Kinsta – Premium WordPress-hosting til alle, små eller store

Brian Jackson, CMO af Kinsta taler om deres premium WordPress-hostingplatform i modsætning til noget andet i branchen. Drevet af Google Cloud, dine få lynhurtige belastningstider, 24/7 support fra veteran WordPress-eksperter og gratis migrationer fra deres team.


Hvad administreres WordPress-hosting?

Administreret WordPress-hosting er designet til dem, der vil fokusere på at vokse deres forretning og ikke bekymre dig om alle serversiden problemer der kan forekomme. Hostingudbyderen, ikke brugeren, er ansvarlig for at konfigurere, opdatere og holde servere kørende og operationelle. I de fleste tilfælde leveres administreret hosting også funktioner, der hjælper med at strømline din arbejdsgang, når du administrerer WordPress-websteder dagligt.

Administreret WordPress-hosting er som at have din egen sysadmin ved hånden 24/7. 

Her er bare et par ting, du ikke længere nødt til at bekymre dig om:

 • At låse din server for at beskytte dine websteder mod hackere.
 • Brug af tid på at opdatere softwarepakker og biblioteker som PHP og Nginx.
 • Konfiguration af overvågningsværktøjer for at sikre dig, at du ved, hvornår dit websted går ned.
 • Pleje af sikkerhedskopier og finde en god løsning.
 • Valg af den rigtige cache-løsning.
 • Find ud af, hvordan man opretter et separat iscenesættelsesmiljø.
 • Fejlfinding af ydelsesproblemer uden hjælp.

Hvilke administrerede WordPress-planer tilbyder du?

Kinsta er vært for alle typer websteder, fra små blogs op til Fortune 500-kunder. Vores administrerede WordPress-hostingplaner starter ved $ 30 / måned (Startplan) og går op til $ 900 / måned (Enterprise plan). Vi har også tilpassede og dedikerede planer for dem, der har brug for endnu mere.

Alle vores hostingplaner drives af Google Cloud Platform og dets lynhurtige “premium tier” -netværk sammen med deres kraftfulde C2 “Compute Optimized” -servere, der er bygget til at håndtere højt krævende arbejdsbelastning. Disse servere har vist hastighedsforbedringer på op til 200%!
Kinsta - Premium WordPress-hosting til alle, små eller store
Kinsta-klienter kan vælge mellem 20+ datacentre over hele kloden. Vores autoskalering og containerteknologi tillader fuldstændig isolering af ressourcer, hvilket sikrer, at din virksomhed forbliver online under trafikstød og sikker som Fort Knox.

En anden fremragende fordel ved vores platform er, at det er den samme score infrastruktur uanset hvilken plan du er på. Det gør opgradering og nedgradering sømløs og smertefri. Du kan skifte planer med et enkelt klik, og alt er beregnet til det andet.

Er SSL inkluderet i dine planer?

Kinsta har tilbudt gratis SSL-certifikater fra Let’s Encrypt siden 2016. Du kan også uploade dine egne tredjeparts SSL-certifikater uden ekstra omkostninger. Alt dette kan gøres med et par enkle klik i MyKinsta-instrumentbrættet.
Kinsta - Premium WordPress-hosting til alle, små eller store

Hvilke e-handelsløsninger er tilgængelige?

Du kan køre enhver WordPress-baseret eCommerce-løsning hos Kinsta. Imidlertid er WooCommerce og Easy Digital Downloads langt den mest anvendte på vores platform.

