9 bedste logoer for baseballhold og hvordan du laver dine egne gratis [2020]

At få et logo er et vigtigt trin for dit baseballhold. Du ønsker at sikre, at både spillere og fans kan forholde sig til dens budskab. Endnu vigtigere er, at du har brug for et logo, der ser godt ud, trykt på kasketter, t-shirts, flag og andre varer.


Gæt hvad? Det behøver ikke koste en formue. Du kan endda oprette et baseball-logo på egen hånd (Klik her for at springe ned til selvstudiet), og vi vil vise dig hvordan. Lad os først se på nogle af de bedste logoer derude.

Brug for mere inspiration? Se listen over berømte baseball-logoer nedenfor.

9 bedste baseball logoer

Baseball logo - Kalamazoo Growlers

 Logo af epicsolutionz
(leje epicsolutionz for $ 5)

Mariners fra Atlantic Baseball Club

Logo af emmykk
(leje EmmyKK for $ 10)

Baseball logo - Wildcats

Logo af jj01797405906
(ansæt dem for $ 5)

Baseball logo - Vandaler

Logo af fs42158
fra 99designs

Baseball logo - Potomac Baseball Club

Logo af JK Graphix
fra 99designs

Baseball logo - Wolfpack Softball Club

Logo af SJ Designs ™
fra 99designs

Baseball logo - Wildcats Baseball

Logo af REDPIN
fra 99designs

Baseball logo - Riptide

Logo af Ena
fra DesignCrowd

Baseball logo - Wood Bisons

Logo af roman.free
fra DesignCrowd

Hvis du har brug for at oprette et baseball-logo til et lokalt hold eller en afslappet klub, har du muligvis ikke budgettet for at matche uniformer, hvad så ikke en professionel designer. Heldigvis kan du lave dit eget baseball-logo til en rimelig pris. En af mine foretrukne DIY-logoproducenter er Looka.

For mere information om platformen, Klik her for at læse den fulde anmeldelse eller se videoen nedenfor:

Tjenesten er gratis at bruge. Du kan lege med forskellige muligheder og designe så mange logoer, som du vil. Du betaler kun, hvis du kan lide det logo, du opretter.

At komme i gang, gå til Lookas startside. Skriv ”baseball team” i feltet Type virksomhed.

Looka-skærmbillede - forretningstype

Efter at have specificeret dit teamnavn og hvilken type logo du har brug for, vil Looka forsøge at bestemme dine stilistiske præferencer. Du bliver bedt om at vælge dine favoritter blandt en række eksisterende eksisterende logoer, så AI kan måle din smag.

Looka-skærmbillede - vælg dine yndlingslogoer

Dernæst vælger du dine farveskemaer. De specifikke farver kan tilpasses senere, men i øjeblikket har Looka bare brug for en bred idé om, hvad du leder efter.

Ekspert Tip: Selvom farverige logoer muligvis viser, hvor sjovt og legende et brand er, betyder det ikke så godt som baseball-logoer. Sportshold skal have klart identificerbare farver – en primærfarve og en valgfri sekundær farve – så fans let kan vise deres støtte. Det beder meget om at få dine tilhængere til at male en regnbue på deres ansigtLooka-skærmbillede - farvepaletter

Nu kan du vælge fra et galleri med forhåndsindstillede ikoner. Føl dig ikke begrænset til blot sportsikoner – hvis du har en idé til en dyremaskot eller andre ikke-sportslige billeder, kan du eksperimentere med dem her.

Looka-skærmbillede - symbolbibliotek

Looka genererer derefter automatisk logoer baseret på dit input. Du kan tilpasse farver, tekst, størrelse og ikoner, som du vil. Hvis du finder et logo, du vil bruge, kan du købe ejendomsrettighederne og downloade det på få sekunder.

