Kæmper du med Big Data? Glassbox Customer Analytics er her for at hjælpe

Glassbox er en innovativ kundeoplevelsesløsning, der hjælper organisationer med at styre big data ved at analysere enhver digital kundeinteraktion, styre risici og konstant optimere ydelsen. Lyder forvirrende? I dette interview CEO Yaron Morgenstern forklarer lige hvad Glassbox handler om.


Beskriv venligst baggrunden bag Glassbox.

Glassbox blev grundlagt i 2010 af tre medstiftere: Yaron Gueta, Hanan Blumstein og Yoav Schreiber. De brugte de første 5 år på at bygge produktet og gennemtrænge det israelske marked.
Jeg tiltrådte Glassbox for 3 år siden som virksomhedens administrerende direktør med det mål at bringe produktet ud på det globale marked. Vi omdirigerede virksomheden som Glassbox (tidligere Clarisite) og åbnede kontorer i London og New York, hvor vi begyndte at vinde store navne som vores kunder. Nogle få, som jeg kan nævne, er Santander, Expedia, Air Canada, Singapore Airlines, Citi bank, Investec og AXA.
I dag betjener vi nogle af de største organisationer i verden.

Hvad er unikt ved Glassbox-platformen?

Glassbox indfanger enhver interaktion, der sker mellem slutkunden og virksomheden. Vi fanger digitale sessioner på store virksomheds websteder og mobile applikationer på en fuldstændig automatiseret måde.

Vi tillader vores kunder at se digitale rejser nøjagtigt, som de opleves af kunderne, og vi giver indsigt til forskellige interessenter relateret til den digitale forretning.
Denne indsigt er baseret på foruddefineret bedste praksis og maskinlæringsfunktioner.

Vi fokuserer på to hovedsager:

 1. Forbedring af online kundeoplevelse ved at hjælpe vores kunder med at forstå, hvorfor og hvor deres kunder kæmper, hvilke digitale processer de kæmper med, hvorfor de vælger en bestemt rejse og ikke en anden, hvorfor opgiver de sessioner osv..
  Vores unikke forslag er vores evne til at finde den grundlæggende årsag til problemer og hjælpe ikke kun forretningsfolk og analytikere, men også de tekniske mennesker, der har brug for at løse problemet.
  Vi giver dem adgang til al den information, de har brug for for at løse problemer, uden at det er nødvendigt at gengive dem, hvilket bringer alle til den samme tabel ved at give det, vi kalder “den digitale sandhed”.
 2. Den anden brugssag er risikostyring og overholdelse. Vi tillader vores kunder at overholde alle de forskellige regler, der vedrører deres digitale forretning, og vi hjælper dem med at reducere risici. Det gør vi ved at fremlægge bevis for, hvad kunder laver online, og advare dem, når deres aktivitet kan sætte organisationen i fare. Sådanne risici kan omfatte juridiske tvister, overholdelsesrisiko, brud på personlige oplysninger og så videre.

F.eks. Lancerede Santander bank i Storbritannien en online finansiel rådgivningsprogram. De bad os hjælpe dem med at overholde reglerne. Takket være Glassbox er både Santander og dets kunder beskyttet. Santander hævder, at uden Glassbox kunne de ikke have lanceret dette nye forslag.

Kan du forklare udtrykket “Digital sandhed”?

Hvis du er forretningsanalytiker, vil du have værktøjer, der er lette at bruge og ikke kræver teknisk forståelse; på samme tid ønsker du, at den tekniske person skal have tekniske oplysninger og stadig have et billede af brugeroplevelsen, kundens synspunkt.

Ved at afspille digitale sessioner på en helt nøjagtig måde med alle back-end-data, der er knyttet til dem, er der ikke mere debat mellem forretningsfolk og IT om, hvad problemet er. De kan alle tale det samme sprog.

Hvordan forvandler du big data til noget, som folk kan arbejde med for at forbedre?

Vi har datavidenskabsmænd, der er en del af vores team. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå dem, hvad der er de ting, de leder efter, og hvordan vil de gerne forbruge informationen; hvilke dashboards, rapporter og alarmer, de vil se; vi oversætter det til output fra vores system, så disse mennesker kommer på arbejde og ved, hvad de har brug for. Folk i dag bruger en masse tid på at prøve at forstå, hvor disse problemer er, men med vores løsning kan de gå direkte til løsningen.

Hvordan håndterer Glassbox personlige oplysninger?

Naturligvis overholder vi alle de databeskyttelsesregler, som f.eks. GDPR og andre.

De data, vi fanger, er fuldt sikre og krypterede; det hører kun til den organisation, vi betjener, og afhænger af, hvad slutkunderne laver på deres websted eller app.
Elementerne, som vi fanger, kan udelades og maskeres baseret på de lovgivningsmæssige krav samt på, hvem der faktisk bruger vores systemer. PCI-data udelades. Andre data kan ses af organisationen baseret på brugerroller og tilladelser.

Da vi betjener den finansielle sektor, er vi godt rustet til at betjene enhver klient med de højeste standarder for sikkerhedsforskrifter.

Hvordan ser du fremtiden for digital marketing?

Jeg tror, ​​den digitale verden vil blive den største kanal for kunderne for næsten enhver organisation. Flere og flere aktiviteter bevæger sig hen imod digitalt. I nogle brancher, som f.eks. Bankvirksomhed, er apps ved at blive den vigtigste kommunikationskanal, idet de tager en mobil-first-tilgang og stoler endda udelukkende på apps. Kunderne bliver mere viden om det serviceniveau, de forventer. Det skal være den nemmeste måde at drive forretning på. Uanset om jeg bruger stemmekommandoer eller bevægelser, forventer kunderne, at det skal være intuitivt, så de kan gøre alt nemt og sikkert.

Vi er fuldt udstyret til at fortsætte og hjælpe vores kunder med at give deres kunder mere komplekse tjenester på den mest bekvemme og sikre måde som muligt. Vores hovedfokus som virksomhed er at give mere af denne indsigt i, hvad slutkunderne gør, automatisk, så vores kunder ikke behøver at spilde tid på at finde problemerne, men snarere på at løse dem. Det er her vi investerer al vores tid, indsats og R&D ressourcer.

Vi udvider til mange organisationer globalt. Det, der gør os glade, er at se feedback fra vores kunder, og hvordan vores service hjælper dem med at styre deres digitale kunder bedre og skaber værdi for disse organisationer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map