Pk? Hanki GamaSecin avulla yritystason suojaus ja joustavuus

GamaSec tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän verkkoturvallisuutta, palvelujen kunnostamista ja taloudellista varmuutta, jotta minimoidaan verkkosivustojen hyökkäysten riski pienille ja keskisuurille yrityksille ja autetaan niitä saamaan sama turvallisuus ja kestävyys kuin suurilla yrityksillä. Tässä haastattelussa GamaSecin toimitusjohtaja Avi Bartov esittelee yrityksen ratkaisut verkkosivustojen turvallisuuteen ja tarjoaa arvokkaita vinkkejä online-omaisuutesi pitämiseen turvassa.


Kuvaile GamaSecin taustaa ja visiota

Perustin Gamasecin Ziv Kamir CTO: n ja Lior Rachmani COO: n kanssa yli kymmenen vuotta sitten alkuperäisen tarkoituksenaan tarjota tietoturvakonsultointipalveluita asiakkaille Euroopassa. Olemme tarjonneet näitä palveluja jo yli 10 vuoden ajan asiakkaillemme, jotka ovat enimmäkseen Fortune 500 -yrityksiä Euroopassa, kuten The Rothschild bank, TetraPack, Carrefour, Quick ja monet muut..

Kuuden vuoden ajan minun piti matkustaa viikoittain Euroopasta Israeliin ja takaisin. Ajattelin, että tämän on oltava helpompi tapa. Uskoin suuresti SaaS: iin ja olin vakuuttunut siitä, että seuraava parasta olisi verkko, ei vain sähköisen kaupan, vaan minkä tahansa yrityksen kannalta, keino tarjota tietoa asiakkailleen, kumppaneilleen ja työntekijöilleen..

Tämän perusteella otimme kaiken tietämyksen, jonka olimme keränneet vuosien varrella, ja loimme oman tekniikkamme: automaattisen virtuaalisen hakkerin, jotta voimme tarjota verkkosovelluksen skannausohjelmiston palveluna.

Huomasimme nopeasti, että skanneri ei riitä itsenäisenä ratkaisuna, joten lisäsimme haittaohjelmien tunnistusskannerin, jonka avulla voimme kattaa koko ilmaisupaneelin sovellusten skannauksella ja haittaohjelmien havainnoinnilla.

Yhtiö oli suuntautunut pienten ja keskisuurten yritysten markkinoille, joilla asiakkaat vaativat tunnistusvälineiden lisäksi myös tulevien verkkohyökkäysten estämistä. Teimme yhteistyötä korealaisen yrityksen kanssa sovelluspalomuurin ja DDoS-tunnistusratkaisun tarjoamiseksi, ja molemmat tarjotaan asiakkaillemme tarjoamiemme palvelujen arsenaalin kautta. Sen avulla tarjoamme 360 ​​asteen verkkoverkkoratkaisun.

Vuonna 2017 teimme strategisen päätöksen luoda liittoutumia ja kumppanuuksia vakuutusyhtiöiden kanssa. Ymmärsimme, että tietovakuutus tulee olemaan yhä enemmän mukana yritysten elämässä ympäri maailmaa. Koska suurimmalla osalla vakuutusyhtiöitä ei ole taustaa tai asiantuntemusta tällaisen palvelun tarjoamiseksi, puuttui kyberturvallisuusyrityksen ja vakuutusyhtiön välinen kumppanuus..

Loimme kumppanuuksia kolmen vakuutusyhtiön kanssa: Assurant-, CNA Hardy- ja BFL / Zürich-vakuutukset, jotka integroivat ratkaisumme kaikkiin tietoverkkovakuutuksiin ja tarjoavat sen asiakkailleen ilmaiseksi. He tunnustivat, että työkalumme avulla he eivät pelkästään minimoi riskiä, ​​vaan lisäävät myös asiakkaiden tietoisuutta siitä, kuinka he käsittelevät arkaluontoisia tietoja.

Aiomme nyt käynnistää uuden liittolaisen kanadalaisen välittäjän BFL: n kanssa, jonka avulla GamaSecin integroidut ratkaisut kattavat kaikki tietovakuutusasiakkaat ja saavat Zürichin vakuutuksen kautta 10% alennuksen vakuutuskustannuksistaan..

Saimme parhaan skannerin palkinnon Cybersecurity Excellence -palkinnoissa 2018 ja AI Cybersecurity Award -palkinnossa 2019.