Ekspert Tip: Nogle gange kan du fortælle et baseball-logo fra skrifttypen alene. Tilbagevendende temaer inkluderer “pigge” på siderne af bogstaver (som Red Sox-logoet) eller en krum understregning under teamnavnet (som Dodgers-logoet). Du kan bruge disse tendenser til at kommunikere visuelt og spare plads andetsteds i stedet for at bruge åbenlyse billeder som en baseball eller en flagermusLooka-skærmbillede - AI-genererede logoer

Bedste Looka-alternativer

Brug for flere muligheder? Her er nogle alternative logo-generatorer, du kan prøve.

 • Hvis du vil være i stand til at tilpasse dit logo endnu mere, kan du lide det Wix Logo Maker’s intuitiv drag-and-drop-editor.
 • Hvis du kan lide Lookas AI-baserede logo-maker, men vil se flere eksempler, kan du prøve Skræddermærker.
 • Hvis du har brug for et baseball-logo til t-shirts, trøjer eller hatte, LogoMaker tilbyder udskrivningstjenester.

Foretrækker at have dit baseball-logo oprettet af en designer?

Selv med de bedste AI-logoegeneratorer får du stadig ikke den kunstneriske originalitet, som du arbejder sammen med en kød-og-blod-designer. Det er sandt, at du skal betale mere, men ikke så meget, som du måske tror – især hvis du bruger DesignCrowd (klik her for at læse den fulde anmeldelse).

Gennem DesignCrowd har du adgang til designere fra hele verden og til alle forskellige kvalifikationsniveauer og prisklasser. DesignCrowd gør hele processen let og den er mere overkommelig end andre designplatforme.

DesignCrowd-skærmbillede

Hvis du gerne vil udstede et logo, udfylder du først et spørgeskema, der ligner det i Looka, men mere dybtgående. Din brief gives derefter til designsamfundet, hvor kunstnere og designere opretter eksempler på baseball-logoer baseret på det, du specificerede. For et mindre gebyr kan du endda invitere en DesignCrowd-designer til at indsende en prøve, hvis du kan lide deres stil.

Når indsendelsesprocessen er afsluttet, kan du gennemse alle dine valg og vælge det, du bedst kan lide. Prisfastsættelsesmodellen er konfigureret, så du får mulighed for at se alle de muligheder, der er oprettet af designerne, men du betaler kun for prisen på et logo. Kast pengene tilbage-tilfredshedsgarantien, og det er ikke en dårlig aftale.

DesignCrowd fungerer godt til baseball-logoer, fordi:

 • Hurtige frister – Hvis du har brug for dit baseball-logo ASAP, kan du fremskynde indsendelser med en 3-dages frist, noget andre designplatforme ikke altid tilbyder.
 • Money-back-garanti – Hvis du ikke kan lide nogen af ​​indsendelserne, kan du anmode om en refusion inden for 60 dage.
 • Gennemsnit 25-100 indsendelser pr. Projekt – DesignCrowd har et enormt samfund, og det er et godt valg, hvis du vil modtage så mange indsendelser som muligt.

DesignCrowd er fantastisk, fordi det er en mellemgrund mellem overkommelig pris og designkvalitet. Hvis du imidlertid er villig til at betale mere for en high-tier designer, skal du tjekke ud 99designs. Det tilbyder en lignende service, men med mere vægt på grafisk designfærdigheder. På den anden side, hvis du leder efter en billigere mulighed, så tjek Fiverr, hvor du kan leje professionelle designere til nogle af de laveste priser omkring.

Berømte baseball logoer til din inspiration

Baseball logo - Vermont Lake Monsters

Minor League’s Lake Monsters logo udstiller alle de bedste elementer i logo design. Sea monster maskot er passende truende, mens kurverne i det serpentine legeme og vandet skaber en følelse af dynamisk bevægelse. Derudover viser nuancer af grønt og blåt en effektiv måde at bruge et farveskema på.

Ekspert Tip: Tilføjelse af nogle ekstra farver på de rigtige pletter kan skabe en 3D-effekt og gøre dit baseball-logo til “pop.” Den lille grå linje, der går ned ad Lake Monsters ryg, og den mindre hvide linje på brystet tilføjer dimension til det ellers flade kunstværk.Baseball logo - Toledo Mud Hens

Et andet Minor League-hold, the Mud Hens, fremvis et mere traditionelt baseball-logo komplet med den spikede typografi og et vredt dyr. Et godt sportslogo kan gøre ethvert dyr skræmmende, endda en kylling.

