JA CO-arvostelu – Onko se oikea valinta freelancereille? [2020]

Kun työskentelin kokopäiväisenä työntekijänä, palkkani näytti joka toinen viikko vain maagisesti. Mutta freelance-kirjoittajana minun on lähetettävä lasku asiakkailleni, jos haluan saada palkkani aikani.


Muutaman ensimmäisen vuoden freelancerina olen luonut omat laskuni Wordiin. Tähän liittyi paljon haittapuolia: Se oli aikaa vievää, se koski useiden asiakkaiden taistelua, näytti epäammattimaiselta ja (mikä tärkeintä) ei auttanut minua seuraamaan, maksettiinko minulle maksua..

Tiesin, että välttääkseni edelleen hämmennystä ja menetettyjä tuloja, tarvitsin laskutusohjelman, joka auttaisi minua kootamaan kaikki yhteen ja seuraamaan laskutustani. Ja ihannetapauksessa kaikki tämä tulisi yhteen työkaluun.

Noin vuosi sitten käännyin JA CO, laskutusohjelma, joka on erityisesti suunniteltu freelancereille. Ammatillinen elämäni on siitä lähtien ollut parempi. Säästääksesi aikaa, annan sinulle vähän tietoa siitä, mitä AND CO tekee, kuinka se voi auttaa ja milloin haluat päivittää.

JA CO-kotisivu - kuvakaappaus

Mikä tarkalleen on ja CO?

ensin, Olen ilmoittautunut AND CO: iin säästää aikaa laskutuksella. Mutta olin onnellisena yllättynyt huomatessani sen JA CO auttaa kaikissa tehtävissä, jotka liittyvät yrityksen johtamiseen, josta olen ennen pelkäänyt ja huolissani.

Kyllä, käytän sitä laskujen lähettämiseen. Mutta voit myös käyttää AND CO -toimintoa ehdotusten luomiseen ja seuraamiseen. Lisäksi voit mukauttaa Freelancers Unionin luomaa perussopimusesimerkkiä tietyille asiakkaille ja projekteille.

Ja jos olen erittäin järjestäytynyt (tila, joka tulee ja menee), voin myös seurata aikani. JA CO tarjoaa freelancereille aikaseurantaa, joka voi auttaa sinua tekemään parempia liiketoimintapäätöksiä, esimerkiksi varmistamalla projektin kannattavuuden analysoimalla käytettyjä tunteja verrattuna ansaittuihin summiin.

Voin myös tarkastella aiempia tietojani hinnoitellessani projekteja. Viime vuonna käytin projektinhallintaominaisuuksia auttamaan järjestämään kaikkia liikkuvia teoksia, jotka sisältyvät kirjan itsejulkaisuun.

Sen sijaan, että jättäisin tärkeät asiakirjat ja säilytäni kannettavan ja työpöydän eri kansioihin, kaikki on nyt yhdessä paikassa. 

Ja – mikä vielä parempaa – tule veroaika, voin luoda kaikki tarvitsemani raportit tulojen ja projektien kustannusten seurantaa varten. Kirjanpitäjäni ei enää silmäile minua kävellen monien kirjekuorten kuitteilla ja sekillä, jotka usein värjätään Diet Mountain Dew -laitteella, koska jäin suurimman osan yöstä, ennen kuin yritin saada sen kaiken saamaan aikaan.

JA CO: n 8 erittäin hienoa ominaisuutta

Vaikka pidän useimmista ominaisuuksista hyödyllisiä, muutama niistä erottuu todella ja helpottaa elämääni. Laskutus oli ennen kaikkein vähiten suosikki osaani yrityksen johtamisessa. Puhumattakaan, olen usein tehnyt virheitä, jotka menettivät minulle uskottavuuden asiakkaiden kanssa. Minulla ei ole vain enemmän aikaa, mutta stressini on myös laskenut useita asteita.

