9 parasta leipomotunnusta ja kuinka tehdä omia ilmaiseksi [2020]

Ammattimaisessa leipomailmassa etsit aina vakuuttamaan asiakkaita herkullisilla makeilla ja herkkuilla. Huolellisesti suunniteltu leipomotunnus auttaa tuomaan uutta liiketoimintaa ja parantaa tuotteen pakkausten ulkonäköä, mikä voi lisätä suurta taikinaa. Hyvä uutinen on, että voit tehdä oman leipomotunnuksen ilmaiseksi (napsauta tätä siirtyäksesi opetusohjelmaan). Katso paljon esimerkkejä, joiden avulla luovat mehut virtaavat.


Tarvitsetko lisää inspiraatiota? Katso alla olevia kuuluisia, kuola-arvoisia leipomotunnuksia.

9 parasta leipomo-logoa

Leipomotunnus - 1927 Cafe & Leipomo

Logo lähettäjä maestro_medak
alkaen 99designs

Leipomotunnus - Kitta's Cakes & Makeiset

Rachmandhapin logo
(vuokrata rachmandhap 5 dollaria)

Leipomotunnus - Sokerikuukautomaatti

Hartawanin logo
alkaen DesignCrowd

Leipomotunnus - kahvi ja leipomo

Thelogostylistin logo
(vuokrata The Logo Stylist 5 dollaria)

Leipomotunnus - Bak'd

OftheFORESTin logo
alkaen 99designs

Leipomotunnus - MEOI'S Mad Batters Cakery

Laliconkin logo
alkaen DesignCrowd

Leipomotunnus - Susie's Cakes

Logo kirjoittanut sanjida00
(vuokrata sanjida00 5 dollaria)

Leipomotunnus - Mama's Mixin 'Bowl

Projektin 4 logo
alkaen 99designs

Leipomotunnus - Ruff Edges Sweet Purrs

ESolz Technologiesin logo
alkaen DesignCrowd

Kuinka tehdä oma leipomotunnus

Tänään näytän sinulle, kuinka pilailla tyylikäs leipomotunnus käyttämällä Wix-logonvalmistaja. Se on helppo käyttää, ja Wix tarjoaa logon suunnittelun lisäksi täyden valikoiman palveluita, jos haluat laajentaa brändäksesi verkkosivustolla, painotuotteilla ja sosiaalisen median työkaluilla.

Lisätietoja Wix Logo Makerista, lue asiantuntija-arvostelu tai katso alla oleva video:

1. Tilaa Wix-tili

Sinun ei tarvitse kirjautua tilille heti, mutta suosittelen sitä, jotta voit tallentaa logomallisi helposti. Logonvalmistajan kokeilu on ilmaista, eikä sinun tarvitse ostaa mitään, ennen kuin olet tyytyväinen tulokseen.

Ainoa mitä sinun on tehtävä on Siirry Wix Logo Maker -sivulle. Voit liittyä sähköpostitiliin tai halutessasi käyttää olemassa olevaa Facebook- tai Google-tiliä rekisteröitymiseen.

Wix Logo Maker -kuvakaappaus - rekisteröinti

2. Seuraa suunnitteluohjeita

Nopein ja tehokkain tapa suunnitella logosi on vastata sarjaan liittyviin kysymyksiin. Voit ohittaa joitain, mutta Wix voi luoda parempia logoesimerkkejä, jos vastaat kaikkiin kysymyksiin.

Kirjoita ensin yrityksesi nimi ja iskulause (jos sinulla on iskulause, se on). Jos kadotat tai sekoitat matkan varrella, napsauta apua napsauttamalla oikeassa alakulmassa olevaa kysymysmerkkiä.

Wix Logo Maker -kuvakaappaus - Aloita logosi suunnittelu

Seuraavaksi siirryt alallesi – voit valita useita leivontaan liittyviä vaihtoehtoja, joten valitse leivontayrityksellesi sopivin vaihtoehto..

