Sådan læses bufferpubliceringsanalyse og forbedring af social strategi [2020]

Buffer er et førende værktøj til planlægning af sociale medier med millioner af brugere over hele verden. Platformen hjælper alle fra småtidsbloggere til Fortune 500-virksomheder med at administrere deres sociale medieindhold – fra indholdsplanlægning til analyse.


Masser af mennesker elsker Buffer, fordi det er en super intuitiv platform, der er utroligt nem at bruge (især sammenlignet med nogle af sine konkurrenter). Du kan oprette en gratis konto eller betale for en plan, der giver dig adgang til flere funktioner.

Buffer har også et separat, uafhængigt analyseprodukt. Så hvis du leder efter mere dybdegående data, kan du lære, hvordan du får mest muligt ud af Buffer Analyze.

Med henblik på denne artikel, vi fokuserer på de mere basale analyser, der er tilgængelige med en Buffer Publish-konto. I slutningen ved du nøjagtigt, hvilke data der er inkluderet, hvad der mangler, og hvordan disse oplysninger kan hjælpe dig med at forbedre din sociale mediestrategi.

Hvis du er nysgerrig efter alle de andre funktioner, som Buffer Publish tilbyder, skal du gå til vores fuld gennemgang.

Oversigt over Analytics i bufferudgivelse

Buffer Publish integreres med fem af de største platforme på sociale medier derude. Uanset om du har en gratis eller betalt konto, kan du oprette forbindelse til:

 • Twitter
 • Facebook-sider og grupper
 • Instagram personlige konti og forretningsprofiler
 • LinkedIn profiler og sider
 • Pinterest-tavler

De data, du får, afhænger af den kontotype, du har, og den specifikke sociale medieplatform. Hvis du har en Buffer Publish Pro-konto, får du kun 30 dages posthistorik (samlet i “Indsend rapporter”). Du får fuld posthistorik med en Premium- eller Business-konto, og gratis konti har overhovedet ikke adgang til nogen posthistorik.

Data inkluderet i dine indlægsrapporter afhænger af platformen:

 • Facebook – kan lide, kommentere, dele, klik (og række ud til Facebook-sider)
 • Twitter – kan lide, klik, nævne, gentagne gange, potentiel rækkevidde (og visninger for Premium- og Business-konti)
 • Instagram – lide, kommentarer
 • LinkedIn – kommentarer, likes, videredeling, klik
 • pinterest – kommentarer, likes, repins

Jo, det kan være nyttigt at få disse oplysninger samlet for dig, men hvis du virkelig ønsker meningsfulde data, der kan hjælpe dig med at styrke din besked eller få forbindelse til dit publikum, skal du opgradere til en Premium- eller Business-konto.

Buffer Publish Analytics-skærmbillede - Oversigt

Foruden postrapporterne, Premium- og erhvervskonti har adgang til oversigtsrapporter.

Mens du ikke får nogen nye oplysninger til LinkedIn eller Pinterest i dine oversigtsrapporter, Facebook, Twitter og Instagram tilbyder yderligere indsigt der kan anvendes på din sociale mediestrategi:

 • Facebook – Send indtryk, antal reaktioner, side- og indlægsengagementer, linkklik, antal engagerede brugere, nye og samlede fans / følgere
 • Twitter – indtryk, engagement, samlede tilhængere, nye følgere
 • Instagram – rækkevidde, visninger, inddragelsesfrekvens, videovisninger, indlægssparinger, nye følgere, samlede følgere

Oversigtsrapporter tilbyder mere visuel information, såsom tabeller og grafer, hvilket er godt, hvis du er social media manager og har brug for at samle en klientrapport. Det ser ud som om du brugte hele morgenen på at samle dataene, da det virkelig bare tog dig et par klik.

Ligesom indlægsrapporterne, denne information er stadig opdelt efter sociale medier platform, så du bliver nødt til at skifte mellem dine konti og vurdere, hvordan dit indhold har det hver for sig.

Du kan se på dataene for en social mediekonto som helhed:

Buffer Publish Analytics-skærmbillede - Performance

Du har også muligheden for at se data for individuelle indlæg:

Buffer Publish Analytics-skærmbillede - Opdeling efter post

Brug af dataene til at styrke din strategi

En ting at bemærke er, at for nogle platforme (dvs. Pinterest og LinkedIn) ser du kun data om indhold, der er sendt via Buffer. På Twitter, Facebook og Instagram er du dog få analyser, selv om indholdet er lagt ud eksternt. Dette er nyttigt, hvis du søger at få et komplet overblik over, hvordan din strategi fungerer.

Med et hurtigt kig på en af ​​dine oversigtsrapporter, kan du bestemme hvilke af dine sociale medieindlæg der får mest opmærksomhed fra dine fans og tilhængere. Dette kan hjælpe, når du træffer beslutninger om, hvilken type socialt medieindhold du skal sende for at få engagement eller øge brandmærke.

Med Buffer Public grundlæggende analyser kan du nemt finde ud af:

 • Hvilken type indhold er mest populært og vellykket på en bestemt platform
 • Hvilket indhold er populært på alle platforme
 • Hvilket indhold der fungerer eller ikke fungerer for dit publikum

Dette kan hjælpe dig med at beslutte, om indholdet skal genbruges eller justeres for at være mere effektivt. Og det kan hjælpe med indholdsplanlægningsstrategi som helhed, som du bruger dataene til tage beslutninger om dine meddelelser og de mest effektive måder at dele dem på.

Plus, hvis du deler et stykke indhold på tværs af flere platforme, ved du, om en video-, billede, link eller tekstopdatering ville fungere bedst på hver enkelt.

Buffer har nogle grundlæggende filtreringsværktøjer, som det også er værd at drage fordel af. For eksempel kan du filtrere dataene for kun at spore ydelse for indhold, der deles via buffer.

Du kan også isolere statistikker for forskellige typer stillinger, såsom billeder, videoer, links, tekst og genindspilninger. Disse oplysninger kan hjælpe dig med at optimere for hver meddelelse, posttype og platform.

Sammenligning af dine muligheder

Desværre kan de data, du får med en grundlæggende Buffer Publish-konto, ikke sammenlignes med pakker, der tilbydes af konkurrenter som HootSuite. Det er umuligt at få en idé om demografi, adfærd, populære nøgleord, hashtags osv. Det er ikke nyttigt, hvis du leder efter dybdegående oplysninger til vejledning i din sociale mediestrategi.

For reel strategisk vejledning, herunder information om optimale indholdsudgivelsestider og en opdeling af ændringer i publikumstal og engagement, skal du få den separate Buffer Analyze-service. Dette giver mere indsigt i Facebook-sider og Instagram-forretningskonti, men hjælper slet ikke med LinkedIn, Twitter, Pinterest osv.

Bundlinjen i Buffer Analytics

De grundlæggende analyser i Buffer Publish er nyttige op til et punkt, fordi det aldrig gør ondt at vide, hvad folk engagerer sig med. Men medmindre du tager den mest kostbare plan, giver dataene dig ikke nok information til at fastlægge grunde til, at noget indhold er mere succesfuldt og engagerende end andet indhold. Det betyder, at der bestemt er plads til forbedringer.

Hvis du vil have bedre analyse, selv i et gratis planlægningsværktøj på sociale medier, ville du være bedre stillet med HootSuite. Uanset hvad er det fornuftigt at tjekke vores fuld anmeldelse af Buffer Publish for at se, om dens andre funktioner gør det værd for dig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map