Tässä on joitain ominaisuuksista, jotka auttavat sinua organisoimaan ja kasvattamaan yritystäsi:

1. Tavoitteiden asettaminen: Joten voin olla hiukan kilpailukykyinen. Mutta tee siitä peli tai aseta tavoite, ja aloitan todellakin ylinopeuteen. JA CO antaa sinun asettaa taloudellisia tavoitteita, kuten kuinka paljon laskutat kuukaudessa. Pohjimmiltaan voin seurata, kuinka lähellä olen juhlatanssia keittiössäni.

2. Ajan seuranta: Olen ajanhukkaan kuningatar. Toki, on myös hienoja sovelluksia, jotka auttavat sinua tässä, mutta se on ylimääräinen työkalu, joka sinun on avattava. With AND CO, voit seurata aikaa kojetaulusta ja liitä se projektiin. Ja kojetaulun kirkkaan punainen palkki on helppo nähdä, kun ajastin on päällä ja kuinka kauan olet viettänyt nykyisen tehtävän.

AND CO -kuvakaappaus - ajan seuranta

Mutta se, mitä teet näillä tiedoilla, kun sammutat ajastimen, auttaa sinua ansaitsemaan enemmän rahaa. Tarkastelemalla numeroita näet, mitkä projektit ovat kannattavimpia, jotta voit keskittää huomiosi kyseiseen asiakkaaseen. Kääntöpuolella voit myös nähdä, mitkä projektit eivät ole kovin kannattavia, joten voit joko pyytää korotusta tai antaa asiakkaan mennä.

Yksityiskohtaisilla aikaseurantatietoilla voit myös ennustaa, kuinka kauan nykyiset projektit vievät. Tämä auttaa sinua ennustamaan saatavuuden tulevaisuudessa, joten voit kulkea ohut linja liikaa työn ja paljon lisäaikaa välillä.

3. Luo laskut ehdotuksista: Sen sijaan, että siirryt edestakaisin uuden laskun ja alkuperäisen ehdotuksen välillä saadaksesi kaikki yksityiskohdat ja summat oikein, JA CO tekee työn puolestasi. Muutamalla napsautuksella voit muuttaa ehdotuksen laskuksi, mikä säästää aikaa ja tarkoittaa vähemmän virheitä.

JA CO-kuvakaappaus - Valitse seuraava tehtävä

JA CO muistuttaa sinua siitä, mitä sinun on tehtävä pitääksesi asiat järjestettyinä.

4. Automaattinen laskun generointi: Olen hieno, kun on kyse määräaikojen noudattamisesta. Mutta muistatko laskuttaa? Ei niin paljon. JA CO antaa sinun automatisoida laskut joko asetetulla aikataululla tai perustuen kattilalevyn sopimusehtoihin. Näytät ammattimaisemmalta, koska asiakkaidesi ei tarvitse metsästää sinua kuukauden lopussa. Ja sinulla on vähemmän asioita, joista huolehtia kello 3 aam.

JA CO-kuvakaappaus - Luo lasku

JA CO on helppo luoda uusi lasku.

5. Laskun muistutukset: Koska joudun usein lähettämään laskun projektin päättyessä, olen kantapääni (kyllä, olen hieman dramaattinen, mutta en paljon) rakastunut laskunmuistutusominaisuuksiin. Periaatteessa, jos et ole lähettänyt asiakkaalle laskua tietyn määrän päiviä tai viikkoja, JA CO lähettää sinulle muistutuksen.

6. Maksun integrointi: Minulle on maksettu monella eri tavalla – PayPal, Stripe, suora talletus. Ja yksi asiakas maksaa minulle American Express -yritykselläen lisäyksinä siihen määrään asti, joka hänen on hyväksyttävä, vain rajoittaa vaivaa kirjanpitoon. Muut tarkistani laskutusohjelmat antavat sinun käyttää vain muutamaa näistä erilaisista menetelmistä – mutta JA CO toimii melkein jokaisella käytettävissä olevalla maksutavalla.

7. Kuittiseuranta: Käytin ennen erillistä sovellusta kuvien tuloksiin ja seuraamaan kuliani – etenkin työhön liittyvissä matkoissa. Mutta se oli kokonainen lisävaihe. AND CO: lla voit tehdä täsmälleen saman asian Shoebox-ominaisuudessaan. Lisää vain kaikki kuitisi Shoeboxiin ja liitä ne vastaavaan projektiin. Asiakirjojen lähettämisen sijasta voit lähettää ne myös suoraan sähköpostitse AND CO: lle ja ohjelma arkistoi ne sinulle.