Wix Logo Maker -kuvakaappaus - alasi

Kolmas kysymys auttaa Wixiä ymmärtämään suunnitteluasi. Valitse enintään kolme adjektiivia, jotka kuvaavat yritystäsi. Tämä voi vaihdella erikoisuudestasi riippuen – hääleipomot voivat haluta jotain ajattomampaa ja muodollisempaa, kun taas cupcake-leipomot saattavat mieluummin jotain hauskaa ja tuoretta.

Wix Logo Maker -kuvakaappaus - Logo näyttää ja tuntuu

Seuraava vaihe sisältää sarjan logosuunnitelmia – viisi paria logoja ilmestyy, ja napsautat sitä, joka pidät eniten. Jos kumpikaan parin mallista ei näytä hyvältä sinulle, voit klikata En pidä kummastakaan niistä. Seuraavassa esimerkissä lisensointi ja baseballiin liittyvät logot eivät sopeutuneet leipomokonseptiin lainkaan, joten sanoin, että en pidä kummastakaan.

Wix Logo Maker -kuvakaappaus - Valitse suosikkimallisi

Viimeinen kysymys auttaa useimmiten Wixiä kohdistamaan markkinointinsa sinulle – voit valita kaikki tavat, joilla aiot käyttää logosi, mutta he käyttävät näitä tietoja myös yrittääkseen tarjota sinulle lisäominaisuuksia, kuten verkkosivustoja. Se saattaa olla jotain mitä aiot tehdä muutenkin, joten tiedoista voi olla hyötyä, kun on aika ostaa logosi.

Wix Logo Maker -kuvakaappaus - Tuotemerkkisi tarvitsee

3. Aika pakastaa kakku

Kun suunnittelukysymykset ovat poissa käytöstä, Wix luo joitain logokonsepteja käyttämällä vastauksiasi ohjeena. AI-käyttöinen työkalu on paikallaan mallien kanssa joskus, mutta ei aina. Tässä tapauksessa ainoa mielestäni leipomotunnuksen kannalta merkityksellinen asia oli ensimmäisessä kuviossa käytetty fontti – se tuntuu Baijerin tyylin leipomotunnelmalta. Se ei ole täydellinen, mutta se on lähtökohta. Voit pyytää Wixiä luomaan lisää vaihtoehtoja tai napsauta vain sitä, jolla on eniten potentiaalia.

Wix Logo Maker -kuvakaappaus - Valitse mukautettava logo

Olin melko tyytyväinen abstraktiin sydämen suunnitteluun, jonka löysin yhdestä luodusta kuvasta – se näytti melkein sydämenmuotoiselta leivänleivulta. Täydellinen! Voit muuttaa fontti- ja kuvakkeiden tyyliä, väriä ja kokoa suunnitteluvalikossa. Wix tarjoaa valikoiman valmiiksi suunniteltuja väripaletteja tai voit luoda omia värinvalitsimen avulla.

Wix Logo Maker -kuvakaappaus - Logoeditori leipomotunnuksella

Jos haluat vaihtaa kuvakkeen, se on myös helppo tehdä. Valittavana on laaja luettelo malleja – nopein tapa löytää haluamasi on kirjoittaa yritykseesi liittyvä avainsana. Voit myös muuttaa kuvakkeen väriä sopimaan värimaailmaasi.

Asiantuntijavinkki: Ajattele, minkä tyyppinen taideteos edustaa parhaiten leipomoliiketoimintaa. Onko erikoisuutenasi cupcakes? Suolaisia ​​leipiä ja rullina? Kaikki bagelit? Mieti myös valitsemiesi logoelementtien, etenkin kuvien, skaalautuvuutta. Jos yksityiskohdat näyttävät epäselvältä tai puuttuvat yksityiskohdat pienemmissä koossa, kannattaa ehkä harkita erilaista kuvaketta, kuten sellainen, jolla on rohkeammat ääriviivat ja vähemmän monimutkaiset yksityiskohdat.

