Verkkokaupan luominen GoDaddy-palvelun avulla (2020-Asiantuntijavinkit)

Jos olet nähnyt GoDaddy-mainoksia Danica Patrickin kanssa puhuvan hänen verkkokaupan perustamisesta, olet todennäköisesti miettinyt, onko verkkokaupan rakentaminen todella niin helppoa. GoDaddyn kanssa GoCentral-verkkosivustojen rakentaja, voit nopeasti perustaa vankan, perustason verkkokaupan työkaluilla, joita tarvitaan tuotteiden myyntiin verkossa.


Vaikka ei vedä ja pudota -rakentaja kuten Wix, GoCentral on edelleen erittäin yksinkertainen käyttää ja tarjoaa sinulle käyttäjäystävällisiä työkaluja. Vaikka tämä rakentaja ei ole täydellinen kaikille verkkokaupan omistajille, suurimmalla osalla teistä ei ole vaikeuksia rakentaa ensimmäistä verkkokauppaa.

Verkkokaupan rakentaminen alusta alkaen GoCentralilla

Kun olet kirjautunut tilille GoCentralilla, sinut viedään verkkosivuston rakentajaan, jossa valitset kategorian ja nimen myymälöllesi. Perustin esimerkissä keräilykaupan. Tervetuloa Old as Dirt Antiikkiin!

Verkkokaupan luominen GoDaddy-palvelun avulla (2020-Asiantuntijavinkit)

Seuraavaksi siirryt teemaasetussivulle, jolla voit määritellä yleisen teeman, lisätä sivuja ja säätää verkkosivuston yleisiä asetuksia. Älä vaivaudu teemaelementtien vaihtamiseen, koska verkkosivustosi näyttää olevan paljon erilainen hetkessä.

On aika lisätä verkkokauppa. Seuraa vain näitä vaiheita:

 1. Napsauta Lisää tälle sivulle
 2. Valitse verkkokauppa
 3. Napsauta Lisää

Teemasi on nyt muuttunut vastaamaan verkkokaupan omaa. Jos pidät tuosta teemasta, hienoa! Jos haluat muuttaa sitä, napsauta Teema ja valitse sinulle parhaiten sopiva teema. Napsauta sitten valikon yläosassa olevaa “Valmis” -painiketta valitaksesi se. Valitsin retro-teeman tähän esimerkkiin.

Verkkokaupan luominen GoDaddy-palvelun avulla (2020-Asiantuntijavinkit)

GoDaddy tekee kaupan asettamisen helpoksi. Huomaat uuden vaihtoehdon Oma sivusto -valikossa: Hallinnoi kauppaa. Napsauta ”Avaa” -painiketta päästäksesi myymälävaihtoehtoihin. Täältä voit määrittää tuotteesi, maksu- ja toimituskulut sekä paljon muuta.

Tuotteiden, kuponkien ja muun asentaminen

Tässä on nopea selvitys siitä, kuinka lisätä tuotteita kauppaan:

 1. Napsauta Lisää tuote
 2. Napsauta Lisää kuva lisätäksesi kuvia tuotteestasi
 3. Kirjoita tuotteen nimi
 4. Syötä tuotteen hinta
 5. Anna myyntihinta, jos haluat tarjota sitä alennuksella ja näyttää tuotteen hinta yliviivattu
 6. Valitse veroluokalle ”normaali” tai “ei verotettava”
 7. Jos haluat, muokkaa SKU-numeroa manuaalisesti (joka muuten täyttyy automaattisesti tuotteen nimen perusteella)
 8. Valitse tuotteelle luokka; Voit myös lisätä luokkia tähän osioon

Verkkokaupan luominen GoDaddy-palvelun avulla (2020-Asiantuntijavinkit)

Alaosassa on vielä useita vaihtoehtoja, jotka sinun on täytettävä kuvaus on missä kerrot asiakkaillesi tuotteestasi. Ole täällä mahdollisimman kuvaava. ”inventaario & vaihtoehdot“Missä kirjoitat kuinka monta myymästäsi tuotteesta haluatko sallia jälkitilauksen; ja onko tuotteella muunnelmia tai lisäosia. Seuraavaksi määrität laivaus tälle tuotteelle, mukaan lukien haluatko sisällyttää ilmaisen toimituksen. Viimeiseksi,Hakukoneet-Osiossa lisäät SEO-otsikon ja kuvaus tuotteelle.