JA CO-kuvakaappaus - kenkälaatikko

8. Maksuilmoitukset: En enää tarkista pankkitiliäni nähdäksesi, kuka on maksanut ACH: n kautta joka päivä. Saat ilmoituksen, kun rahat on talletettu pankkitilillesi.

Bonusominaisuus: En ole käyttänyt sitä, mutta virtuaaliassistenttini on, ja hän raivoi siitä. Kun ostat maksetun paketin, saat ilmaisen harjoittelujakson todellisen henkilön kanssa – ilman automatisoituja robotteja tai nauhoitettuja istuntoja. Voit kysyä kaikkia kysymyksiäsi ja saada apua siitä, kuinka käyttää tuotetta CO, omalle alallesi, mieltymyksiisi ja tavoitteisiisi.

Kenen pitäisi käyttää ja CO

AND CO: n verkkosivumarkkinointikopio ilmoittaa, että työkalu on tarkoitettu freelancereille, yrittäjille ja yksinmyyjille. Ja kyllä, se on täysin totta. Mutta sekaannusten välttämiseksi aion sanoa vain “freelancereita” tästä eteenpäin viitaten kaikkiin kolmeen yrityksen omistajaan.

Työkalu on erityisen hyödyllinen joillekin freelancereille enemmän kuin toisille, etenkin:

 • Freelancerit, joilla on useita asiakkaita: Toki, voit käyttää laskentataulukoita ja Word-tiedostomenetelmiä laskutukseen, kun sinulla on vain pari asiakasta. Mutta jos työskentelet usein viiden tai kuuden eri asiakkaan kanssa viikossa, manuaalisista menetelmistä tulee nopeasti ylivoimaisia.

AND CO -kuvakaappaus - asiakasluettelo

Lajitteluvaihtoehtojen ja kätevien hakusuodattimien avulla on helppo seurata kaikkia asiakkaitasi.

 • Projekteja johtavat freelancerit: Yksi suurimmista eduista on integroidut projektinhallintaominaisuudet. Tämä auttaa sinua pitämään kaiken, mikä liittyy projektiin – kuten tehtävät, tiedostot, muistiinpanot jne. – kaikki yhdessä paikassa.

AND CO -kuvakaappaus - projektipäällikkö

 • Organisaatiota kamppailevat freelancerit: Tilinpitomenetelmäni oli vuosien ajan tallettaa kaikki sekit tililleni ja lisätä ne vuoden lopussa. Kyllä, tiedän, että tämä on kauhea käytäntö monista syistä. Joten minulle siirtyminen laskutusjärjestelmään muuttui elämässä, koska se piti kaiken järjestetyn.
 • Mikroyritykset: Vaikka AND CO ei toimisi hyvin todellisen pienyrityksen kanssa, jolla on enemmän kuin muutama työntekijä, se sopii hyvin pienille yrityksille, jotka ovat suurempia kuin yksinmyyjät.

Mitä pidän AND CO: sta

Olen monia asioita, joista pidän AND CO: sta. Alun perin minulla oli aivan liian monia hyviä kohtia, jotka oli lueteltu täällä, ja minun piti vähentää niitä tilaa varten. Mutta tiedä vain, että tämä kohta oli minulle helpoin osa artikkelia kirjoittaa.

Valmistettu erityisesti freelancereille

Tarpeesi ovat todennäköisesti erilaisia ​​kuin jonkun, joka omistaa pienen yrityksen. Freelancerit ovat ainutlaatuisia. Ja koska AND CO on suunniteltu erityisesti riippumattomille urakoitsijoille, se auttaa ratkaisemaan haasteet ja sopeutumaan prosesseihin, jotka freelancerit todennäköisimmin kokevat.