Wix Logo Maker -kuvakaappaus - kuvagalleria

Wix antaa sinulle kuvan siitä, kuinka logosi näyttää verkkosivustolla, sosiaalisessa mediassa, ostoskassissa tai postikortissa, ja voit selata esikatseluja suoraan suunnitteluvalikosta.

Wix Logo Maker -kuvakaappaus - logon esikatselu

Asiantuntijavinkki: Käytä aikaa katsoaksesi tuotteen esikatseluja – sen avulla voit nähdä, onko värimaailma liian vaalea tai tumma, kun sitä käytetään eri tavoin. Vahvan logon tulisi olla skaalautuva hyvin riippumatta siitä, kuinka suuri tai pieni se näytetään, varsinkin kun sitä käytetään harmaasävyssä tai yksivärimuodossa.

4. Tuore uunista – logosi

Kun olet levittänyt täydellisen logon, on aika päättää, mikä logopaketti sopii tarpeisiisi. Peruspaketti antaa sinulle tavalliset logotiedostot kaikilla kaupallisilla käyttöoikeuksilla sekä logon korkealaatuiset versiot PNG-muodossa, mikä sopii erinomaisesti verkkokäyttöön.

kuitenkin, Jos aiot tulostaa logosi tavaroihin ja markkinointimateriaaleihin, edistyksellinen paketti on tie. Saat koon muokattavia vektorimuotoisia tiedostoja (tulostustarkoituksia varten) sekä sosiaaliseen mediaan sopivia logoja, jotka sopivat monille suosituille verkkosivustoille.

Tässä on joitain Wixin kanssa tekemiä leipomotunnusmalleja:

Wix Logo Makerilla - Barb's Baked Bliss - luotu näyteleipomotunnus

Söpö ja herkullisen abstrakti kosketus – tämä malli toimii erityisen hyvin etiketteihin ja tarroihin.

Wix Logo Makerilla luodut leipomotunnuksen logot - Saran Sticky Buns

Tätä logoa voi olla vaikea nähdä painetussa muodossa, mutta pidän neon-tyylisestä tekstistä ja kuvakkeesta. Olisi hienoa todelliselle neonikkunan merkille.

Wix Logo Makerilla luotu näyte leipomotunnus - Gigin gluteenittomat herkut

Valitsin värit, jotka liittyvät usein nälän ja ruokaan liittyviin logoihin – keltainen, punainen ja vihreä. Sen ei tarvitse tehdä kovaa työtä, mutta näyttää siltä, ​​että se stimuloi halua syödä gluteenitonta esitelmää.

Wix Logo Makerilla luotu näyteleipomotunnus - Here Comes the Pie

Tämä logo on puhdas ja yksinkertainen, mutta taitavasti viittaa tapahtumiin, jotka vaativat häät … piirakoita? Huippuluokan piirakoihin erikoistunut leipuri saattaa olla vain asia asiakkaille, jotka etsivät luovia vaihtoehtoja erikoistapahtumiinsa.

Wix-logonvalmistajan vaihtoehdot

Tuntuuko sinusta siltä, ​​että Wix Logo Maker ei sovi aivan suunnittelutarpeisiisi? Leipomon logosuunnitteluun on saatavana useita muita ilmaisia ​​työkaluja, mukaan lukien nämä upeat sivustot:

 • Jos haluat joitain muita logosuunnitteluvaihtoehtoja, kuten kaltevuusvärimallit ja tulostusvalmiita käyntikorttimalleja, Looka on kurkistuksen arvoinen.
 • Näetkö innokkaasti logosi tulostettuna? LogoMaker tarjoaa valikoiman merkkituotteita suoraan heidän sivustoltaan.
 • Haluatko vaihtoehdon animoida logosi? Entä valinta yksinoikeudella alustalle? Tarkista Renderforest.

Mieluummin, että suunnittelija on luonut logosi?

Ehkä haluat mieluummin palkata suunnittelijan, joka on erikoistunut leipomotunnuksiin. Suunnittelu voi olla monimutkainen asia, ja joskus haluat jättää sen ammattilaisten tehtäväksi. Suosittelen tarkistamista DesignCrowd (napsauta tätä lukeaksesi perusteellisen arvion).