ECommerce-butikker er meget mere krævende end dine typiske WordPress-websteder. Faktorer som uindholdeligt indhold, antal samtidige brugere, komplekse forespørgsler og databasens størrelse kommer alle ind. Men ikke at bekymre dig, vores team beskæftiger sig med at optimere WooCommerce-websteder med stor trafik hver dag.
Kinsta - Premium WordPress-hosting til alle, små eller store
Her er blot nogle få måder, vi går videre til at finde den perfekte balance mellem ydelse og funktionalitet:

 • Hurtig cache-cache på serverniveau med regler for at sikre korrekt WooCommerce-funktionalitet.
 • Brugere omgår cachen automatisk, når “woocommerce_items_in_cart cookie” detekteres for at sikre en jævn og synkroniserende checkout-proces.
 • Som standard er visse WooCommerce-sider som indkøbsvogn, min konto og kasse udelukket fra cache.
 • Muligheden for at programmere rense individuelle URL’er ved hjælp af kinsta-cache / purge_list-filteret.
 • Programmatisk rensning kan også udføres via cURL ved at kalde en URL med et præfiks leveret af vores supportingeniører.
 • Redis og Elasticsearch-tilføjelser er tilgængelige for at forbedre cache- og søgeforespørgsler efter store e-handelswebsteder.
 • Vi tilbyder de nyeste PHP-versioner (PHP 7.2, 7.3 og 7.4) for at sikre den hurtigste ydelse.

Vi har også et enkelt-klik WooCommerce-installationsprogram, der gør det hurtigt og nemt at starte nye produktions- og udviklings-e-handelswebsteder.

Tilbyder du et “iscenesættelses” område, hvor websteder kan udvikles og testes, før du går live?

Ja, alle WordPress-websteder på Kinsta har et gratis iscenesættelsesmiljø. Ressourcer, der bruges på iscenesættelseswebsteder, er udelukket fra vores rapportering for at give dig den fleksibilitet, du har brug for at teste og udvikle.

Du kan nemt oprette et iscenesættelsesmiljø med et enkelt klik, og når du er færdig med at teste, kan du skubbe ændringerne tilbage til dit live site. Du kan endda gendanne en live backup direkte til iscenesættelse.
Kinsta - Premium WordPress-hosting til alle, små eller store

Er backup- og gendannelsestjenester tilgængelige?

Hos Kinsta er intet vigtigere end opbevaring, opbevaring og sikkerhed af dine data. Derfor tilbyder vi seks forskellige typer sikkerhedskopier:

 • Automatiske sikkerhedskopier: Tages hver 24. time og opbevares i 14 dage (længere på højere planer).
 • Manuelle sikkerhedskopier: Opret et gendannelsespunkt til enhver tid.
 • Systemgenererede sikkerhedskopier: Oprettet automatisk, når du udfører vigtige opgaver i Kinsta-miljøet.
 • Fuld downloadbare sikkerhedskopier: Du kan downloade en arkivfil (.zip), der indeholder hele dit WordPress-sted. Arkivfilen har dit websteds filer såvel som SQL-filen, der indeholder indholdet af din database.
 • 6-timers backup-tilføjelse ($ 50 / måned pr. Websted): Sikkerhedskopier oprettes hver 6. time og er tilgængelige i 24 timer. Ideel til websteder, der ofte ændres.
 • Tilføjelse af backup hver time ($ 100 / måned pr. Websted): Sikkerhedskopier oprettes hver time og er tilgængelige i 24 timer. Ideel til e-handelswebsteder, medlemswebsteder og websteder, der kontinuerligt ændres.

Vi opretter og gemmer vedvarende disk-snapshots (der indeholder din sikkerhedskopi) af hver maskine i vores infrastruktur hver 4. time i 24 timer og derefter hver 24. time ud over det i to uger. Og rolig ikke, Kinsta inkluderer ikke dine sikkerhedskopier i dit samlede forbrug af diskplads.

Du kan nemt gendanne dine sikkerhedskopier når som helst til live eller iscenesættelse.
Kinsta - Premium WordPress-hosting til alle, små eller store

Har du migrationstjenester til kunder med eksisterende websteder?

Alle vores hosting-planer leveres med en eller flere gratis premium-tjenester, hvor vores dedikerede migrationsteam håndterer alt. Udfyld en formular, planlæg et tidspunkt, der fungerer for dig, og vores team giver dig besked, hvornår det er klar til test.

Til grundlæggende WordPress-websteder tilbyder vi også ubegrænsede gratis migrationer over fra specifikke hostingudbydere. For dem af jer med hundreder af komplekse websteder har vi bulk-migrationsrabatter.

