Luo upeita sosiaalisia viestejä RiteKit-sosiaalisen automaation alustan avulla

RiteKit on sosiaalisen markkinoinnin automaatioalusta, jonka tavoitteena on maksimoida näkymät, sitoutuminen ja linkittää napsautussuhteet kaikkeen, mitä jaat sosiaalisesti. Tässä haastattelussa, perustaja & Toimitusjohtaja Saul Fleischman keskustelee RiteKitin takana olevasta tarinasta ja kuinka se voi auttaa sisältöäsi loistamaan sosiaalisissa verkostoissa.


Kuvaile RiteKitin taustaa, visiota ja kehitystä toistaiseksi

Kahdeksan ja puoli vuotta sitten iso tsunami iski Japaniin ja tuhosi Fukushiman ydinreaktorit. Emme saaneet hyvää esitystä mediassa, joten parhaat tietolähteet tulivat Twitteristä.
Huomasin, että ihmiset lisäsivät kahta, kolme tai enemmän hashtageja jokaiseen twiittiin ja näytti siltä, ​​että ne kaikki tarkoittivat samaa asiaa: #LoveForJapan, #PrayForJapan jne..

Minusta näytti siltä, ​​kuin ihmiset vain arvasivat, tietämättä itse, mitkä hashtagit olivat osuvimpia, tai todella sitoutuneita aiheeseensa.

Kuten muutkin sosiaaliset verkostot, Twitter kertoo sinulle trendi. Suuntaus kuitenkin kertoo vain, että monet ihmiset sisällyttävät twiitin twiitteihin, mutta ei kerro meille, kuinka todennäköisesti hashtagilla on positiivisia tuloksia niille, jotka sisällyttävät sen twiittiin..

Joten loin TagBag-nimisen konseptin. Tein tavallisen, mitä teemme yrittäessämme rakentaa joukkueen, käymällä tapaamisilla ja postittamalla verkkoryhmiin. Löysin pian kaverin, joka rakensi yhden sivun verkkosivuston. Hän löysi heti työpaikan, eikä hänellä ollut aikaa työskennellä TagBagissa, joten jäin rakentamaan tiimin, joka kesti muutaman kuukauden. Sillä välin, koska en ole insinööri tai ohjelmoija, tein palkkattoman harjoittelujakson IdeasWatchin kanssa. Työskentelin Michal Hudečekilla, ja muutaman kuukauden kuluttua päätimme valita TagBagin ja muutimme sen nimen RiteTagiksi.

Siitä lähtien olemme saaneet itserahoitusta. Kannustan muita ihmisiä harkitsemaan käynnistämistä tai omarahoitusta sen sijaan, että käydä kauppaa sijoittajien kanssa, koska heillä on yleensä eturistiriita perustajien kanssa. Olemme aina olleet 100% käynnistyneet.
Aloitimme ansaita ansaitsemaan toimintamme selainlaajennuksella. Löydät minkä tahansa termin tai ilmauksen hashtagin RiteTag-verkkosivustolta ilmaiseksi, mutta jos halusit hashtageja suoraan työnkulun sisällä, integroituna Hootsuite, Sprout ja joukko muita työkaluja, käyttäisit selaimen laajennusta ja saat tunnisteet oikein kun teet työtäsi. Joten, puolitoisen vuoden kuluttua uniseta, vaihdoimme alun perin rahat koko RiteTag-tuotteelle, joka sisälsi selainlaajennuksen (Chrome, Firefox, Safari).

Mitkä ovat joitain RiteKitin palveluista?

RiteTag tekee hashtageja valokuville ja tekstille englanniksi ja 27 muulla kielellä. Se on ainoa työkalu, jolla on hashtagin luominen muilla kielillä kuin englanniksi, integroituna kenen tahansa työnkulkuun, heti käyttämiin sosiaalisen median julkaisutyökaluihin ja sosiaalisiin ja sisältöverkostoihin..

RiteForge on käsityö & julkaisutyökalu, jonka avulla voit suunnitella, ajoittaa ja julkaista merkittäviä viestejä automaattisen maagisen avulla Parantaa -painiketta ja monia muita aikaa säästäviä ominaisuuksia.