Hänellä on (enimmäkseen) kaikki tarvittava freelance-liiketoiminnan johtamiseen

Noin viikon kuluttua siitä, kun aloin käyttää AND CO: ta, pääsin eroon projektinhallintaohjelmasta, kulujen seurannasovelluksestani ja aikani seurannasovelluksestani. Puhumattakaan, Wordissa tehdyt sopimus- ja ehdotusmallini istuvat nyt käyttämättöminä. Minun ei tarvitse huolehtia useista työkaluista, vain yhdestä.

Super-Duper Helppo käyttää

Avasin sen melko paljon ja aloin napsauttaa. Vain muutaman kerran kävin online-ohjeessa, ja kun tein, vastaus oli aina olemassa. Minulle freelancerin kauneus on, että voimme luoda yrityksen, joka toimii omien vahvuustemme ja persoonallisuuttemme mukaisesti. Kaikilla räätälöintivaihtoehdoilla pystyin säätämään JA-CO sopimaan erityisiin prosesseihini.

edullinen

Kyllä, yrityskulut ovat vähennyskelpoisia, mutta se on silti rahaa, jota sinun ei tarvitse maksaa asuntolainalla tai laittaa eläketurvatilillesi. Vaikka maksettu suunnitelma, ja CO maksaa suunnilleen saman verran kuin mukava lounas. Ja tämä määrä on enemmän kuin maksaa itsensä aika- ja virhe säästöillä, ja varsinkin jos peruutat muut tilaukset, kuten tehtävienhallintaohjelmistot.

Kaikki asiakirjat toimivat yhdessä

Kun käytät perinteistä Word-dokumenttien ja Excel-tiedostojen tapaa, kaikki on erillinen tiedosto ja asuu saarella. Tämä tarkoittaa yleensä tietojen toistamista ja ylimääräisiä virheitä. Mutta AND CO: n kanssa kaikki virtaa toisiinsa. Aloitat ehdotuksella, muutat siitä sopimuksen ja lopulta laskun. On paljon vähemmän mahdollista, että saat väärän hinnan tai kirjoitat jonkun nimen väärin.

Mahtava asiakaspalvelu

Tarkistin virtuaaliassistenttini kanssa, ja hänellä on samat loistavat kokemukset AND CO: n asiakaspalvelusta kuin minulla. Edustajat ovat mukavia, osaavia ja auttavat tosiasiallisesti ratkaisemaan ongelmasi – mikä on melkein kaikki mitä haluat, kun keskustellaan, sähköpostitse tai pyydettäessä tukea.

Yksi paikka kaikelle

Mielestäni tämä on yksi suurimmista eduista. Aina etsin jatkuvasti asioita – asiakkaalle lähettämäni lasku, laskentataulukko, jossa seuraan maksuja, viime vuonna kirjoittamasi sopimuksen. Mutta nyt vain avaan JA CO ja voin taianomaisesti löytää kaikki yritystoimintaani liittyvät tiedostot. Joten turhautuneiden ja stressaantuneiden sijaan tunnen olevani rockstar, koska olen niin mahtava yritysjohtaja.

Mallit Galore

Aloittaessani yritystäni minulla oli runsaasti kokemusta kirjoittamisesta. Mutta hän ei ollut koskaan itse johtanut yritystä. Sain itseluottamusta ja tietämystä käyttämällä AND CO: n sosiaalisen median hallintasopimusta, tunnin laskumallia, markkinointisopimusmallia, palvelusehdotusmallia ja säilytyssopimusmallia – vain mainitakseni muutama.

Minun ei enää tarvinnut viettää tunteja etsimässä mallia verkossa ja miettiäni sitten, jos löysin jotain hyvämaineista, joka voisi auttaa minua johtamaan yritystäni.

JA CO-kuvakaappaus - laskumallit

Vapaus mukauttaa

Vaikka mallit ovat olleet pelastajia, et ole kiinni niistä. Voin tarkastella esimerkkiä laskusta ja luoda sitten omat mukautetut laskuni. Minulle tämä on täydellinen sekoitus opastusta ja vapautta.

