5 parasta kauneussalongien verkkosivujen rakentajaa vuonna 2020

Vaikka saatavana on monia helppokäyttöisiä verkkosivustojen rakentajia, kaikilla heistä ei ole oikeita työkaluja, jotka auttavat sinua osoittamaan kauneushoitolasi parhaassa valossa.


Haluat todennäköisesti kuvagalleriat esitellä valokuvia työstäsi. Haluat ehkä myös online-yhteyslomakkeen tai varaustyökalun virtaviivaistaaksesi kalenteriasi ja hallita asiakkaitasi, sekä karttaominaisuuden, jotta sivustosi kävijöiden on helppo löytää salonki.

Jos valitset väärän verkkosivustojen rakentajan, saatat hukkaa paljon aikaa ja rahaa sivustosi uudelleenrakentamiseen tyhjästä.. Mutta jos valitset oikean, voit rakentaa uuden verkkosivustosi nopeasti ja helposti, ja siitä voi tulla yksi arvokkaimmista markkinointityökaluistasi.

Testasin kymmeniä verkkosivustojen rakentajia kauneussalonki-verkkosivustojen mielessä ja huomasin, että nämä viisi ovat parhaat rakentamaan korkealaatuista, ammattimaista salonki-verkkosivustoa.

Lyhytaikainen? Nämä ovat suosikkisivustojemme rakentajat kauneussalonkeille:

 • Wix – Täysin muokattavat mallit, jotka on erityisesti luotu kauneus- ja kampaamoille
 • SITE123 – Helppokäyttöinen sivustoeditori, joka on suunniteltu aloittelijoille
 • Squarespace – Houkuttelevat kuvagalleriat, joissa esitellään valokuvia työstäsi
 • Hyppää alas nähdäksesi muita suosittelemamme verkkosivustojen rakentajia
 • Vertailu Taulukko

1. Wix – erityisesti hius- ja kauneussalongeille luodut mallit

Wix - hiukset ja kauneusmallit

Wix on helppokäyttöinen vedä ja pudota -editorilla, jonka avulla on helppo vaihtaa ja järjestää valokuvia asiakkaidesi upeista ulkonäöistä joka vuodenajan. Malleja on yli 500, ja jopa useita on suunniteltu erityisesti hius- ja kauneussalongeille.

Kun olet valinnut mallin, voit mukauttaa sen kokonaan ja lisätä haluamasi elementit, kuten yhteystietosivun, jotta asiakkaat voivat helposti tavoittaa sinut, ja Wix-varaukset, jotta he voivat ajoittaa tapaamisia verkossa. Wix SEO Wiz voi auttaa sinua kehittämään SEO-strategiaa, jotta potentiaaliset asiakkaasi löytävät sivustosi Googlesta ja muista hakukoneista.

Wixin vapaa suunnitelma mukana tulee 500 Mt tallennustilaa ja kaistanleveyttä, mutta sinun tulee olla kiinni Wix-aliverkkotunnuksesta (eli sivustosi.wix.com) ja Wix-tuotemerkistä sivustollasi. Päivitys maksulliseen suunnitelmaan poistaa tuotemerkin ja antaa sinulle pääsyn lisäominaisuuksiin, ja voit yhdistää oman verkkotunnuksesi.

Lue meidän perusteellinen Wix-arvostelu oppia muista sen tarjoamista ominaisuuksista.

2. SITE123 – ilmaiset arkistokuvat sivustollesi

SITE123 - mallit

Jos olet täysin uusi verkkosivustojen suunnittelu, älä pelkää – SITE123 on tarkoitettu aloittelijoille.

Vaikka SITE123: lla ei ole erityisesti kauneuspalveluille suunniteltuja malleja, sivuston muokkausohjelman avulla on helppoa päivittää mikä tahansa malli omaan sisältöön. Jos sinulla ei ole vielä asiakaskuvia, SITE123: n kuvagalleriassa on satoja ilmaisia, korkealaatuisia kuvia, joita voit käyttää.

Aikatauluvaraustyökalun avulla voit asettaa työaikasi ja antaa asiakkaiden ajoittaa tapaamiset verkossa. SITE123: n SEO-työkalut auttavat sivustosi sijoittumaan korkeammalle hakukoneiden tuloksissa, mikä tarkoittaa sitä, että se tulee todennäköisemmin esiin, kun ihmiset etsivät kauneuspalveluita omalla alueellaan.

SITE123: n ilmainen suunnitelma tarjoaa 500 Mt tallennustilaa, 1 Gt kaistanleveyttä ja perusmallien mukauttamista. Sinulla on SITE123-aliverkkotunnus ja SITE123-brändäys sivustossasi. Jos haluat yhdistää oman verkkotunnuksesi, voit päivittää yhteen SITE123: n kohtuuhintaisista maksettavista suunnitelmista. Maksetut suunnitelmat antavat sinulle myös pääsyn useampaan sivuston räätälöintivaihtoehtoon.

Lue lisää koko SITE123-arvostelu.

3. Ruututila – Kuvagalleria korostamaan parhainta työtäsi

Squarespace Clune -mallit

Squarespace-alueella on yli 60 kauniisti suunniteltua verkkosivumallia, joista muutama on luotu erityisesti terveys- ja kauneuspalveluille.

On hyödyllisiä SEO-työkaluja, joiden avulla tavoitat enemmän potentiaalisia asiakkaita. Squarespace tarjoaa myös loistavaa verkkosivustoanalytiikkaa, joten voit seurata sivustosi kävijöitä ja nähdä, mistä he tulevat, ja tee yksinkertaisia ​​säätöjä, joiden avulla sivustosi saa lisää liikennettä.