Parannettu tekee kaiken sosiaalisen median muotoilun, joten jos haluat jakaa viestin URL-osoitteen ja kuvan kanssa, sen sijaan, että luot tai etsit kuvaa verkossa, ja sen sijaan, että teet hashtag-tutkimusta, tee kaikki tämä yhdellä napsautuksella. Sinulla on myös paljon valintoja ja mukautusvaihtoehtoja, joten saat kuuden minuutin työn 1,8 sekunnissa.

RiteBoost on tarkoitettu käyttäjille, joilla on jo suosikki julkaisutyökalu ja jotka haluavat parannettuja viestejä irtotavarana RSS-syötteistä, Feedly tai Pocket, Slack, Trello, SubReddit tai YouTube, ja kaiken kaikkiaan 14 tapaa tuoda sisältöä irtotavarana, tuottaa elinvoimaista ja tehokasta sosiaaliset viestit ja sisällön ajoittaminen julkiseen julkaisemiseen.

Rite.ly lisää omien merkkien toimintakehotukset linkkeihin ja seuraa napsautuksia ja tuloksia.

Jos sinulla on esimerkiksi sosiaalinen viesti, joka sisältää tekstiä, linkin ulkoiseen resurssiin, ehkä kuvan ja ehkä enemmän, toimintakehotus olisi napsauttaa URL-osoitetta. Tämä on yksi asia, jonka haluamme ihmisten tekevän, mutta jos he eivät käytä Rite.ly: tä sijoittaakseen mainostaan ​​jakamiinsa URL-osoitteisiin, yhteys heidän ja heidän yleisönsä välillä katkeaa.

käyttämällä Rite.ly näyttää muokattavan mainoksen, joten kun jaat URL-osoitteita sosiaalisissa viesteissä tai sähköposteissa, sinun on pidettävä yhteys yleisösi kanssa.

RiteKit Social Marketing Automation Suite

Seuraa tätä linkkiä Twitterissä nähdäksesi elävän esimerkin Rite.ly-toiminnasta.

Mitkä ovat vinkit ja parhaat käytännöt sosiaalisen median tehokkaalle käytölle?

Kun jaat muiden ihmisten sisältöä, jaat sosiaalisen profiilisi kanssa. Tämä on ansaitsemasi yleisö, mutta jos ihmiset napsauttavat viestissäsi olevaa URL-osoitetta ja laskeutuvat sivustoon, joka ei ole sinun, ansaitsemasi yhteys katkesi. Joten se on minun vihje: käytä Rite.ly: tä RiteForgen kanssa pitääksesi yhteys, kun jaat verkkosivuja, ja käytä niitä mahdollisuutena mainostaa omaa yritystäsi. Kun olet valmis parantamaan joukkoa viestejä hashtageilla, kuvilla ja tietysti viesteilläsi jakamissa linkkeissä (URL-osoitteissa) olevissa mainoksissasi, käytä myös RiteBoost Bulk Creator -automaation kojetaulua, joka käyttää Rite.ly-mainoksia linkin lyhentämisessä ja RiteForge sosiaalisen median ajoittamiseen ja julkaisemiseen.

Toivon todella innostavan ihmisiä rakentamaan omia startup-yrityksiä, ja ehdotan, että he harkitsevat tekemistä sen kanssa, jolla on varaa tehdä itse, omalla rahoillaan. Odottaa käynnistyvän kokonaan ja säilyttäen paitsi pääoman, myös autonomian ja hallinnan aivot lapsellasi.
Pohjimmiltaan on eturistiriita sijoittajien kanssa, jotka haluavat kääntää sinut. Tämän idean ymmärtämiseksi suosittelen lukemaan kirjaa Brad Feld ja Robert Mendelson Venture Deals.

Kuinka kuvittelet sosiaalisen median markkinoinnin tulevaisuutta??

Mitä ajattelen paljon sosiaalisten verkostojen alusta lähtien, heidän etunsa ovat aina olleet ristiriidassa energian käyttäjien etujen kanssa. Jos joku on energiankäyttäjä, käyttävätkö he Instagramia, Twitteriä tai muita verkkoja, he haluavat saada jotain takaisin näiltä alustoilta.

Sosiaaliset verkostot katsovat, että henkilöstön aika on jotain arvoinen, mutta heidän käyttäjiensä aika ei ole mitään arvoista. Virrankäyttäjä haluaa saada enemmän aikaan ja saada tuottoa aikainvestoinneistaan. Tämä on aina ollut konflikti, joka sosiaalisen median ammattilaisilla on ollut sosiaalisten verkostojen kanssa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map