Vi opfordrer altid brugere til at drage fordel af vores teams viden og ekspertise. Migrationer kan være vanskelige, og at bruge et tredjeparts plugin er ikke altid den bedste vej at gå.

Når du vælger et datacenter, hvad er fordelen ved et center frem for et andet?

Hos Kinsta kan du vælge mellem 20+ Google Cloud Platform-datacentre for at være vært for dit websted. Du kan endda vælge en anden til hvert enkelt WordPress-sted.
Kinsta - Premium WordPress-hosting til alle, små eller store
Når du vælger et datacenter, skal du se på dine aktuelle besøgende / kundedata. Hvis de fleste af dine kunder kommer fra en bestemt region, er det vigtigt at vælge den rigtige datacenterplacering for at forbedre ydelsen på dit WordPress-sted – jo tættere datacenteret er, desto lavere er latensen. Du kan også bruge et gratis værktøj som GCP Ping til at måle latensen til din nuværende fysiske placering.

Valg af et datacenter, der er tættest på dig, vil også sikre, at du får hurtige SFTP-hastigheder.

Hvordan er dine servere sikret mod hackere og andre cybertrusler?

Kinsta implementerer aktive og passive foranstaltninger for at stoppe angreb i dens spor. Vi overvåger alle WordPress-websteder hvert andet minut for oppetid, har meget stramme softwarebaserede begrænsninger på plads, registrerer DDoS-angreb, mens de sker, og forhindrer proaktivt ondsindet kode fra at komme ind i vores netværk.

Vi bruger containerteknologi øverst på Google Cloud Platform (GCP), som gør det muligt for os at isolere ikke kun hver konto, men hvert separat WordPress-sted. Derudover er hvert websted sikret bag GCP-firewall.  På grund af den store omfang af Googles infrastruktur giver det vores platform mulighed for automatisk at absorbere mange DDoS-angreb.

Her er et par ekstra måder, hvorpå vi holder kunderne sikre:

 • Vi understøtter tofaktorautentisering og GeoIP-blokering.
 • Vores platform forbyder automatisk IP’er, der har mere end seks mislykkede loginforsøg pr. Minut.
 • Stærke adgangskoder håndhæves på nye WordPress-installationer.
 • Gratis oprydning af malware og fjernelse for livet! Hvis dit websted er kompromitteret, mens du er på Kinsta, løser vi det.
 • Vi understøtter kun krypterede SFTP- og SSH-forbindelser.
 • Vi tilbyder kun de nyeste understøttede versioner af PHP.
 • Da vi bruger GCP, bruges kryptering i hvile til at gemme kundedata.
 • Alle Kinsta-servere og Kinsta CDN understøtter TLS 1.3, en ny krypteringsprotokolopdatering, der er mere sikker end TLS 1.2.
 • Beskyttelse mod XML-RPC brute force-angreb. Disse anmodninger er som standard blokeret.
 • Vi har et værktøj til beskyttelse af adgangskode (htpasswd) med et klik.

Brug for at blokere en spammer? Vi har gjort det let! I vores MyKinsta-dashboard finder du et IP-afvisningsværktøj, du kan bruge til at blokere enhver IP-adresse fra at ramme dit websted.
Kinsta - Premium WordPress-hosting til alle, små eller store

Hvilken support er tilgængelig for dine kunder?

Kinsta har struktureret support anderledes end andre hostingudbydere, da vi mente, at den traditionelle model var brudt. Vi har ikke niveau 1 eller niveau 2 support reps; vores hele supportteam er udelukkende bemandet af WordPress-udviklere og Linux-hostingingeniører.

Denne måde sikrer, at du modtager ekspertrådgivning fra nogen, der aktivt bruger og udvikler WordPress. Hver Kinsta-klient får chatte med de samme teammedlemmer, der understøtter vores store virksomhed og Fortune 500-virksomheder.

Vores supportteam er tilgængeligt 24/7/365 dage om året. Vores gennemsnitlige billet-responstid i 3. kvartal 2019 var 1 minut og 19 sekunder!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map