Fiverrin omistama

Aion käsitellä tätä kysymystä vain suoraan: Jotkut ihmiset, jotka yhdistyvät Fiverr matalapalkkaisilla keikoilla, mikä tekee Fiverrin äskettäisestä AND- ja CO-hankinnoista huolen korkean ansaitseville freelancereille. Mutta olen tarkistanut muiden kirjoittajien ja yrittäjien kanssa, ja emme rehellisesti löydä mitään muuttunutta.

Vuosien mittaan Fiverristä on tullut yksi luotettavimmista freelance-alustoista. Pidän siitä, että tiedän, että JA: lla on takana iso nimi.

Mitä en pidä asioista JA CO

Tätä osaa oli vaikeampi kirjoittaa, koska yleinen kokemukseni on ollut niin positiivinen. Mutta oikeudenmukaisuuden ja tasapainon hengessä minun piti sisällyttää joitain haittoja.

Uudet ominaisuudet ovat joskus viallisia

Hyvä uutinen on, että JA CO näyttää aina lisäävän uusia ominaisuuksia elämäni helpottamiseksi. Haittapuoli on, että joskus he eivät ole täysin valmiita yleiseen käyttöön, kun he tulevat ulos. Ja sinun on tehtävä vikoja läpi. Mutta tässä upea asiakaspalvelu tulee peliin.

Laskuja ei voida ajoittaa

Joskus en voi nukkua, joten aloitan työskentelyn kello neljätoista. Tai minulla on esimerkiksi tuottavuuspurskeita ja haluan laatia laskuni viikkoa ennen laskujen alkamista. Voin tietenkin säästää luonnoksia AND CO: ssa. Mutta sitten minun on muistettava, että lähetin ne tosiasiallisesti. Asiakastuki on kertonut minulle, että kyky ajoittaa on tulossa – ja jos kysyt minulta, se ei pääse tänne riittävän pian.

Kuinka ja CO vertaa muihin työkaluihin?

Joten voit keskittyä asiakastoimituksiin ja oman yrityksen johtamiseen, otin aikaa verrata AND CO: ta kolmeen suosittuun liiketoiminnan hallinta- ja laskutustyökaluun. Näistä kuulen yleisimmin muiden freelancereiden puhuvan.

FreshBooks: Helppokäyttöinen hallintapaneeli

Kysy kymmeneltä freelancereilta laskutuksesta ja FreshBooks on pakko keksiä vähintään muutaman kerran. Olen itse käyttänyt FreshBooksia ennen muuttoaan AND-palveluun, koska se oli ohjelma, jota olen kuullut useimmiten.

Suurimmat erot ovat:

 • FreshBooksin hallintapaneeli: Ehkä se on vain minä, mutta rakastan nähdä kuinka paljon rahaa olen ansainnut tähän päivään mennessä, kun kirjaudun sisään FreshBooksiin (kuinka paljon jäljellä olevaa). Yrityksen menestys – tai sen puute – on niin ilmeinen, etten voi sivuuttaa sitä. JA CO ei jaa kokonaismääriä niin in-face-tavalla.

FreshBooks-näyttökuva - hallintapaneeli

 • Sopimukset ja ehdotukset: FreshBooks tarjoaa suurimman osan AND CO: n ominaisuuksista – kulut, projektinhallinta, laskutus ja freelance-ajan seuranta. Se ei kuitenkaan tarjoa sopimuksia tai ehdotuksia. Ja rehellisesti, se on melko iso haittapuoli.
 • Hinta: Koska FreshBooks-suunnitelmat perustuvat hintaan, vain viiden asiakkaan suunnitelma on halvempi – ja se on vain vähän halvempi kuin AND CO. Suunnitelma, joka toimii useimmille freelancereille (50 asiakasta), on enemmän kuin AND CO ja sisältää vähemmän ominaisuuksia.

Aalto: Upea yrityksen perustamiseen

Kysymystä siitä, mitä laskutusohjelmaa käytetään, kysyttiin äskettäin Facebook-ryhmässä, jota hallinnin freelance-kirjoittajille, ja Aalto oli ehdottomasti ehdotettu ohjelma.

