkut onnekkaat löydöt projektiisi ovat mahdollisia. Upworkin väestöryhmä on melko kallistettu kohti planeetan eri puolia. Klassisimmat Upwork-järjestelmät ovat Yhdysvaltain tai Ison-Britannian työnantajat, jotka palkkaavat Euroopan tai Itä-Euroopan freelancerin.

ODesk-ominaisuudet

Kaikki mitä voi toivoa ja enemmän

Upwork-tiimi ei rajoita sen kehitysominaisuuksia. Löydät mitä tahansa yksityisen verkkosivustosi mainosmerkeistä edistyneisiin ajan seurantaohjelmistoihin ja Upworkin myöntämään Master Card -korttiin, joka on suunniteltu erityisesti ulkomaalaisille työntekijöille.

Upworkin vuokrausjärjestelmä poikkeaa hieman muista sivustoista, ja voit palkata tai haastatella freelanceria keskustelemaan projektin yksityiskohdista. Pidä mielessä, että Upwork varmasti piilottaa yksityiset hierontasi lähettämäsi sähköpostitietosi, koska se on suora yhteyshenkilöiden paljastamiskäytäntö. Skype-tilin osoitetta ei kuitenkaan tunnisteta. Freelancereiden ja työnantajien suorituskyky arvioidaan 5 tähden perustuvan palautejärjestelmän avulla. Vain valmistuneet ja maksetut projektit voivat saada palautetta.

Rekisteröityessä freelancerina on tehtävä paljon, jotta pystyt määrittämään havaittavan profiilin, kuten lataamaan salkun kohteita, suorittamaan kykytestejä, jotka todistavat kykysi, vahvistaa henkilöllisyytesi ja lisätä henkilökohtaisia ​​tietoja. Vaikka tämä voi viedä hetken, Upwork tekee koko prosessista erittäin helpon lähettämällä sinulle sähköpostimuistutuksia ja ilmoittamalla puuttuvista profiilielementeistä.

Sopimus voidaan tehdä projekti- tai tunneittain. Tuntijakson sopimukset edellyttävät freelancereiden lataamaan ajan seurantaohjelmiston, jonka avulla työnantajat voivat nähdä, mitä freelanceri työskentelee reaaliajassa. Vaikka se onkin kiistanalainen, se auttaa luomaan luottamusta kaupan kahden osapuolen välille, joten sinun ei tarvitse huolehtia huijauksesta.
ODesk-helppous, käytön

Tuore ja kiillotettu

Upworkin visuaalit ovat kiiltäviä, värikkäitä ja tyylikkäitä. Aktiivinen suunnittelijaryhmä on muuttanut sivuston asettelua 3 tai 4 kertaa muutaman kuukauden kuluessa.

Navigointi on täysin intuitiivista, lukuun ottamatta kohtaa ”Katsele profiilisi kuten muutkin”. Se jatkaa siirtymistä jokaisen suunnittelun muunnosohjelman kanssa UpWorkissa. Tyylikäs yksityinen viestiruutu on myös etuna, joka UpWorkilla on verrattuna muihin freelance-sivustoihin. Alkuperäinen rekisteröintiprosessi ei edellytä muuta kuin sähköpostiosoitettasi, salasanaasi ja haluttua käyttäjänimeä, jotka voit aina muuttaa työnantajana. Varo kuitenkin tekemästä tätä virhettä rekisteröidessään freelancerin profiilia. Rekisteröitymiseen on käytettävä passiosi kirjoitettua nimeä.

ODesk-tuki

He ovat todella siellä sinulle

Asiakastuki on siellä, missä Upwork todella toimittaa – voit saada apua ympäri vuorokauden, käyttämällä mitä tahansa monista käytettävissä olevista yhteysvälineistä. Siellä on myös laajennettu ja hyvin kirjoitettu UKK-osio, josta löydät vastauksia melkein mihin tahansa.

 • 24/7 Live-chat
 • Tukilippujärjestelmä
 • Kattavat usein kysyttyjä kysymyksiä
 • Puhelintuen linja
 • Suorat puhelut voivat osoittautua kalliiksi

Yksinkertaisuuden kauneus

Toisin kuin joillakin muilla sivustoilla, joilla on salaamattomat maksupolitiikat ja useat jäsenperusteiset alennukset, Upworkillä on asetettu sääntö – 20% – 5% freelancerin palkasta veloitetaan asiakkaalta. Lisämaksuja veloitetaan, kun freelancerit nostavat varoja Upworkista. Upwork-rahastojen nostopalkkiot ovat 2,50 dollaria. Freelancereiden sallitaan nostaa vähintään 20 dollaria + nostomaksut).

Upwork-palvelussa ei ole premium-tilejä, koska niiden edistynyt huijausvarmistusmenettely tekee freelancereiden profiileista houkuttelevampia sivustolla.

Maksujärjestelmä on helppo – talletat rahaa PayPalista tai luottokortiltasi Upwork-tilillesi ja aloitat vuokrausprosessin. Upwork tarjoaa riitojen välimiesmenettelyn ja ratkaisun vain tuntilaskutettaville projekteille, joita on seurattu freelancerin puolella olevan Upwork Team -sovelluksen kautta. Upwork ei ratkaise kiistoja kiinteähintaisista projekteista.

Yrityksille, jotka käyttävät Enterprise Upwork -suunnitelmaa, hinnat vaihtelevat tarpeiden mukaan.

 • Maksujärjestelmä – Luottokortti tai PayPal
 • Maksusuojaus – Upwork Teamin aika- ja suorituskykyseurantaohjelmisto on vastuussa projektisi ja rahasi turvaamisesta.
 • Maksu riidat – Saatavana vain tuntilaskutettavissa projekteissa, joita seurataan UpworkTeam-sovelluksen kautta

Kuinka Upwork vastaa kilpailua??

Minua pyydettiin vertaamaan Freelanceria Upworkiin. Pyysin toimittajaani sallimaan minun käskeä käyttäjää jättämään molemmat huomioimatta ja käyttämään vain Fiverr mikä on paljon parempi, mutta hän vaati näitä kahta Lue tästä saadaksesi lisätietoja.

Upwork on paras tänään saatavilla oleva freelance-verkkosivusto, joka palvelee sekä työnantajia että freelancereita. Se on täysin intuitiivinen ja ilmainen ja erottuu muiden alustojen joukosta, jotka veloittavat ylimääräistä rahaa jokaisesta sivustossasi suorittamasi toiminnasta. Sivuston motto on: Työmaailman muuttaminen. On todellinen muutos odottaa ja toivomme, että kaikki muut freelancer-sivustot omaksuvat tämän tasaisen, osaavan ja työtä lähestyvän lähestymistavan. Upwork on merkittävä lähtökohta freelancereiden palkkaamiselle, ja se on myös miellyttävä yllätys ihmisille, jotka ovat aiemmin käsitelleet muita freelance-verkkosivustoja..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map