Kun olet määrittänyt kohteesi, voit joko napsauttaa Tallenna tai Tallenna ja lisätä toinen. Jos haluat lisätä verkkosivustosi myyntiä, voit tarjota kuponkeja asiakkaillesi. Asenna kuponkeja noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

 1. Napsauta ruudun yläosassa olevaa avattavaa “Store” -valikkoa ja valitse ”Kupongit”
 2. Napsauta Lisää
 3. Kirjoita kuponkikoodi
 4. Valitse tyyppi (ts. Valuutan määrä tai prosenttiosuus)
 5. Anna kuponin alkamis- ja lopetuspäivä
 6. Valitse kaikki sovellettavat vaihtoehdot, kuten “vaadi vähimmäistilaus yhteensä”
 7. Napsauta Tallenna

Verkkokaupan luominen GoDaddy-palvelun avulla (2020-Asiantuntijavinkit)

Kun olet lisännyt tuotteesi ja kuponkeja, voit määritellä verkkosivustosi muut vaihtoehdot. Kaupan hallintakonsolista voit määrittää maksut ja toimituskulut. Verkkokauppasi määritetään automaattisesti hyväksymään PayPal, mutta voit myös muodostaa yhteyden Square- ja Stripe-palveluihin saadaksesi luottokortti- ja Apple Pay -maksuja. Opi rohkeasti lisätietoja raidasta ja muista maksutavoista artikkelissamme, joka koskee kuutta parasta vaihtoehtoa PayPalille. Voit myös määrittää offline-maksut ihmisille, jotka haluavat maksaa tuotteistasi henkilökohtaisesti.

Lähetystä varten voit määrittää useita lähetystapoja, kuten kiinteämääräisen tai painoperusteisen. Jos olet Yhdysvalloissa, voit myös tarjota asiakkaillesi käyttövaihtoehdon UPS tai Yhdysvaltain postipalvelu operaattoreina. Tarjolla on myös vaihtoehto henkilökohtainen nouto kohteita.

Muita asetuksia, joita voit muokata myymälähallinnan hallintapaneelista, ovat teksti-ilmoitukset ja hylätty ostoskorin palautus. Ensisijaisessa kojetaulussa käytettävissä olevia lisävaihtoehtoja ovat yrityksesi mainostaminen sähköpostimarkkinoinnin kautta, asiakkaiden salliminen varata palveluita verkossa, Google-sijoituksen parantaminen parannetun hakukoneoptimoinnin avulla ja myymälän yhdistäminen Facebookiin.

Kun olet määrittänyt verkkokaupan ominaisuudet, voit suunnata taaksepäin ja säätää teemaasi. Napsauta vain oikean yläkulman Muokkaa sivua -painiketta ja suorita mukautukset. Kun olet valmis julkaisemaan verkkosivustosi, napsauta vihreää Julkaise-painiketta. Onnittelut, verkkokauppasi on nyt suorana.

Kuinka GoDaddy pärjää verrattuna muihin verkkokaupan rakentajiin?

Voit verrata GoDaddyn GoCentralia verkkokauppojen muihin rakentajiin neljä tärkeää luokkaa, joihin sinun tulisi keskittyä:

# 1: Mallit. Verrattuna muihin verkkokaupan rakentajiin, kuten Wix, GoDaddy’s GoCentral ei vastaa malleja. Kun olet määrittänyt mallin, sinun on muutettava vain taustalla oleva teema. Vaikka niitä on helppo muuttaa, ne ovat vain pieniä muunnelmia samasta mallista. Wixin kaltaisten rakentajien kanssa saat laajan valikoiman malleja, joista voit valita. Lisätietoja Wixistä lue Wix-asiantuntija-arvostelu.