Verrattuna AND CO: iin, suurimpia eroja ovat:

 • Hinta: Alarivi on Wave on ilmainen. JA CO ei ole. Wave ansaitsee rahansa valuuttakurssista ulkomaisten asiakkaiden kanssa. Joten et maksa laskutuksesta tai rahan lähettämisestä. Monet freelancerit alkavat Wave: lla, kun ne alkavat liiketoimintaansa ja ovat erityisen hintatietoisia.
 • Vain laskutus: Wave on tarkoitettu vain rahan lähettämiseen. Joten sopimuksissa, ehdotuksissa, ajan seurannassa, projektien kustannusten seurannassa tai projektinhallinnassa ei ole ominaisuuksia. Kun aloitat ensin, et ehkä tarvitse paljon toimintoja. Mutta kun sinulla on enemmän asiakkaita, haluat todennäköisesti siirtyä täyden palvelun ohjelmaan, kuten AND CO.

Bonsai: Kokonaisvaltainen liikkeenjohto 

bonsai on toiminnallisesti lähinnä AND CO: lle. Molemmat ovat täydellisiä liiketoiminnan hallintajärjestelmiä, jotka tuntuvat täydellisiltä. Kun taas FreshBooks tuntuu kuin laskutusjärjestelmä, johon on lisätty muita ominaisuuksia – mikä on juuri sitä – Bonsai ja AND CO integroivat ehdotukset ja sopimukset tiukasti laskuun.

Suurimmat erot ovat:

 • Mahdollisuus maksaa urakoitsijoille: Tämä on suurin ero, jonka löysin. AND AND CO: n avulla voit sisällyttää alihankkijat kuluksi, mutta Bonsailla on erityisesti ominaisuus hallita näitä suhteita. Mutta kyllä, tämä ominaisuus on vain Premium-suunnitelmassa, joka maksaa enemmän kuin JA CO.
 • Hinta: Bonsai maksaa vertailukelpoiseksi suunnitelmaksi vähemmän kuin kuukausi (tarpeeksi ylimääräisen soodan ostamiseksi), joka sisältää rajoittamattoman määrän projekteja, raportointia ja muokattavaa tuotemerkkiä. Ero on siis melko paljon pesu, varsinkin kun AND CO: lla on tehokkaampi projektinhallintajärjestelmä ja realistisempi sopimusmalli.
 • Useita käyttäjiä: Muut samanlaiset ohjelmat eivät salli useiden käyttäjien käyttöä, mikä tarkoittaa, että joudut maksamaan kokonaisesta erillisestä tilistä tai antamaan joku kirjautumistietosi. Mutta Bonsai: n maksaman suunnitelman avulla voit lisätä toisen käyttäjän pikaruokayhdistelmäkustannuksiin, mikä voi säästää sekä rahaa että turhautumista..

Pitäisikö sinun päivittää AND CO -tilisi?

Lyhyt vastaus on kyllä. Jos sinulla ei ole varaa maksaa laskutus- tai yrityshallintaohjelmasta, AND CO ei todennäköisesti ole paras valinta sinulle tällä hetkellä. Jos näin on, ota huomioon Wave, joka on ilmainen.

JA CO on suunniteltu päivittämään. Useimmille freelancereille ilmainen versio ei riitä, koska siihen mahtuu vain yksi asiakas. Ja rehellisesti, jos sinulla on vain yksi asiakas, et todella tarvitse tällaista ohjelmaa. Lisäksi ilmaisella versiolla kaikissa laskuissa, sopimuksissa ja ehdotuksissa on suhteellisen huomattava AND-CO-brändäys. Henkilökohtaisesti minusta tämä oli vähän epäammattimaista – ja uskon, että asiakkaani olisivat samaa mieltä.

Sinun tulisi kuitenkin ehdottomasti hyödyntää AND CO: n ilmainen kokeilu ennen kuin napsautat Osta-painiketta. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden tehdä koeajo ja varmistaa, että ominaisuudet ja käyttöliittymä toimivat prosessisi kanssa.

