Beat Chatbot med tværkanals kundesupport af LiveAgent

LiveAgent er den mest gennemgåede og # 1 bedømte helpdesk-software til SMB i 2019, hvilket gør det muligt for virksomheder at yde live kundesupport på tværs af flere kommunikationskanaler og konsolidere deres supportindsats under en enkelt platform. Da chatbots fortsat truer traditionel støtte, sad jeg til en samtale med Matej Kukucka, Senior Growth Marketer og Andrej Csizmadia, Junior Marketer, for at finde ud af, hvad LiveAgent handler om.


Beskriv virksomhedens vision, værdier og udvikling indtil videre.

Det hele startede, da vi havde brug for et godt billetsystem til vores andre produkter. Vi havde brug for en alt-i-en helpdesk-software, der ville omfatte alle eksisterende kommunikationskanaler, men en sådan løsning var ikke tilgængelig på det tidspunkt, så vi besluttede at bygge vores egne. Efter at have bemærket en markant stigning i vores kunders kundetilfredshed, besluttede vi at dele det og hjælpe andre virksomheder med at gøre deres kunder glade.

I december 2010 blev den første udgivelse af den nuværende LiveAgent Multi-channel helpdesk lanceret. Vores succes var øjeblikkelig, og vi modtog gode anmeldelser fra vores kunder.

Vi koncentrerede os om at udvikle vores 2 bedst sælgende produkter – Post Affiliate Pro, en affiliate marketing software, og LiveAgent, en multikanal helpdesk-løsning. Vores hovedkvarter ligger i hjertet af Europa, Bratislava, Slovakiets hovedstad. Vi er et privatejet firma med 50 kolleger.

Finansministeriet i Slovakiet under finansministeriet har hyret vores tjenester til at forenkle og digitalisere deres operationer. De havde en enorm forespørgsel, cirka 2 millioner om måneden, så de havde brug for en omfattende løsning som LiveAgent. Dette var et af de vigtigste trin for at flytte Slovakiets regeringstjenester til den digitale verden.

Vi er i øjeblikket blandt de mest succesrige it-virksomheder i Slovakiet. Gruppen inkluderer kolleger fra Eset, Sli.do, Sygic, WebSupport, NiceReply og mange andre strålende virksomheder i vores land. Vores værdier er bygget op omkring 3 vigtigste søjler – lidenskab for hvad vi gør, kundecentricitet, da vi altid sætter vores kunder på det første sted og mangfoldighed med hensyn til at skabe et miljø bygget af kolleger fra flere lande og minoriteter og understøtter og øger forskellige ideer og tro.

Mange kunder frygter at integrere deres kommunikation på grund af sikkerhedsaspektet. Hvordan overvinder du det?

Sikkerhed var, er og vil altid være en af ​​de vigtigste dele af vores forretning. Vi tager det meget alvorligt, da vi er afhængige af flere beskyttelseslag, forskellige leverandører af teknologier, flere sikkerhedskopier og løbende oversigt over både hardware og software.

Sidste år gik GDPR ind i spillet, og vi måtte overholde, fordi sikkerhed er en af ​​de vigtigste søjler i vores firma. Vi ønsker, at kunder skal kunne gemme deres data om deres forretning og kundekommunikation.

Vi har også flere ansatte, hvis job konstant er at kigge efter sikkerhedsbrud og hacks. Al den infrastruktur, vi bruger online, er fra de bedste udbydere, som vi ved, at vi kan stole på. Vores løfte er at holde al kundeinformation fortrolig, krypteret og sikker.

Hvad er dine tip til opbygning af positive kundeforhold?

Kend hver af dine kunder, som om de var din bedste kunde. Kend historien til deres ordrer, hvad de kan lide og hvad de ikke gør. LiveAgent kan hjælpe dig med at gøre det, men hvis du ikke har mange kunder, skal det være denne måde som standard. Kend hver af dine kunder på individuelt niveau.

Hvordan ser du for dig fremtiden for onlinekommunikation om 5 år fra nu??

Gennem markedsføring af endnu mere personaliserede meddelelser til kunderne opstår der forskellige tal vedrørende levering af flere mærker. Oplevelsesmæssig markedsføring og evnen til at prøve, teste, føle og vænne sig til produkter vil være en tendens i fremtiden, da flere og flere kunder bygger forbindelser med mærker, produkter og økosystemer..

Jeg tror også, at vi vil se en kombination af kunstig intelligens og maskinlæring blive smartere og mere menneskeligt centreret. Virksomheder i dag prøver hårdt på at spare penge på menneskelige ressourcer, men kunderne kræver en menneskelig tilgang. Hos LiveAgent fokuserer vi mest på den personlige menneskelige tilgang, og derfor tror vi, at live chat stadig vil være der, da flertallet af mennesker ikke er interesseret i at tale med chatbots.

Vi tror, ​​at nogle arbejdsområder udveksles med Machine Learning, men for det meste forbliver det det samme.

Da internettet begyndte at blive en del af vores liv, var der et stort spring af teknologi, der arbejdede for virksomheder, men lige nu er virksomheder nødt til at fokusere på det grundlæggende. Hvordan håndterer du kunder, er de tilfredse? Du skal være involveret i processen. Teknologi kan være en meget hjælpsom hånd, men det kan aldrig erstatte god kundeservice.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map