Sivustosi mukaan “Web-sovellukset ovat suurin Achilles-kantapää organisaation turvallisuusstrategiassa.” Miksi?

Internetin etuna on, että sinulla on pääsy verkkosivuille ympäri vuorokauden. Tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden, mutta se aiheuttaa myös turvallisuusongelman: myös hakkerit voivat muodostaa yhteyden kaikkiin verkkopalveluihin ja käyttää niitä.

Suurin osa hakkereista alkaa joukkohyökkäyksillä monille eri verkkosivustoille. Kun he havaitsevat haavoittuvuuden, he menevät syvemmälle tutkiakseen hyökkäystä ja selvittääkseen, onko kyseinen verkkosivusto hakkeroinnin arvoinen. Siksi verkkosivusto on silta hakkereiden ja yritysten välillä, silta tietokoneessa istuvan henkilön ja yrityksesi tietokannan välillä.

Useimmat yritykset eivät ilmeisesti usko olevansa vaarassa menettää yhden arvokkaimmista omaisuuksistaan, jotka ovat asiakastiedot, verkkorikollisille. Jokainen päivittäisiä uutisia lukeva tietää, että se on typerää pelata.

Kun olet kirjautunut sisään verkkosivustoon, olet yhteydessä yrityksen tietokantaan. Sitä hakkerit käyttävät suorittaakseen rikoksensa.

Yhdysvaltain kansallisen kyberturvallisuusliiton viimeisimmästä raportista kävi ilmi, että pienten ja keskisuurten yritysten markkinoilla yli 50% hyökkäyksen kohteena olevista yrityksistä lopetti liiketoiminnan kuuden kuukauden kuluessa. Tämä todistaa, kuinka tärkeä kyberturvallisuus on.

GamasShield-kaavio, kirjoittanut gamasec

Mitkä ovat tärkeimmät varotoimenpiteet, jotka verkkosivustojen omistajien on ryhdyttävä tietotietojensa suojaamiseen?

Jos verkkosivustollasi ei ole haavoittuvuuksia, hyökkääjä siirtyy sivustoon, joka toimii. Muista päivittää sovelluksiasi jatkuvasti estääksesi altistumistasi tunnetuille uhille.

Lisäksi sovelluksen palomuuri sijoittaisi suojan verkkosivustosi taakse estääksesi kaikki ei-toivotut käyttäjät. Nämä kaksi palvelua voivat tarjota erittäin korkeatasoisen tietoturvan ja saada hakkerit menettämään kiinnostuksensa ja siirtymään seuraavaan verkkosivustoon.

Mitkä tietosuojaustekniikat ovat mielenkiintoisimpia nykyään ja miksi?

Mielestäni seuraavan sukupolven verkkotyökalut ovat työkaluja, jotka kykenevät tarjoamaan reaaliaikaisia ​​vastauksia – työkaluja, jotka pystyvät havaitsemaan hakkerit reaaliajassa ja tunnistamaan, onko kyseessä ihminen vai robotti, ja lopettamaan hyökkäyksen reaaliajassa. aika. Työskentelemme tämän tyyppisen petostekijöihin perustuvan ratkaisun tarjoamiseksi reaaliaikainen vastaus ja havaitsemme, seuraamaan ja lopettamaan hyökkäyksiä reaaliajassa. Tätä näemme tulevaisuudessa markkinoilla.

Nyt on aika käyttää työkaluja, jotka tarjoavat kattavan suojan havaitsemalla reaaliajassa ja sulkemalla haavoittuvuudet, joita hakkerit etsivät kohdistaessaan seuraavaan uhriin

Mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmasi GamaSecin suhteen?

Uskomme erittäin vahvasti APAC-markkinoihin ja olemme hiljattain luoneet liittoja japanilaisten ja Singapore-kumppaneiden kanssa. Uskomme vahvasti, että USA: n jälkeen seuraavat markkinat ovat Aasia ja Japani.

Tavoitteenamme on toistaa vakuutusyhtiöiden kanssa saavuttamamme menestys ja luoda lisää Insurtech-liittoutumia ja kumppanuuksia. Olemme yksi ensimmäisistä yrityksistä, jotka tarjoavat rikkomista edeltävän tietoverkkoratkaisun ja luovat tällaisen liittouman minimoimalla vakuutusyhtiöiden ottaman riskin ja tarjoamalla sen asiakkailleen mahdollisten kyberriskien jatkuvaa seurantaa varten

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map