# 2: Helppokäyttöisyys. GoDaddy on keskimäärin tässä luokassa. Ne eivät tarjoa vedä ja pudota -toimintoa, kuten Wix; sen sijaan heidän rakentajallaan on yksinkertaisia ​​osoita ja napsauta -työkaluja, jotka ovat edelleen hienoja useimmille aloittelijoille. Mallit ovat dynaamisesti muokattavissa, joten voit nähdä muutokset niitä muokkaamalla.

# 3: Lisätyökalut. GoDaddy’s GoCentral on myös suhteellisen keskimääräinen verkkosivustollesi käytettävissä olevien työkalumäärien suhteen. Voit lisätä ominaisuuksia, kuten Zillow-arvosteluja, logoja ja merkkejä, esiteltyjä luokkia, tapaamiskalentereita ja paljon muuta. Voit lisätä myös toimialakohtaisia ​​työkaluja, kuten online-ravintolatilauksia ja kiinteistöjä. Valitettavasti työkalujen määrä on jonkin verran rajallinen verrattuna muihin alustoihin, kuten Wix (sen sovellusmarkkinoilla) ja WordPress (laajalla valikoimalla laajennuksia). Työkalut ovat silti erinomaisia ​​useimmille myymäläsivustoille.

# 4: Hinnoittelu. GoCentralin verkkokauppojen hinnoittelu on erittäin kilpailukykyistä verrattuna muihin tarjoajiin. Keskimäärin ne ovat vähän halvempia kuin Shopify ja Weebly, mutta vastaa Wixin liiketoiminnan perussuunnitelmia.

Verrattuna muihin rakentajiin, GoCentral sijoittuu keskimäärin. Se ei ole niin vaikeaa perustaa kuin jotkut kaupat, kuten Shopify, mutta siinä ei ole samoja edistyneitä ominaisuuksia, joita löydät tuotteista, kuten Wix, Weebly tai WordPress.

GoCentral on vankka vaihtoehto perusverkkokaupoille

Yleensä ottaen, GoDaddy’s GoCentral -tuote on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat rakentaa ensimmäisen verkkokaupan. Tässä on nopea luettelo viidestä GoCentral-valinnan etuna:

 1. Kaupan helppo asennus, napsauta ja napsauta -työkaluilla
 2. Kyky lisätä tuotteita helposti
 3. Yksinkertainen tapa luetteloida tuotteita, kerätä maksuja ja lähettää tavaroita
 4. Erikoistuneet teollisuuden työkalut, kuten online-ravintolatilaukset
 5. Kilpailukykyinen hinnoittelu verrattuna muihin verkkosivustojen rakentajiin

GoCentral on vakaa useimmissa pienissä verkkokaupoissa, mutta jotkut saattavat löytää niiden ominaisuuksista vähän puuttuvia. Tässä on kolme aluetta, joilla GoCentral puuttuu:

 1. Malli- ja teemavaihtoehtoja on vähän
 2. Kaupan työkalut rajoittuvat malliin, eikä sovelluskauppaa ole
 3. GoDaddy ei tarjoa omaa maksuprosessoria, toisin kuin Shopify

GoCentral sopii parhaiten niille, jotka haluavat perustaa ensimmäisen verkkokaupan, mutta haluamatta maksaa joidenkin rakentajien korkeita maksuja tai olla huolissaan joutumisesta maksamaan premium-sovelluksista. Niille, jotka haluavat suuremman suunnitteluvapauden tai suurempia vaihtoehtoja myymälään, tuote kuten Shopify, Wix, tai Weebly olisi parempi vaihtoehto.

Lue lisää GoDaddyn verkkosivustojen rakentajasta lukemalla asiantuntija-arviomme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map