Baseball logo - Kardinaler

Gå videre til mere genkendelige baseballlogoer fra Major League, the Cardinals logo måske ikke skræmme modstandere, men ud fra et grafisk designperspektiv er det et spids rovdyr. Bemærk, hvordan alle elementer hænger sammen – fuglene på flagermus, flagermus gennem bogstaverne og bogstaverne til hinanden.

Baseball logo - Engle

Visuelle ordspill er en favorit blandt logo-designere, fordi de ikke kun er sjove, de hjælper også med kommunikation. Selvom du aldrig har hørt om det Engle før kigger du på bogstavet A med en glorie, og du vil sandsynligvis gætte holdets navn. Bemærk desuden den stikkede typografi igen såvel som den to-tonede skygge på A for at gøre det mere 3-D.

Baseball logo - Flying Squirrels

Minor League’s Flyvende egern logo bruger farver til at gøre et ellers fjollet dyr til noget formidabelt. Rød og sort er de to mest aggressive farver, så at kombinere dem – med påtrængende grå til accent – er en genvej til et stærkt logo.

Baseball logo - Winston-Salem Rayados

Vi så nogle kreative baseball-logoer til Minor League’s Copa de la Diversión, inklusive den af Rayados. For det første er skjoldets emblem, der er almindeligt i sportslogoer, en god form til at betegne styrke og udholdenhed. Dette logo demonstrerer også designelementer som en eksemplarisk brug af farver, tom plads til den centrale R og blomstrer for at fylde plads for at skabe et sammenhængende logo.

Baseball logo - El Viento De Lancaster

Et andet Copa de la Diversión baseball-logo, El Viento-logoet formår at få vinden til at virke skræmmende. Dette baseball-logo gør god brug af parallelle linjer, kurver og pigge, som alle bruger seerens øje til hurtigt at bevæge sig rundt i logoet og tilføje en ekstra styrke.

Baseball logo - Eugene Emeralds

Som den mest neutrale og afbalancerede farve er grønne vanskelige at anvende til sportshold, som har en tendens til at foretrække mere ekstreme farver. Minor League’s Emeralds, dog omgåede dette problem med en kraftig brug af sort.

Baseball logo - Boston Red Sox

Hvis nogen i moderne tid lod op med at navngive et sportshold efter farvede sokker, ville de blive grist ud af rummet. Men takket være sin berømte historie og dedikerede fan-base, red Sox logo er nu et af de mest genkendelige i alt sports-dom. Vi nævner dem her som det bedst kendte eksempel på mange trends: det cirkulære emblem, der bruger en faktisk baseball som baggrund, og selvfølgelig den spidsede typografi.

Baseball logo - Dodgers

Et andet trendindstillende logo med en lang historie, the Dodgers baseball logo er måske det mest berømte at bruge den bølgede understregning (understregning), der er forbundet med de kursive bogstaver. Denne særlige understregning, med dens svage kurver og varierende bredde, er blevet synonym med baseballsporten og er en favorittrend hos hold og baseball-virksomheder.

Slår en hjemmekørsel

Baseball-logoer kan være meget sjovt, men lad dig ikke for forkæle og glemme det grundlæggende i sportslogodesign. Bliv ved med temaet, begræns din farvepallette, og inkluder om muligt noget for at vise, at du spiller baseball i stedet for en anden sport.

Du skal også overveje, hvor logoet vises. Billeder kan blive forvrænget, når de udskrives på T-shirt klud eller buede hatte, så undgå overdrevent komplicerede detaljer.

Hvis du vil lave dit eget baseball-logo til sjov, som en lokal klub eller en gruppe venner, der leger tilfældigt, kan en DIY-logo-maker lide Looka klarer sig fint. Hvis du vil oprette et baseball-logo til noget mere officielt som en liga, får du et resultat i bedre kvalitet, hvis du ansætter en professionel designer på et sted som DesignCrowd.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map