Gallerialohkot on mukava ominaisuus, jonka avulla voit näyttää valokuvia työstäsi. Voit myös käyttää Acuity Scheduling -ominaisuutta antaa asiakkaidesi varata tapaamisia verkossa. Se lähettää heille jopa automaattisia muistutuksia ennen tulevia tapaamisia.

Ruututilassa ei ole ilmaista suunnitelmaa, mutta on 14 päivän ilmainen kokeilu.

Lisätietoja aiheesta asiantuntija Squarespace -katsaus.

4. WordPress.com – täysin muokattavat mallit ja ylimääräiset widgetit, joista valita

WordPress.com - teemat

WordPress.com-editori on hiukan monimutkaisempi kuin muut luettelon rakentajat, mutta vastineeksi se antaa sinulle paljon enemmän hallintaa sivustosi.. Se tarjoaa satoja muokattavia malleja. Vaikka siinä ei ole erityisesti kauneusalan yrityksiä varten suunniteltua mallia, voit muokata valitsemasi mallin tarpeitasi vastaavaksi. Jos haluat käyttää kolmannen osapuolen mallia markkinoilta, kuten ThemeForest, tai integroida kolmannen osapuolen laajennuksia, sinun on päivitettävä liiketoimintasuunnitelmaan.

Voit käyttää sisäänrakennettua lomakelohkoa, jotta potentiaaliset asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä palveluitasi koskevilla kysymyksillä. Voit myös sisällyttää Yhteystiedot-widgetin ja ottaa käyttöön kartta-asetukset, jotta sivustosi kävijät tietävät, missä salonki on. Jos sinulla on kysyttävää, artikkeleista ja video-oppaista on tietopohja, jotka auttavat sinua.

WordPress.com: n ilmainen suunnitelma sisältää 3 Gt tallennustilaa, mikä on enemmän kuin useimpien muiden verkkosivustojen rakentajien ilmaissuunnitelmat. Sinulla on WordPress.com-aliverkkotunnus ja brändäys sivustossasi, mutta voit helposti päästä eroon niistä päivittämällä maksulliseen suunnitelmaan.

Lue meidän perusteellinen WordPress.com-arvostelu saadaksesi tietää muista sen tarjoamista ominaisuuksista.

5. Weebly – mobiililaitteisiin reagoivat teemat ja hyödylliset sovellukset

Weebly-toimittaja

Weeblyllä on valittavana seitsemän luokkaa mobiililaitteisiin reagoivia teemoja. Yhtään kauneussalonki-verkkosivustoille ei ole tehty, mutta voit käyttää yksinkertaista vetämällä ja pudottamalla -editoria mukauttaaksesi valitsemasi mallin. Siellä on myös interaktiivinen vaiheittainen opas, jota voit seurata luotaessa sivustoasi, ja runsaasti tukiartikkeleita vastaamaan kaikkiin muihin mahdollisiin kysymyksiisi.

Soittopöytä-sovellus on hyödyllinen, jos haluat tuoda esiin asiakkaidesi suosituksia, ja online-varaukselle on useita erilaisia ​​sovelluksia. Weeblyn valokuvagalleriat tarjoavat hyvän paikan valokuvien näyttämiseen nykyisille asiakkaillesi tekemistä töistä.

Weeblyn vapaa suunnitelma mukana tulee 500 Mt tallennustilaa sekä Weebly-aliverkkotunnus ja tuotemerkki. Jos haluat yhdistää oman verkkotunnuksesi ja poistaa tuotemerkin, on helppo päivittää maksulliseen suunnitelmaan aina kun olet valmis.

Lue lisää koko Weebly-arvostelu.

Mikä verkkosivustojen rakentaja on paras kauneussalonki-verkkosivustolle?

Verkkosivun rakentaminen kauneussalongillesi voi olla helppoa ja edullista – verkkosivuston rakentajan valitseminen vastaa vain omia tarpeitasi ja mieltymyksiäsi.

Jos haluat täysin muokattavan mallin, joka on jo suunniteltu kauneussalonkiin, mene Wixin mukana. Yhteystiedot, Wix Bookings ja Wix SEO Wiz tarjoavat kaikki toiminnot, joita tarvitset onnistuneen verkkosivuston luomiseen.

Jos etsit herättäviä kuvagallerioita, kokeile Squarespace. SEO- ja analytiikkatyökaluista voi olla hyötyä myös saadaksesi sivustosi korkeammalle sijoitukselle hakukoneissa, kuten Google. Acuity-ajoitus varmistaa, että asiakkaasi muistavat tapaamiset aina..

Tässä on kaavio, jossa esitetään yhteenveto kunkin rakentajan tärkeimmästä ominaisuudesta:

RakentajaErottuva ominaisuus 
WixYli 500 täysin muokattavissa olevaa, mobiililaitteille optimoitua mallia ja Wix SEO Wiz SEO-strategian avuksi.
SITE123Yksinkertainen sivustoeditori, ilmaiset arkistokuvat ja Aikataulu-työkalu.
SquarespaceHyvin suunnitellut kuvagalleriat, sosiaalisen median linkit ja analytiikka, jotta voit seurata sivustosi liikennettä.
WordPress.comAnteliaampi tallennustila kuin useimmissa muissa ilmaissuunnitelmissa, ja laaja laajennuskirjasto, jos päivität ylemmälle tasolle.
WeeblyInteraktiivinen vaiheittainen opas ja paljon hyödyllisiä sovelluksia App Centerissä.
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map