Luokat-valikko osoittaa sinut nopeasti logon suunnitteluosaan, koska se on yksi heidän suosituimmista palveluistaan.

DesignCrowd-kuvakaappaus - luokat

Logo & Brändäysalue antaa sinulle hyvän kuvan siitä, kuinka logoasi voidaan käyttää, mukaan lukien käyntikortit, paperitavarat ja autopakkaukset.

DesignCrowd-näyttökuva - logo ja tuotemerkkiAsiantuntijavinkki: Kun rakennat merkkituotteiden sarjaasi, harkitse kaikkia tapoja, joilla logosi voidaan näyttää. Esimerkiksi: etiketteissä, pehmopaperissa, rei’ityskorteissa ja tuoteluetteloissa. Olitpa mielessä markkinointisuunnitelma vai tarvitsetko silti pieniä ohjeita, kysy kokeneelta suunnittelijalta, mitä he suosittelevat, jotta logosi toimisi parhaalla mahdollisella tavalla. Ne voivat myös auttaa sinua rakentamaan suunnittelupaketin, joka sopii sinun tarpeisiisi ja budjettiisi

Voit etsiä pätevää suunnittelijaa työskentelemään yksi-yksi kanssa suunnittelija-allasta ympäri maailmaa, tai jos olet kunnianhimoinen, voit käynnistää logosuunnittelukilpailun. Laadi vain luettelo vaatimuksista, lataa malliesimerkkejä, jos sellaisia ​​on, ja aseta hinta voittavalle logosuunnittelulle, jonka voit valita lähetetyistä ilmoituksista. Kun kilpailu on kääritty, työskentelet voittajan kanssa suunnittelijan kanssa kakun jäätämiseksi.

Mitä muuta pidän DesignCrowdista:

 • Yli 90 suunnittelukategoriaa, jotka kattavat laajan valikoiman luovia projekteja
 • Erilaisia ​​suunnittelupaketteja jokaiseen budjettiin ja projektilaajuuteen sopivaksi
 • Erilaisia ​​tukivaihtoehtoja – sähköpostitse, puhelimitse ja live-chatissa sekä kattava UKK-osa
 • Rahat takaisin -takuu 30 päivän sisällä ostoksesta (ehtojen kanssa)

Jos haluat tarkistaa toisen kilpailupohjaisen sivuston, jolla ammattitaitoiset tekijät kilpailevat yrityksestäsi, nautit myös 99designs, jossa voit kommunikoida ja työskennellä arvostetuimpien suunnittelijoiden kanssa, joiden avulla voit luoda täydellisen logon tarpeitasi varten.

Hanki inspiraatiota kuuluisista leipomologoista

Leipomotunnus - brittiläinen ruokakauppa ja leipomo

Tämä logo Brittiläinen ruokakauppa ja leipomo Liiketoiminta sisältää hienosti Union Jackin ja Ison-Britannian värit, joissa ei ole hölynpölyä muotoilua. Ostokset, jotka etsivät erityisesti brittiläisiä tuotteita, pitävät tätä tervetulleena.

Leipomotunnus - Esperance-käsintehtyjä leivonnaisia

Yrityksen logosuunnittelu Esperance toimii hyvin fancy, ranskalainen inspiroi leipomo. Yksityiskohtainen croissantiversio antaa sinun toivoa purra siitä herkullisesta hemmottelusta, ja tyylikäs käsikirjoitustyyppinen kirjasinlaji antaa sinulle tunteen, että pysähdys täällä olisi kuin Ranskan kodin ottaminen mukaasi.

Leipomotunnus - Crumbs Bakery Cafe

Tämä hassu logo Murskaa leipomokahvila sillä on raaka ja maalaismainen tunnelma, kuten malli, jonka näkisit käsin leimatuna voimapaperipusseihin. Perusvärimaailman ansiosta suunnittelija voi melko yksinkertaisesti vaihtaa värejä erilaisille taustoille sopiviksi.