Se sanoi, maksettu versio on erittäin edullinen, kun otetaan huomioon kaikki automatisoimat toiminnot ja poistettavat ohjelmatyypit. Voit säästää aikaa AND CO -verkkosivun kaatamisessa seuraavilla päivityksen eduilla:

Rajoittamaton asiakasmäärä

Tämä on suurin hyöty, koska ilmaisella versiolla kertaluonteinen projekti voi viedä asiakkaasi ainoan paikan. Tämä on vähintäänkin ärsyttävää. Kun taas muut ohjelmat veloittavat asiakaskohtaisesti, Pro AND CO -tilillä voit työskennellä rajoittamattomalla määrällä. Korkin puuttuminen säästää vanhojen asiakkaiden poistamisesta, joten et ylitä rajaasi. Tämän avulla voit keskittyä kiinnostavien hankkeiden laskemiseen ja ansaita rahaa.

Shhh, älä kerro kenellekään, mutta minä vain istun keittiön pöydälläni kannettavalla tietokoneella – koiran tai neljä istuen jaloillani. Mutta asettamalla omat räätälöidyt logoni laskuihin, sopimuksiin ja ehdotuksiin, näytän ammattimaisemmalta kuin tunnen useimpia päiviä. Käsittelen yritystäni kuin yritystä – ja tämä imago projisoidaan asiakkailleni.

Muokattavat sopimukset

AND CO: n ilmaisella versiolla voit käyttää vain vakiosopimusta heidän verkkosivustoltaan. Minulla on kuitenkin erityiset ehdot, jotka haluan sisällyttää sopimuksiin, mukaan lukien maksut ja arvostelut. Maksullisen version avulla voit mukauttaa jokaista sopimusta sen kattamaan projektiin, mikä lisää aiemmin mainitun ammatillisen kuvan ja tekee sopimuksesta hyödyllisemmän etujesi suojaamisessa..

Lisää pankkitilejä

Ilmaisella suunnitelmalla voit yhdistää vain kaksi pankkitiliä, jotka voivat olla rajoittavia. Maksullisen version avulla voit lisätä jopa kuusi eri tiliä.

24/7 tuki

Se on jo mainittu, mutta asiakastuki on upea – ja todellinen syy käyttää AND CO: ta. Tuen saaminen, jopa klo 14.00, on melkein päivityksen arvoinen itsessään..

Yrityksesi järjestäminen

Kyllä, liikkeenjohtojärjestelmä auttaa sinua johtamaan yritystäsi entistä tehokkaammin – mutta sinun on käytettävä järjestelmän tarjoamia työkaluja. Ja mikä tärkeintä, sinun täytyy järjestä yrityksesi aloittaaksesi.

Tässä on kolme tekemistä ennen AND: n ostamista:

 1. Luo asiakasluettelo: Määritä, mitkä asiakkaat ovat aktiivisia ja joudutko syöttämään ohjelmaan. Syötä heidän yhteystietonsa sekä maksuhistoria ja muut tärkeät tiedostot.
 2. Määritä sopimusehdot: Katso tekemiäsi sopimuksia. Kerää luettelo ehdoista, jotka haluat varmistaa, että ne sisältyvät sopimuksiin eteenpäin.
 3. Luo ajoneuvoon kytkentäprosessi: Laskeudut uusille asiakkaille – ainakin se on suunnitelma. Luo nyt prosessi kaikelle, joka sinun on tehtävä uuden asiakkaan saapuessa, kuten luomalla vakiosopimus ja kerätäksesi laskua ja yhteystietoja. Sitten, kun juhlit voittoa, voit vain käydä tarkistuslistan läpi. 

JA CO on vain työkalu. Ja se on vain niin hyvää kuin siihen panostasi. Monet freelancerit tekevät sen virheen, että keskittyvät pelkästään rakastamiinsa (valokuvaus, suunnittelu, kirjoittaminen jne.) Ja jättävät huomiotta liiketoiminnan osan. Vaikka AND CO voi ehdottomasti auttaa, tulossa menestyväksi freelanceriksi alkaa siitä, että sinulla on yrityksen omistajan ajattelutapa ja ajat yrityksesi kuten yritys.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map