Leipomotunnus - Make'n Whoopie

Tämä melko röyhkeä logo Tee Whoopie on hauskaa ja flirttailua olematta liian riskeä. Logossa on retro-innoittama paletti, jossa on pin-up-tyylisuunnittelu – tyyli, joka on viime vuosina tuottanut valtavan paluun.

Leipomotunnus - Jauholeipomo + kahvila

Joskus kaikki leipomotarpeet ovat yksinkertainen ja selkeä logo, kuten jokaiselle Jauhot. Fonttit ovat vakiona ja asetettu pienillä kirjaimilla, ja värimaailma sekoittaa iloisen keltaisen munankeltuaisen ”O” rauhoittavan sinisen värin kanssa, kuten jotain mitä näit auringonnousun aikaan.

Leipomotunnus - Ota kakku

Ei voi olla väärässä mitä Ota kakku on erikoistunut tähän logoon. Vaaleanpunainen väri on leipomoiden yleinen valinta – se on kevyt, mutta energinen. Kakkuviipalekuvio yhdistettynä tekstiin antaa myös puhtaan, mutta hassuisen ilmeen, joka houkuttelee nuoria ja vanhoja asiakkaita.

Leipomotunnus - Beaver Leipomo

Näyttää siltä, ​​että joku otti viipaleen suoraan ulos Beaver Leipomo logo. (Katson sinua, ota kakku!) Tämä maalaismaisen innoittamana logokonsepti viittaa taitavasti keittiön pieniin majakoihin, jotka keksivät kuluttamisen arvoisia herkkuja.

Leipomotunnus - Hollannin kuninkaallinen leipomo

Tämä logo Hollantilainen kuninkaallinen leipomo ominaisuuksilla on viileä ja rauhoittava värivalikoima, ja patonkin käyttö osana tuulimyllyä liittyy nimensä täydellisesti. Tämän tyyppisessä logossa on ajaton yksityiskohtaisuus, ja leipomo pystyi käyttämään sitä monien vuosien ajan ilman, että se näyttää päivältä.

Leipomo logo - Makea eteläinen uunileipomo

Etiketti-tyyppisiä leipomotunnuksia, kuten tämä Makea eteläinen uunileipomo ovat suosittu valinta leipomoille. Ne kääntyvät hyvin merkkituotteiksi ja paperitavaroiksi, jotka ovat melko edullisia tuottaa ja tärkeä osa kaikkea leipomotoimintaa. Peachy-vaaleanpunainen väri ja kihara logotyyppi yhdistyvät myös eteläisen tyylin liiketoimintaan.

Leipomotunnus - Viimeinen murska

Viimeinen murus logo vain yksinkertaisesti, mutta taitavasti yhdistää nimensä toisiinsa. Kaikki haluavat lopullisen sokerisen hyvyyden, olenko oikeassa? Pyöreä muoto ja haarukka luovat liikkeen ja suunnan olematta liian kiireisiä.

* Website Planet ei ole sidoksissa mihinkään yllä oleviin leipomomerkkeihin.

Muutama lopullinen purema

Pölyä jauhot pois – olet tehnyt sen logon suunnitteluprosessin kautta! Nyt kun sinulla on maku siitä, mikä menee tehokkaaseen brändämiseen, olet valmis rakentamaan menestyvän leipomoliiketoiminnan.

Jotta sinulla olisi mahdollisimman vahva logo, voit pyytää asiakkaita ja muita leipomoalan ammattilaisia ​​palautetta ja oivalluksia heidän suunnitteluominaisuuksistaan. Sinun ei tarvitse noudattaa uusimpia suunnittelutrendejä, ja voit aina vetää eläkkeelle mallit, jotka alkavat näyttää päivältä, ja luoda uuden logon Wix-logonvalmistaja tai mikä tahansa ilmaiset logotyökalut saatavana verkossa.

Vielä enemmän suunnitteluideoita, tarkista luettelo parhaimmista logon suunnittelupalveluista vuonna 2020.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map